Ben insan değilim.

Bu kadar yazdık çizdik be güzel kızım neden anlamak istemiyorsun

Dayak cennetten çıkma dedikleri senin gibileri için herhalde, rahat mı batıyor git dersini çalış, insanlar anlatıyor sen daha tutturmuşsun bunalımdayım, depresyonda falan değilsin sen ciddi bir zılgıta ihtiyacın var

Bu arada gerizekalı,zekasız gibi kelimeler anlamca olumsuzdur,süslemekse olumlu.Bak anlatım bozukluğu :)
İkincisi çok sıfatını getirdiğin kelimeye ler lar ekini ekleyemezsin.ahaha

Bu arada gerizekalı,zekasız gibi kelimeler anlamca olumsuzdur,süslemekse olumlu.Bak anlatım bozukluğu :)
İkincisi çok sıfatını getirdiğin kelimeye ler lar ekini ekleyemezsin.ahaha

Yavrucuğum;

Senden öğrenmeyeceğim ben Türkçe'yi..Sen gelirken ben gidiyorum..

Burada edebiyat parçalayacağına,git dersine çalış,hadi çocuğum.
Bakıyorumda bi anda depresyondan çıkıverdin.

Bunalımda olan insan 'ahahaha' diye gülmez buralarda.
Senin bi haltın yok,sadece şımarık bi ergenin tekisin..Ne halin varsa gör..

Sen yanlis yerdesin. Burasi kadinlar kulubu. Dogru duzgun fikir sorarsan fikir alirsin, almissin da zaten. Amaa burda kimse 13-14 yasinda cocugun nazini cekmez. Sen akranlarina, ailene yap bu simarikliklarini. Onlara soyle olmek istiyom, ben aptalim, ben yarim akilliyim filan. Yakinlarinda goremedigin ilgiyi burda ariyorsun ama burda hic goremezsin. Seni tanimiyoruz, senin ilgi cekmek icin soyledigin sozlere gulunur gecilir burda cocuk.

Aptal olsan veya zeki olmasan.
Yanlış yaptığın şeyi farkedemez ve buraya tüm bunları yazamazdın.
Dolayısıyla "ben deliyim" diyebilen kimse deli değildir.
İnsanlar dalgın veya depresyonda olabiliyor.
Kendini kötü hissediyorsan, bi karar al ve hayatını güzelleştirmeye başlamayı planla.
Madde madde seni mutlu hissettiricek değişimleri yarat.
Yaparsın yapamazsın önemli değil.
Sadece adım attığını kendine hissettir.
Ve her zaman şunu düşün.
Önemli ve değerli olan tek şey sensin şu hayatta..
Sen ve senin mutluluğun..

Bu arada 14 yaşındaki çoğu genç kız senin yazdıklarının yarısını iki lafı bir araya getirip yazamıyor.
Bence sen baya zeki bir kızsın hatta bunun farkında olan bir kızsın ama işte hem ergenlik problemleri vardır şu an sende, hem de bir kaç sıkıntı yaşadıysan eğer onlar da etki etmiş olabilir.

Sevgili Sherzy, haddim değil ama bence gerçekten bunalımdaysan ki ergenlik çağında öyle hissedebilir insan lütfen ailene anlat ya da seni anlayabileceğini düşündüğün bir yakınına danış

9. sınıftayım. Bi And. Lisesindeyim. 3 sene SBS'ye girdim. 6'da hiç farkında olmadan girdim ama 7 ve 8de gittikçe stresim arttı. Son şansım diye korktum.
SEN HARİKASIN
SORUN YOK
İNSANLAR BAZEN KORKAR, SEN ONLARDAN DEĞİLSİN
ÜZÜLME
BAŞARACAKSIN
SADECE ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA
DERİN NEFES AL
HER ŞEY İYİYE GİDİYOR
SINAV ÇOK İYİ GEÇECEK
DUA ET
BESMELE ÇEK
İNŞALLAH İYİ OLURSUN

Beni tanımıyorsun.Bunları ben düzeleyim diye söyledin.Harikaydım,harika değilim.

Beni tanımıyorsun.Bunları ben düzeleyim diye söyledin.Harikaydım,harika değilim.

Bi sakin ol önce, harika filan değilsin evet, ama daha önce de değildin. Harikalık, ortaokul derslerinle, ya da devlet sınavlarıyla ölçülebilecek birşey değil çünkü.

Bİraz farklı ilgi alanlarına yönel, daha çok yönlü bir insan olmaya çalış, bunlar hem ruh halini düzenleyip üzerindeki stresi azaltır, hem de ileride hem sosyal anlamda hem akademik anlamda daha başarılı bir insan olmanı sağlar.

götümü kaldırıp su bile içemiyorum ben şu anda.hiçbişey yapmıyorum yatıyorum kendimi kontrol edemiyorum sanki.

sadece ilk yazıyı okudum. bana göre yaşadığın şey aslında ergenliğin vermiş olduğu bunalım. yazdıklarını okuyunca geçmişe döndüm bi an. ister istemez banada bulaştı bu ruh hali :/

götümü kaldırıp su bile içemiyorum ben şu anda.hiçbişey yapmıyorum yatıyorum kendimi kontrol edemiyorum sanki.

Siz niye bu kadar rekabetçi bir nesil oldunuz bunu anlayamıyorum ben. Senin yaş grubunun hepsinde sürekli yeterince iyi olmadığını düşünüp kendinden nefret etme, ufak çaplı sinir krizi geçirme halleri var. Herhangi bir one-direction üyesini kendime aşık edicek kadar güzel değilim diye durup durup ağlayan yeni yetmeleri duyunca şok geçirmiştim, senin bunalımında aynı durumun daha akademik temelli versiyonu.

Hayır cidden o yaşlarda oturup bi kez bile neden daha zeki ya da daha güzel değilim, neden daha çok çalışmıyorum vs. diye düşündüğümü hatırlamıyorum siz niye sürekli geleceğe dair çok yüksek hedeflere saplı kalıp şu anı cehenneme çeviriyorsanız.

Bırak,hiçbişey yapacak halin yoksa yapma, 5.00lık dereceyle mezun olman senden başka kimsenin umrunda değil, kendine zarar verecek raddeye geldiysen sende umursama. Aynı şekilde sbsden kaç aldığın hangi liseye girdiğinde öyle, kimse gerçekten umursamıyor bunları, ilerde sende umursamayacaksın. Hangi puanla yerleşirsen yerleş her lisede aşağı yukarı aynı arkadaşlıklar kurulur, aynı aşklar yaşanır. Çoğu hocadan nefret edilir, bikaç tanesi sevilir fln. Puanın ne olursa olsun bunları yaşayacaksın sende, kendini hırpalayıp şu anını kaçırmanın hiç bi mantığı yok.

çok deneyimsiz ve akılsızım sadece.
şu an umursamıyorum ki.bomboşum.sadece ölmek istiyorum beni mutlu eden hiçbir şey yok.

çok deneyimsiz ve akılsızım sadece.
şu an umursamıyorum ki.bomboşum.sadece ölmek istiyorum beni mutlu eden hiçbir şey yok.

kaç sayfa yazıldı burda
ınsanlar sana akıl verdı motıve etmeye çalıştı
sen ders çalışmak yerıne burda hala ölmek ıstıyorum felan bunalım takılıyorsun
ee bız ne yapalım ozaman?? Beynıne mı kazıyalım derslerı

ya dersler falan değil konu niye böyleyim anlamıyorum dediğiniz şeyler normal bunlar geçer eğlen vs ben çok kötü bi durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…