Çok depresifim,çok umutsuzum bunalımdayım ve yapamıyorum.Zavallıyım ama bunu bana sen söyleyemezsin.Hakkın yok çünkü daha fazla cevap vermeyeceğim Allah ıslah etsin.
Sen insanların kafasını 'ben zeki değilim,zavallıyım,geri zekalıyım,güvensizim,herkes benim geri zekalı olduğumu söylüyor/düşünüyor..!'gibisinden ütüleyip,insanların vaktini alırsan,sana burda herkesin fikir vermeside çok olağan..Etrafında ki insanlar sana açık açık 'geri zekalısın' demeye güç buluyor,sende bunları kabul ediyorsun..peki neden kk daki bir üyenin,etrafında ki insanlar gibi düşündüğünü kabul edip kaldıramıyorsun?
aa pardon,burası sanal ortam,burda ki insanlarda kim oluyor?
'Ben insanların değerli vaktini alırım,derdimi yanarım,ama onlarda kim?Ben sadece insanların kafasını ütüler geçerim,ama onlar benim etrafımda ki insanlar gibi düşünemez...Bana gerizekalı diyemez..'Burdan belli kk üyelerinin fikrine verdiğin değer.
Neyse,daha orta okul öğrencisiymişsin..Bak ne mutlu sana..Ergen bunalımdasın,ve insanların kafasını ütüleyecek bir ortamın var..Yaz yaz ütüle.
Ben bu sitenin kurulduğu zamanlarda senin yaşındaydım..ve malesef böyle bi ortamın farkında değildim bile..
Olsam dahi senin gibi bu denli,bilinçli bir şekilde kelimeleri derleyip toplayıp yazamazdım.
Bende çok bunalımlar atlattım,annem ile hiç yıldızımız uyuşmadı.Ergenlik dönemim burnumdan geldi..ve bir arkadaşıma dahi sıkıntılarımı anlatamadan,atlattım o dönemi bi 10 yılımı vererek.
Sen gene iyisin,nazını geçirdiğin,derdini okuttuğun insanlar var burada.
Benim gözlemlerime göre senin ki sadece şımarıklık,hayatın zorluğunu anladıkça bi çöküş,kendini salış...
Kendini gerizekalı,zekasız vs gibi kelimelerle süsleyip,insanlara boş saz çaldığını düşüyorum.