- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Sağolun kızlar sebep taa küçüklüğümden geliyor amcamınoğlu tarafından tacize uğradım ve ailem arkamda durmak yerine babam 10 gün sonra o kişiyle bişey yokmuş gibi konuştu yıkıldım resmen o zamanlar küçük olduğum için pek bişey lerde hissedememiştim zararları şimdi ortaya çıkıyor ve daha birçok şey yaşadım
Hayır tabikide o an kendime başka yerlerimede zarar verdim ama o an orası aklımda kaldı nasıl yaptım bilmiyorum siz hiç sinir krizi geçirdiniz mi?Bebeğe zarar vermek için mi sıktın karnını ben mi yanlıs anladım?
Baktırdım değerlerim iyi çıktıB12 ye baktırdın mı geçmiş konularını tam bilmiyorum ama b 12 eksikliği beni sinir hastası yapmıştı
Allah belasını versin, verirde. .. sen kafana takma canım. Rabbim herseyin hakkından er yada geç gelir. Bebeğini düşün. Güzel günleri onu kucağına alacağın günü düşün. Sana gülücük atacak günü düşün. Eşinle mutlu olSağolun kızlar sebep taa küçüklüğümden geliyor amcamınoğlu tarafından tacize uğradım ve ailem arkamda durmak yerine babam 10 gün sonra o kişiyle bişey yokmuş gibi konuştu yıkıldım resmen o zamanlar küçük olduğum için pek bişey lerde hissedememiştim zararları şimdi ortaya çıkıyor ve daha birçok şey yaşadım
Zaten öyle yaptım babamla görüşmüyorum 2 sene oldutamam da s..tir et artık
sen görüşme asla
benim de başıma öyle bişeyler geldi
bunu hala kaldıramaz durumda isen terapi almalısın
her şey ilaçla çözülecek değil
geçmişi sil beyninden
silerken babanı da silersen çok rahat edersin bence
Sağolun kızlar sebep taa küçüklüğümden geliyor amcamınoğlu tarafından tacize uğradım ve ailem arkamda durmak yerine babam 10 gün sonra o kişiyle bişey yokmuş gibi konuştu yıkıldım resmen o zamanlar küçük olduğum için pek bişey lerde hissedememiştim zararları şimdi ortaya çıkıyor ve daha birçok şey yaşadım
Bu dünyada halledilmeyecek tek şey ölümdür..sadece ona çare yok.Sağol canım ama halledilecek bir mesele değil yada ben halledemiyorum çıkmazdayım anlayışın için çok teşekkür ederim canım
Zaten öyle yaptım babamla görüşmüyorum 2 sene oldu
Canım sarıldık bile ama içimdeki bu vicdan denen duygu hep beni suçluyor SUÇLUSUN DİYOR SUÇLUGit eşine sarıl. Esin seni anliyordur. Sebep ne , neden böyle oldun bilmiyorum ama böyle zamanlarda esin seni tutsun, sarılsın , sırtını sivazlasin. Işte bunu ondan.
Suçlu değilsin. Sinirlerin bozuk o kadar..ayrıca hormonları zirve yapmış bir hamilesin sen))Canım sarıldık bile ama içimdeki bu vicdan denen duygu hep beni suçluyor SUÇLUSUN DİYOR SUÇLU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?