- Konu Sahibi kastamonu777
-
sanırım öyle..çükkü kendini haklı görüyor ve hak verenlere cevap veriyor.halbuki ben ona güzel bir öneri de sundum ama görmedi her halde
o zaman bende istemezdim arkadaşım ya ne alaka. madem özlemişler eşine kayınvalide hazırlasın bi kahvaltı çağırsın oğlunu gidersinler hasretlerini. evin hanımı kadındır o yoksa misafir gelmesi çok saçma. ben olsam" hayatım annene söyle sen git onlara kahvaltıya, annem benim düzenimi bilemez ne nerede bulamaz rahat edemezsiniz o yüzden sen git derdim.EVET ONLAR HAZIRLICAK TABİ EŞİM BECEREMEZ
yanlış anlamışsınız bence. evde siz yokken birinin gelip dolabınızı açması orayı burayı kurcalaması ne kadar doğru . kaldı ki burda alttan alta verilen bir msj var. biz sen çalışırken geliyoruz ki sen umrumuzda değilsin bizim için önemli olan oğlumuz burasıda oğlumuzun evi istediğimizi yaparız. çok yanlış bence bu tavır. vardiyalı da çalışılsa da ortak bir gün seçilip evin hanımınında evde olduğu bir gün ayarlanabilir. yok denk gelmiyorsa da amaç evladını ve kardeşini görmekse kendi evine davet edebilirsin ya da dışarıda kahvaltı edebilirsiniz beraber.Ne kahvaltiymis bee.
Simdi de kahvaltiyi kim hazirlayacak mi oldu sorun?
Komik.:)
Kahvaltiliklari yatak odasinda sakliyorsunuz herhalde, bu kadar dert ettiginize gore. :)
Yani illa sorun ciksin da nasil cikarsa ciksin. Ben bazi yorumlardan onu anladim.
çalışıyorum da müsait anlarımda okuyorum atlamış olabilirim.. ayrıca beni haklı görmeyeanlere de yanıt verdim arkaşaım daha dikkatli okursa görür..sanırım öyle..o zaman muhtemelen benim yazdıklarımı da görmedi..
ben de bazı yorumları anlayamıyorum, nasıl benim annem evime rahat girip çıkabilirse, isterse kahvaltıya isterse çaya kahveye gelebilirse tabii ki eşimin ailesi de ben yokken gelebilir. benden izin alcak halleri yok. kayınvalide kahvaltıyı hazırlarsa olmazmış gelmesinlermiş eee ne var ki bunda, ben mi çok saf düşünüyorum bilmiyorum ama ben sevinirdim çalışıyorken bi de kahvaltı hazırlama derdim olmayacak ne güzel diye.Ne kahvaltiymis bee.
Simdi de kahvaltiyi kim hazirlayacak mi oldu sorun?
Komik.:)
Kahvaltiliklari yatak odasinda sakliyorsunuz herhalde, bu kadar dert ettiginize gore. :)
Yani illa sorun ciksin da nasil cikarsa ciksin. Ben bazi yorumlardan onu anladim.
büyük harfin yasak olduğunu bilmiyordum çalışıyoyrum klavyem ne durumdaysa öyle yazdım.. ayrıca beni eleştirenlere de cevap yazdım dikkat ederseniz göürrürsünüz.neden sadece işine gelen yorumlara cevap yazıyorsun... ayrıca büyük harf yasak
yani kişiden kişisine göre değişir ben kv çokkk seviyorum öz annemden farksız bana okadar iyiki ben yokken eşim evdeyken evime girmesine asla sinirlenmem. ailelerin aranızda kavga konusu olmasına izin verme bence.kızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
haklısınız eğer karşıdaki kişi sorun çıkarmama çabasında olsa ince düşünür ve aman benim yüzümden tatsızlık çıkmasın diye onları artık bir çift olarak kabul edip organizasyonları bu şekilde yapar. ama bunun için ince düşünceli olmak gerek.Kayinvalide ogluna gelmek yerine oglunu kahvaltiya cagirsa siz "Bakin benim calistigim gunu bulmus davet edecek. Bana sormadan, beni cagirmadan nasil esimi cagirir? Beni disliyor bu kaynana. Hem esim bana sormadan nasil boyle bir davete gider?" der misiniiiz demez misiniz?
ev senin olduğu kadar eşinin de evi.. ne olacak evin hanımı olmasa sanki ne yapacaklar evine...tabiki gelir de evde hanım olması ayrı bi mesele sanki.. abartmış mıyım?
Benim gordugum anne-ogul-kiz kardesin birlikte kahvalti yapmak istegi. Bu kadar. Aynen bu kadar basit.yanlış anlamışsınız bence. evde siz yokken birinin gelip dolabınızı açması orayı burayı kurcalaması ne kadar doğru . kaldı ki burda alttan alta verilen bir msj var. biz sen çalışırken geliyoruz ki sen umrumuzda değilsin bizim için önemli olan oğlumuz burasıda oğlumuzun evi istediğimizi yaparız. çok yanlış bence bu tavır. vardiyalı da çalışılsa da ortak bir gün seçilip evin hanımınında evde olduğu bir gün ayarlanabilir. yok denk gelmiyorsa da amaç evladını ve kardeşini görmekse kendi evine davet edebilirsin ya da dışarıda kahvaltı edebilirsiniz beraber.
abartmışsın canım sakinleince konuyu uzatmadan kapatın bence :)tabiki gelir de evde hanım olması ayrı bi mesele sanki.. abartmış mıyım?
Cozum bulabildin mi ? Cop karistirmak filan ne ya. Hic mi isin yok be kadin?
biraz artniyetli düşünmüyor musunuz? belki de tam tersi kızcağız zaten çalışıyor bi de biz onu yormayalım o yokken gidelim ki rahatsız olmasın diye düşünmüş olamazlar mı? bi de amaç oğlunu görmekse kendi evlerine çağırsın demişsin iyi de belki oğlunun evinde yeme keyfini sürmek istemiştir buna hakkı yok mu yani illa altında kötü bişeler mi aramak gerekiyor.yanlış anlamışsınız bence. evde siz yokken birinin gelip dolabınızı açması orayı burayı kurcalaması ne kadar doğru . kaldı ki burda alttan alta verilen bir msj var. biz sen çalışırken geliyoruz ki sen umrumuzda değilsin bizim için önemli olan oğlumuz burasıda oğlumuzun evi istediğimizi yaparız. çok yanlış bence bu tavır. vardiyalı da çalışılsa da ortak bir gün seçilip evin hanımınında evde olduğu bir gün ayarlanabilir. yok denk gelmiyorsa da amaç evladını ve kardeşini görmekse kendi evine davet edebilirsin ya da dışarıda kahvaltı edebilirsiniz beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?