Ben insan değilim.

sadece çok gerginsin, başka hiçbir problemin yok...

benzer bir şey yaşadım, elime hiçbir şey geçmedi... ki zaten bana kalırsa ne sbs ne ygs hiçbiri önemli sınavlar değil...
ben mühendislik okudum, şu an 2yıllık okuyan arkadaşlarımdan daha az kazanıyorum...

hayat şans meselesi... sınavlar birer set ama aşmış olman ya da olmaman bazen hayatını çokta büyük etkileyemeyebiliyor...
sen azimliysen bir şekilde yolunu buluyorsun zaten...

eski konularımı unutun demişssin de, senin tek derdin tek sorunun stres... eski konularına ve ilk yazına bakarak yaptım yorumumu da...
hayatı kendine zehir etme...
sınav önemli ama bugünün bir daha geri gelmeyecek... üzülsen de sevinsen de...
böyle düşünürsen ne yaparsan yap gününü iyi geçirmeye çalışırsın belki...

Öffff bu ne ya.. Herkes bazen aptal gibi davranır.. Olur öyle arada bazen deyip geçiceksin

Bukadar gitme üstüne Şizofreni olucaksın...

Çok depresifim,çok umutsuzum bunalımdayım ve yapamıyorum.Zavallıyım ama bunu bana sen söyleyemezsin.Hakkın yok çünkü daha fazla cevap vermeyeceğim Allah ıslah etsin.

Sen insanların kafasını 'ben zeki değilim,zavallıyım,geri zekalıyım,güvensizim,herkes benim geri zekalı olduğumu söylüyor/düşünüyor..!'gibisinden ütüleyip,insanların vaktini alırsan,sana burda herkesin fikir vermeside çok olağan..Etrafında ki insanlar sana açık açık 'geri zekalısın' demeye güç buluyor,sende bunları kabul ediyorsun..peki neden kk daki bir üyenin,etrafında ki insanlar gibi düşündüğünü kabul edip kaldıramıyorsun?

aa pardon,burası sanal ortam,burda ki insanlarda kim oluyor?
'Ben insanların değerli vaktini alırım,derdimi yanarım,ama onlarda kim?Ben sadece insanların kafasını ütüler geçerim,ama onlar benim etrafımda ki insanlar gibi düşünemez...Bana gerizekalı diyemez..'Burdan belli kk üyelerinin fikrine verdiğin değer.

Neyse,daha orta okul öğrencisiymişsin..Bak ne mutlu sana..Ergen bunalımdasın,ve insanların kafasını ütüleyecek bir ortamın var..Yaz yaz ütüle.

Ben bu sitenin kurulduğu zamanlarda senin yaşındaydım..ve malesef böyle bi ortamın farkında değildim bile..

Olsam dahi senin gibi bu denli,bilinçli bir şekilde kelimeleri derleyip toplayıp yazamazdım.
Bende çok bunalımlar atlattım,annem ile hiç yıldızımız uyuşmadı.Ergenlik dönemim burnumdan geldi..ve bir arkadaşıma dahi sıkıntılarımı anlatamadan,atlattım o dönemi bi 10 yılımı vererek.

Sen gene iyisin,nazını geçirdiğin,derdini okuttuğun insanlar var burada.
Benim gözlemlerime göre senin ki sadece şımarıklık,hayatın zorluğunu anladıkça bi çöküş,kendini salış...
Kendini gerizekalı,zekasız vs gibi kelimelerle süsleyip,insanlara boş saz çaldığını düşüyorum.

Konuyu açma amacın ne bilmiyorum gerçekten.
İçini dökmek diyeceğim, tek yaptığın kendini aşağılamak.
Çözüm için fikir almak diyeceğim, her söylenilen tezi çürütüyorsun.
Yaşın daha küçük, şimdiden kendine bu kadar dert edersen bunları 2 yıl içinde çökersin.
O beni geçti, bu bana gerizekalı dedi diyerek geçmez bu günler.
Edilen hakaretlerin karşısında ezileceğine dik durup aksini ispatla.
Azıcık kendine inansan yapacaksın, yapmışsın da.
Toparlan bence bir an önce.

burda sana çok yüklenilmiş senin yaşın için ağır fazla bu düşünceler yıllar sonra bu zamanlarını o kadar arıyacaksın ki derin nefes al rahatla yaşın daha herşeyi değiştirecek kadar genç hayatının en güzel yıllarını böyle kendini aşşağılayarak geçirme elbette değerlisin sende herkes gibi...

