- Konu Sahibi kastamonu777
-
Davet mi bekliyorsunuz?BEN ctesi öğlene kadar çalışıyorum bi ctesi de kızım gel işten çıkıp çay içelim yada kahve içmeye gelelim müsait misin demediler belki ilerde derler :) ama hep çalışıypsun rahatsız etmek istemiyoruz diyolar ama eşimde çalışıyo o rahatsız mı oluyo
Eşya önemli bebişim, başkasının eli değerse namusu gidiyor eşyaların.Bir de esyasina elletmeyenler varmış.
Aman ya Rabbim..
Sanırım adam bulup evlenmek, esya sahibi olmak vs. zormus ki, sahip olunca gorgusuz oluveriyor insanlar.
bu durum çok farklı birşey,benimkilerde öyle olsa huylanırdım.bende onun için konu sahibi arkadaşa huzursuz olduğun bişey mi var diye sordumdövseydiniz konu sahibesinii..
mesela suan yasadıgm bi olayı anlatıym eve montaja gelicekler eşimin işi çıkmış anahtarı yollamış kv ye o gidip basında duracakmış o dursun durmasına gocunmam isterse evin içine ... yapsn.ama meraklı görümcede yanında kirli çamasırıma kadar karıstıtr simdi biliyorum dolabımı mutfagımı herseyimi parmaklar kendi kendimi yiyorum.
bi bildigi vardır rahatsızlık duyuyorsa..
evet çok şükür kısmetli çıktım bu konuda. sizinde Allah yardımcınız olsun aynı şekilde olsaydı benım kv cok zzorlanırdım herhalde birde benım kv karşı komşum çlok zor olurdu benım ıcın herkesin kendine göra haklı sebepleri vardır mutlaka canım yinede inşAllah sizin kv hatasını anlar ve huzurunuz yerine gelir yuvada huzursuzluk çok zor cunku :/ne güzel anlaşıyorsunuz. çok şanslısın. inşallah hep böyle sürer gider. eşiniz de iyi biri ise ve dengeyi sağlıyorsa mutlusunuz demektir. herkes sizin kadar şanslı olmuyor maalesef. eşinizin ailesi iyi ve anlayışlı. o yüzden ilişkiniz iyi. benim kayınvalide öyle olsa bizim de ilişkimiz iyi olacaktı. benimki otoriter, bencil, hep onun dediği olacak, olmuyorsa sen kötüsün, her şeyi ona sorucaz, her şeyden haberi olacak... bana iyi davransaydı, evliliğime saygı gösterseydi, benle inatlaşmasaydı biz de iyi anlaşırdık. napalım bize de böyle biri denk geldi işte, bize uzak allaha yakın olsun ne diyeyim
çekilmiyor ama kimseye hayatta anlatmam, belli de etmem,, çaktırmadan bazen yemek bile yemem ama kesinlikle belli etmem, tiksindiğimi,,, annem ve kardeşim ( kardeşim benden beter) dışında bu huyumu da kimse bilmez,,,gerçi eşim artık yavaş yavaş anlıyor ama oda titiz sayılır, zaten pis bir insanla yapamazdım ( anlatmam kimseye çünkü dedikodu olur biliyorum)Böyle hayatta hiç çekilmez valla..kolay gelsin
dövseydiniz konu sahibesinii..
mesela suan yasadıgm bi olayı anlatıym eve montaja gelicekler eşimin işi çıkmış anahtarı yollamış kv ye o gidip basında duracakmış o dursun durmasına gocunmam isterse evin içine ... yapsn.ama meraklı görümcede yanında kirli çamasırıma kadar karıstıtr simdi biliyorum dolabımı mutfagımı herseyimi parmaklar kendi kendimi yiyorum.
