ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

ben konu sahibine katiliyorum. Bende rahatsiz olurum. Gelmelerini istemedigimden degil. Tabiki gelecekler ogullarinin evi. Ama kahvaltidan sonra oturmaya gelebilirler mesela.Yada onlar cagirir kahvaltiya. Ben evde yokken benim evimde mutfagimda olunmasini sahsen istemem. Ev hanimi evde olmadigi icin haliyle kendileri hazirlayacak kahvaltiyi. Ne gerek var? Evinde yap kahvaltini git ogluna oturun sohbet edin. Herkes yerini bilmeli bence.

EVET ONLAR HAZIRLICAK TABİ EŞİM BECEREMEZ
o zaman bende istemezdim arkadaşım ya ne alaka. madem özlemişler eşine kayınvalide hazırlasın bi kahvaltı çağırsın oğlunu gidersinler hasretlerini. evin hanımı kadındır o yoksa misafir gelmesi çok saçma. ben olsam" hayatım annene söyle sen git onlara kahvaltıya, annem benim düzenimi bilemez ne nerede bulamaz rahat edemezsiniz o yüzden sen git derdim.

Ne kahvaltiymis bee.
Simdi de kahvaltiyi kim hazirlayacak mi oldu sorun?
Komik.:)
Kahvaltiliklari yatak odasinda sakliyorsunuz herhalde, bu kadar dert ettiginize gore. :)
Yani illa sorun ciksin da nasil cikarsa ciksin. Ben bazi yorumlardan onu anladim.

Kayinvalide ogluna gelmek yerine oglunu kahvaltiya cagirsa siz "Bakin benim calistigim gunu bulmus davet edecek. Bana sormadan, beni cagirmadan nasil esimi cagirir? Beni disliyor bu kaynana. Hem esim bana sormadan nasil boyle bir davete gider?" der misiniiiz demez misiniz?

yanlış anlamışsınız bence. evde siz yokken birinin gelip dolabınızı açması orayı burayı kurcalaması ne kadar doğru . kaldı ki burda alttan alta verilen bir msj var. biz sen çalışırken geliyoruz ki sen umrumuzda değilsin bizim için önemli olan oğlumuz burasıda oğlumuzun evi istediğimizi yaparız. çok yanlış bence bu tavır. vardiyalı da çalışılsa da ortak bir gün seçilip evin hanımınında evde olduğu bir gün ayarlanabilir. yok denk gelmiyorsa da amaç evladını ve kardeşini görmekse kendi evine davet edebilirsin ya da dışarıda kahvaltı edebilirsiniz beraber.

ben de bazı yorumları anlayamıyorum, nasıl benim annem evime rahat girip çıkabilirse, isterse kahvaltıya isterse çaya kahveye gelebilirse tabii ki eşimin ailesi de ben yokken gelebilir. benden izin alcak halleri yok. kayınvalide kahvaltıyı hazırlarsa olmazmış gelmesinlermiş eee ne var ki bunda, ben mi çok saf düşünüyorum bilmiyorum ama ben sevinirdim çalışıyorken bi de kahvaltı hazırlama derdim olmayacak ne güzel diye.

yani kişiden kişisine göre değişir ben kv çokkk seviyorum öz annemden farksız bana okadar iyiki ben yokken eşim evdeyken evime girmesine asla sinirlenmem. ailelerin aranızda kavga konusu olmasına izin verme bence.

Eğer eşin yokken annenler gelemiyorsa sana kayınvaldenler de gelmesin ama tek taraflıysa bi duşun yaptığın haksızlığını

haklısınız eğer karşıdaki kişi sorun çıkarmama çabasında olsa ince düşünür ve aman benim yüzümden tatsızlık çıkmasın diye onları artık bir çift olarak kabul edip organizasyonları bu şekilde yapar. ama bunun için ince düşünceli olmak gerek.

Benim gordugum anne-ogul-kiz kardesin birlikte kahvalti yapmak istegi. Bu kadar. Aynen bu kadar basit.
Amma kafa yoruyorsunuz bu kadar basit seylere, yok kurcalamasi, yok alttan mesaji....
Kasmayin bu kadar kotu niyet arayacagim diye allasen. Kanser olur insan herseyin altinda mesaj aramaktan.
Yani surda 10 dakikalik kahvalti icin sayfalardir en uygun, en etik yontemi tartisiyorsunuz. Kim hazirlayacakmis, kimin evinde olacakmis. Vay anasini yaa. :)
Millet kahvaltisini bitirdi be siz bunu dunya meselesi haline getirirken. Oldu bitti, hadi gecmis olsun. :)

Cozum bulabildin mi ? Cop karistirmak filan ne ya. Hic mi isin yok be kadin?

neler yapmadı ki! biz yokken giriyor, bornozlarımızın yerini değiştiriyor, mutfağıma kalın örme paspas koyuyor bana sormadan, ben yokken evimi süpürüyor ve süpürgemin haznesini boşaltıyor, biz balayındayken çamaşırlarımızı yıkayıp katlayıp yerlerine koyuyor, biz kal demeden ışığı söndürüp yatıyor (20 günlük evliyken) daha neler neler ... Eşimle hep bu sebeplerden dolayı kavga ettik. Kayınvalidemle kavga ettiğimizden beri (3 hafta oluyor) evimde bir şey yapmıyor sadece girip çıktığını anlıyorum. Kadının huyu pis içi fesat napayım? Ben her şeyin en ağırını yaşadığım için böyle başlıklar bana basit geliyor.

biraz artniyetli düşünmüyor musunuz? belki de tam tersi kızcağız zaten çalışıyor bi de biz onu yormayalım o yokken gidelim ki rahatsız olmasın diye düşünmüş olamazlar mı? bi de amaç oğlunu görmekse kendi evlerine çağırsın demişsin iyi de belki oğlunun evinde yeme keyfini sürmek istemiştir buna hakkı yok mu yani illa altında kötü bişeler mi aramak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…