Canım keyfimden yapmıyorum zaten son bir ay içinde başka biri oldum anlatamıyorum galiba bu yaşıma kadar çok ağır şeyler yaşadım hemde çok ağır ben üstesinden geldim sanıyordum ama daha beter bir şekilde bu ay karşıma çıktıYa canım daha gecen gun esıme bısey olsa yasayamam dıye knu actın sen
Sımdı neden byle davranıysun durumun cıddıyetının farkında degıl mısın bebek knusuna degınmıyrum bıle
Snradan pısman olacagın seyler yapma tamam hamılekık zor bı surec tamam sınırlerın yıpranyr ama ılla bagrmak ıstyrsan ac muzıgı sonses kendınde bagıra bagıra sarkı syle rahatlarsın yada kapat gzunu esını br daha gremeyecegını falan dusun emınım bu sekılde kendını bıraz daha dızgınlersın
ne bıleyım byle yapma daha dgurmadıgın bebege sıddeet uygulamıssın yapma ortada bı srun ykken bu kadar kendını kaybetmeye hakkın yok
Çok çaba sarfedicem yani bu günü bir daha yaşamak istemiyorum zaten Allah sizlerden razı olsunSuçlu değilsin. Sinirlerin bozuk o kadar..ayrıca hormonları zirve yapmış bir hamilesin sen))
İstersen kendine hakim olabilirsin bunu biliyorsun değilmi?Sen istersen bugün yaşadığın sinir krizini bir dağa yaşamazsın. Bu senin elinde biliyorsun değilmi?
Canım keyfimden yapmıyorum zaten son bir ay içinde başka biri oldum anlatamıyorum galiba bu yaşıma kadar çok ağır şeyler yaşadım hemde çok ağır ben üstesinden geldim sanıyordum ama daha beter bir şekilde bu ay karşıma çıktı
Canım sarıldık bile ama içimdeki bu vicdan denen duygu hep beni suçluyor SUÇLUSUN DİYOR SUÇLU
Canım zaten o günden sonra ağladım zırladım geçti yani geçti sandım ama ailemin tavırları çok yanlıştı onlarda yuttum yani yuttum zannettim ama hazmedememişim hangi doktora hepsi aynı şeyi söyledi küçüklükte yaşadığın travma!geçmiş gitmiş
taciz etti ise onun ayıbı
zaten yıllar geçmiş
evlenmiş anne oluyorsun
o kendi pisliğinde kalsın
unut demek kolay unutmak zor ama en azından bundan sonraki hayatına etki etmesini engelle
beni de hiç tanımadığım bir adam ellemişti yüzü hala gözümün önüne gelir aradan 30 yıldan fazla geçti ama çok da önemli değil yani elledi geçti gitti
Bazı davranış ve hislerin bizim elimizde olmadan istemsizce geliştiğini düşünsekte bu bizim elimizde.şu son bir ay berbat durumdaydin bugün bunu yaşadın ve bitti.birdaha müsaade etme buna.artık iyi olacak herşey..sen güçlü ve eşini çok seven bir kadınsın. Herşey iyi olacak..emin ol..Çok çaba sarfedicem yani bu günü bir daha yaşamak istemiyorum zaten Allah sizlerden razı olsun
Suçlu değilsin. Sinirlerin bozuk o kadar..ayrıca hormonları zirve yapmış bir hamilesin sen))
İstersen kendine hakim olabilirsin bunu biliyorsun değilmi?Sen istersen bugün yaşadığın sinir krizini bir dağa yaşamazsın. Bu senin elinde biliyorsun değilmi?
İlaçlar beni mahvetti ama başımı yastıktan kaldıramıyordum mal gibiydim başka zinde tutucu ilaç tavsiyeleri için gittimişte bunun için acil doktora gitmen lazım
zira hamilelik de eklenince durumun ağırlaşıyor
bir de bir yılda 10 doktora gitmek derdini çözmez ki
tedavi için sebat etmek gerekir hemen bir ilaç ile sonuç alınamıyor maalesef
Canım zaten o günden sonra ağladım zırladım geçti yani geçti sandım ama ailemin tavırları çok yanlıştı onlarda yuttum yani yuttum zannettim ama hazmedememişim hangi doktora hepsi aynı şeyi söyledi küçüklükte yaşadığın travma!