şaka mı bunlar yaaa???? allahım sana geliyorum,,,aklıma gelmedi değil. öyle yapsam alır düzeltir. çamaşırları katlar çekmecelere koyar. malesef eşim de beni suçlar o zaman annesini değil. annesinin böyle saçma sapan hareketlerine kızdığım için onun gözünde saygısız biriyim zaten. bir kere 20 günlük evliyken, pazar günü öğlen saatlerinde uygunsuz vaziyette yakaladı bizi, iki de bir zile bastı. eşim panik yapıyor toparlan diyor, ben hiç keyfimi bozmuyorum bizi öyle yakalasın diye. bu arada annesinin gelme sebebi de, dikiş makinesi var onun boş odada, onda pantolon paçası dikecekmiş ondan. 5 tl terziye veremiyor çünkü.
evlendiğimiz 2. günde eşimin ofisine gittim yardım etmeye. annesi girmiş eve. banyo askılığı koptuğu için yer olmadığından bornozları hemen yandaki portmantoya asmıştım. annesi onları katlayıp banyoya koymuş. yerdeki gelinliğimi askıya takıp asmış, lavabonun üstünde olan ped paketimi gizli bir yere kaldırmış, çöp poşetimden attığım bir iki eşyayı almış ve çöpleri poşete atmış. bunları görünce delirdim eşim de annesine kızmak yerine bana "sen de toplasaydın" dedi.
evet işin bu yanını es geçiyorlar.dövseydiniz konu sahibesinii..
evet işin bu yanını es geçiyorlar.
yani eve gelenlerin elleri uzun ise herşeyi kurcalıyorlar ise kimin hoşuna gider ki?
tamam ben eşimin ailesinin gelmesine bişey demiyorum am evin altını üstüne getirse
tepkim çok farklı olurdu.
annem rahmetli oğluma bakardı,kv de anneme talimat verirdi salona uzanıp.
az yedirdin çok yedirdin diye.
benim annem bunları aylaaaar sonra anlattı.huzurum kaçmasın diye hep susmuş.kızım he deyip geçiyorum derdi.
kendi evinden gelir benim annem bebeğe yemek yedirirken o da kendisini doyururdu.
biliyorum ben varken de yapıyordu.
şimdi bu olur mu el vicdan yani.
bi kuruşluk faydan yok,yan gelip yatıyosun bi de kadına eziyet ediyorsun.
tabi aynı zamanda evin heryerini de karıştırıyordu.
şimdilerde hasta eski hali kalmadı.o sebeple ses etmiyorum.
ama zamanında yaptıklarını da unutmuş deilim.
yani her kv melek olmayabiliyor:))
gerçekten rahatsız olmaz mısın?Eşya önemli bebişim, başkasının eli değerse namusu gidiyor eşyaların.
Evi karıştıran kayınvalideleri ve karıştırılmasına gıcık olanları da anlamıyorum ki ben.
Kirli çamaşır, çekmecede kondom falan görünce ne oluyor? Ya da kirli çamaşırlarınız görülünce neden mesele oluyor. Alt tarafı iki çorap bi fanila falan yani.
sağolasın canım.
çok üzüldüm .
yapar tabisağolasın canım.
bir de benim üzüntümü düşün.
olaylara kişilere tek taraflı bakmamak lazım.
bir kv anne gibi davranamıyor,anne gibi yüreği titremiyor ne yazık ki.
kv min iyiliklerini de gördüm sağolsun ancak anlattığım davranışları da zamanında beni zorladı.
bir de oğlumu annemden kıskanırdı.
yani saçmalayabiliyorlar büyükler de.bunu inkar etmenin anlamı yok.
gelin de ,görümce de, elti de kv de ,,kp de hata yapabilir.
bu sıfatlara sahip olmak hata yapmamayı sağlamıyor ne yazık ki.
maalesef değil, hikayenin bir bölümüşaka mı bunlar yaaa???? allahım sana geliyorum,,,
onlar davetsiz gelmez, kayınvalidem de bir konusşmasında biz kimsenin evine pat diye gitmeyiz habersizDavet mi bekliyorsunuz?
Aile içinde davete gerek olmaz benim bildiğim.
Siz fena doldurulmuş veya dolmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?