Neden benim kıymetim olmadı. Arabamı da üstüne yapmıştım. Maaş kartımı da istedi vermiştim. Sırf boşanmayalım diye. Boşandık. Zulümdü yaptıkları. Ona kıymet veriyolar neden benim değerim oldu ben niye ucuz oldum. Bunca haksızlığa uğramışken ben ikinci evliliğimde de mutsuz oldum. Düzenim olmadı. O neden mutlu.
herkesin bir sınavı var derler bu dünyada sizinkide bu olsa gerek.bu dünya geçici biliyorsunuz burda tatamdığınız mutluluğu rabbim öbür tarafta göstersin.fakat son satırlarınızda eşinize çok yüz vermişsiniz bazı eş bunu anlamaz kullanır sizinkide buna denk gelmiş.sabırlı olmaktan başka çareniz yok.bebeğiniz için başınız sağolsun.Benim suçum neydi. Neden diye bağırmak istiyorum. Titriyorum. İyi değilim. Neden neden. Ben mutsuzum. İkinci evliliğim de kötü oldu. Maddi manevi tükendim. O ise lüks arabalarda nişan pozları veriyor. O mutlu ben neden mutsuzum. Neden. Bana yapmadıklarını ona yaptılar. Benim hayatımı mahvettiler. Beni tükettiler. Kötülükler yaptılar. Canımı yaktılar. Bana sahip çıkmadı. Eşim karım demedi. Benim mutlu olmam gerekti. Üstüme bastı böcek gibi ezdiler. Beni yaktılar. Şimdi o hayatını kuruyor hemde çok mutlu. Hani ilahi adalet. İnanıyorum evet Allaha inanıyorum adalete de inanıyorum. Ama niye bu haksızlık. O düzenini kuruyoken ben neden yok oluyorum. Nolur yardım edin bana. Bişey söyleyin. Bukadarını hakedecek naptım. Yazamıyorum ellerim titriyo. Bebeğimi kaybederken annesiyle tatile gitti. Ben bebeğimi kaybettim. Sarı yeleğim yarım kaldı. Altınlarımı vermediler ona ne altınlar takmışlar. Altın umurumda değiş. Neden benim kıymetim olmadı. Arabamı da üstüne yapmıştım. Maaş kartımı da istedi vermiştim. Sırf boşanmayalım diye. Boşandık. Zulümdü yaptıkları. Ona kıymet veriyolar neden benim değerim oldu ben niye ucuz oldum. Bunca haksızlığa uğramışken ben ikinci evliliğimde de mutsuz oldum. Düzenim olmadı. O neden mutlu.
HaklısınAllah'ın adaleti sorgulayacağına azıcık sabretmeyi denesen ya? Allah'ın acelesi yok onu bilde...
Konuda hep altın, para, araba demişsin, bunlar mı sence mutluluk sebebi? Çok altını olsun neye yarar, eğer dediğin gibi kötü insanlarsa o kadını da sepetler yollarlar. Ya da senin gibi saf biri değilse o sepetler adamı. İşte hayat böyle, yüz verirsen ayıya, gelir mıçar halıya. Yani sen böyle safsan Allah napsın be kardeşim???
Nasıl olucam. Gücüm yok bunaldım. Yoruldum. Tek başımayım. İnsanlara güvenimi kaybettim. Kendime güvenimi kaybettim. Hayattan korkuyorum. Canım yanıcak tekrar diye çok korkuyorum.o zaman neden demeyi bırakın ve mutlu olmak için harekete geçin. aksi takdirde bu kısır döngüde dönüp dönüp duracaksınız.
Evet düzenimiz olmadı. Sorumsuzluk başka kadınla mesajlaşması vs vs.. olmadı. İyi biri diye gördüm sorduk soruşturduk iyi dendi. Tanıdım iyiydi. Toparlayamıyorum kusura bakmayın. Elimde değil şuanda çok titriyorum.Sakin ol... İnan hesabını verecek. Şimdi çok mutlu ama Allahın adaletinden şüphen olmasın. 2.evliliğinde neden mutsuzsun. Çözülemeyecek sorunlar mı var.
Allahım inşallah içindeki bu bunalımı kara düşünceleri siler kardeşim. Umarım sizde hayatın ne kadar güzel ve muhteşem olduğunu farkedersinşzNasıl olucam. Gücüm yok bunaldım. Yoruldum. Tek başımayım. İnsanlara güvenimi kaybettim. Kendime güvenimi kaybettim. Hayattan korkuyorum. Canım yanıcak tekrar diye çok korkuyorum.
Başka kadın varsa boşan derimEvet düzenimiz olmadı. Sorumsuzluk başka kadınla mesajlaşması vs vs.. olmadı. İyi biri diye gördüm sorduk soruşturduk iyi dendi. Tanıdım iyiydi. Toparlayamıyorum kusura bakmayın. Elimde değil şuanda çok titriyorum.
Nasıl olucam. Gücüm yok bunaldım. Yoruldum. Tek başımayım. İnsanlara güvenimi kaybettim. Kendime güvenimi kaybettim. Hayattan korkuyorum. Canım yanıcak tekrar diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?