Çok güzel bişey bunları hayal etmek Yüzümdeki tebessümü görseniz bugün ihtiyacım olan tek şeydi çok sağolun Allah razı olsun+1
Hepsi, her şey senin elinde...
Sıkışıp kalırsan, hep ilerilere çevir gözünü; hayal et, bebişin kız mı olacak erkek mi... Bir kız çocuk hayali kur, büyüt onu, onunla tekrar büyü, onunla tekrar yaşa... Bir erkek evlat hayali kur, onunla top oyna, evin içinde baba oğul koşuştururlarken, nasıl gülümsediğinizi düşünün.
Hep ileri gidin, ileri bakın.
Geçmiş yaşandı bitti, bitti geçti. Sil, çıkar at.
Yaz sayfalarca, ağla dök. Sonra parça parça yırt, yak o kağıtları.
Gidin eşinizle birlikte bir deniz kenarına - su kenarına bi yerlere; dinle dalgaları, suyun sesini.
Aç evde muslukları, konuş, suya anlat... Bırak aksın gitsin.
Sonra sev bebişini, eşini.
Aşılır bunlar, neler neler ne kayıplardan sonra insanlar ayakta ve hayatta.
Ben ilk aylarimda o kadar çok hayal etmiştim ki bebeğimi en son rüyamda gördüm. Ve tamda gördüğüm gibi çıktı. .minicik bir kız..kaşık kadar buruşuk bir surat..diken diken kahve saçlar. .iri kahve gözler tam rüyamdaki gibiydi..+1
Hepsi, her şey senin elinde...
Sıkışıp kalırsan, hep ilerilere çevir gözünü; hayal et, bebişin kız mı olacak erkek mi... Bir kız çocuk hayali kur, büyüt onu, onunla tekrar büyü, onunla tekrar yaşa... Bir erkek evlat hayali kur, onunla top oyna, evin içinde baba oğul koşuştururlarken, nasıl gülümsediğinizi düşünün.
Hep ileri gidin, ileri bakın.
Geçmiş yaşandı bitti, bitti geçti. Sil, çıkar at.
Yaz sayfalarca, ağla dök. Sonra parça parça yırt, yak o kağıtları.
Gidin eşinizle birlikte bir deniz kenarına - su kenarına bi yerlere; dinle dalgaları, suyun sesini.
Aç evde muslukları, konuş, suya anlat... Bırak aksın gitsin.
Sonra sev bebişini, eşini.
Aşılır bunlar, neler neler ne kayıplardan sonra insanlar ayakta ve hayatta.
Çok güzel bişey bunları hayal etmek Yüzümdeki tebessümü görseniz bugün ihtiyacım olan tek şeydi çok sağolun Allah razı olsun
YAZINIZ MÜKEMMEL:)
Ben ilk aylarimda o kadar çok hayal etmiştim ki bebeğimi en son rüyamda gördüm. Ve tamda gördüğüm gibi çıktı. .minicik bir kız..kaşık kadar buruşuk bir surat..diken diken kahve saçlar. .iri kahve gözler tam rüyamdaki gibiydi..
Konu sahibi sende hayal et..minicik mucizeye odaklan..o senin dünyana ışık olacak inan bana..
Genellikle anneler hissediyor aynı olabilir bu yuzdenRica ederim, cümlemizden.
Üstesinden geleceğinize inanıyorum.
Ben de rüyamda bi erkek çocuk görmüştüm. Kız istiyordum hatta annemler filan "Rüyalar tersine çıkar kızın olacak" filan demişlerdi muhabbetine. Öğrendik ki erkek bebişmiş. Bakalım doğunca, aynı rüyamdaki tipte mi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?