Çalismaya basladim ama hala cok mutsuzum.Belkide calistigimi anlamiyorum bile
Benim bu bunalimdan cikmam gerek.Benim de yasamaya hakkim var.Yasamak istiyorum bu hayati ya biktim.

her şeyden elimi ayağımı cektim sanki.ben niye yasıyorum.Allah dualarımı kabul etmiyor sanki günaha girmek de istemiyorum
bu duruma nasil geldim bilmiyorum ben kendi kendimin psikolojisini bozdum.ben naptim.ben bu hayati algilayamamisim sanirim.hicbiseyim yolunda gitmedi simdiye kadar hicbiseyi dogru algilayip uygulayamiyorum salagim ben ya ne varda boyle yaptim kendimi insan oldugumdan supheliyim

tesekkurler bu arada.
ayrica yorumlari curutmek gibi bir amacim yok olmuyor her sey bos duzelmiyor ruh halim.

al iste yarin fen sinavim var.matematik de varmis yeni duydum zerre kadar calismadim olmek istiyorum.ciddiyim ya su an cidden istiyorum
birde teknoloji tasarim odevi var tabi.

canım sınavın olabilir normal. onun bunun benim hepimizin sınavları var. ama ne yapıyoruz forumda yazmak yerine oturup çalışıyoruz. bu kadar kasmaya ne gerek var hepimiz geçtik aynı evreden

bu bunalimda calisamiyorum ki.
bence istemiyorum yeterince.antidepresandan mi boyle oldu bilmiyorum ama cidden hic calismak istemiyorum nefret ediyorum kendimden.

Haydaa ne isin var çayda!

Öylece durmuyorsun ders calisman gerekirken buraya giriyorsun biz simdi napalim sana sayfalarca yazildi cizildi ne değişti basa alip duruyosun

keşke tek derdim ders çalışmak olsa idi....

hayatı tanıdıktan sonra tutup da ders çalışmak daha zor geliyor asıl...

ama hayat naparsın işte

dün olmasaydı bugun keşe diyemezdim

bence ya hiç ders çalışma koy ver gitsin ya da aklını başına al ...arada kalmaktan iyidir en azından çalışmadım der arkasında durursun ...

ne kendini ne bizi yorma...

al iste yarin fen sinavim var.matematik de varmis yeni duydum zerre kadar calismadim olmek istiyorum.ciddiyim ya su an cidden istiyorum
birde teknoloji tasarim odevi var tabi.

Burada sana yaşı en yakın olan sanırım benim. Biz de bu dönemlerden geçtik ama sen kendi kendini bunalıma sokuyorsun. Valla yazdıklarını okudum içim şişti. Hiçbir derdin yokken kendine dert yapıyorsun. Daha 14 yaşındasın. Bi psikoloğa git de ki ben kendime dert yaratıyorum bu huyumdan nasıl vazgeçebilirim? Daha bu yaşta sanki dünyanın bütün yükü omuzlarında gibi davranıyorsun. Oysa yapman gereken ne biliyormusun? Evden interneti kaldırıp ders çalışmak. Bu kadar basit.

yasin daha cok kucuk..o yaslardan hepimiz gectik ve sinavlar vs bunlar soz konusu olunca hepimize zor geldi o zamanlar...heyecandan olurduk adeta...kendi adima soyleyeyim...ama hepsi geciyor ve ilede gercek hayata atildiginda keske tadini cikarsaymisim diyorsun..cunku is hayati daha acimasiz..cok sukur demek lazim..ac degilsen acikta degilsen savasta degilsen...sukret canim...inan yerinde olmayi isteyen binlerce insan var...lutfen birazcik bizden kotu durumda olanlara bakarak halimize sukredelim...Rabbim buyuk..bir gun bu gunlerine gulup gececeksin belkide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…