- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
Ama bu vicdansızlık değil mi zorbalıkla bişeyleri yaptır sonrada nasıl olsa yapıyo deyip değersizleştir. Ben öyle akıl oyunları yapamıyorum işte biliyorum burdan kaybettiğimi. Peki hırsızın hiç mi suçu yok. Ayrıca ilk evliliğimde yaşadım bunları.
Neden işte severek aşık olarak evlendi benimle. Hatta arkadaşıma heyecandan karşısında konuşamıyorum demişti. İlk görüşmemizde bana evlenme teklifi etmişti. Sonrasında sevmiyorum demek bu kadar basit miydi. Annesinin yanında aslan kesiliyodu. İki saat sonra tek kaldığımızda gözünü benden ayırmıyodu. Bunun vebali neden çıkmıyo. Yaptıkları yanına kar kaldı. Üzülen dağılan ben oldum
Bu şartlarda yaşattığını yaşayan ya sizseniz? Eğer ilahi adalet gibi bir inancınız varsa, şu an yaşadıklarınızdan ibret almanız gerekiyordu değil mi?Benim suçum neydi. Neden diye bağırmak istiyorum. Titriyorum. İyi değilim. Neden neden. Ben mutsuzum. İkinci evliliğim de kötü oldu. Maddi manevi tükendim. O ise lüks arabalarda nişan pozları veriyor. O mutlu ben neden mutsuzum. Neden. Bana yapmadıklarını ona yaptılar. Benim hayatımı mahvettiler. Beni tükettiler. Kötülükler yaptılar. Canımı yaktılar. Bana sahip çıkmadı. Eşim karım demedi. Benim mutlu olmam gerekti. Üstüme bastı böcek gibi ezdiler. Beni yaktılar. Şimdi o hayatını kuruyor hemde çok mutlu. Hani ilahi adalet. İnanıyorum evet Allaha inanıyorum adalete de inanıyorum. Ama niye bu haksızlık. O düzenini kuruyoken ben neden yok oluyorum. Nolur yardım edin bana. Bişey söyleyin. Bukadarını hakedecek naptım. Yazamıyorum ellerim titriyo. Bebeğimi kaybederken annesiyle tatile gitti. Ben bebeğimi kaybettim. Sarı yeleğim yarım kaldı. Altınlarımı vermediler ona ne altınlar takmışlar. Altın umurumda değiş. Neden benim kıymetim olmadı. Arabamı da üstüne yapmıştım. Maaş kartımı da istedi vermiştim. Sırf boşanmayalım diye. Boşandık. Zulümdü yaptıkları. Ona kıymet veriyolar neden benim değerim oldu ben niye ucuz oldum. Bunca haksızlığa uğramışken ben ikinci evliliğimde de mutsuz oldum. Düzenim olmadı. O neden mutlu.
Yaşayan bilir sadece. İlahi adalet gibi bir inancım var. Bu dünyada olmazsa ahirette. Ben kimsenin altınlarına hatta rahmetli babasından kalan kolyeye zorbalıkla el koymadım. Kimsenin evliliğine burnumu sokup karıkoca arasına da girmedim. O hastayken yer yatak yatıyoken bırakıp ailemle tatillere de gitmedim. Hatalarım elbette oldu olacaktır da. Ama bu denli büyük kötülükler yapmadım. Allah yaptırmasın daBu şartlarda yaşattığını yaşayan ya sizseniz? Eğer ilahi adalet gibi bir inancınız varsa, şu an yaşadıklarınızdan ibret almanız gerekiyordu değil mi?
Bence nerde hatalar yaptığınızı dişünüp, şimdi eşiniZe yapmayın. Yoksa , sayı fark etmez, tarih sürekli tekerrür eder
Kendinizi çok hırpalıyorsunuz bence, bu kadar üzülmeyin evlilik altı üstü. Hayat devam ediyor. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacınız yok. Maddi durumunuz varsa yurtdışı seyahatine çıkın bence. Yeni birileriyle tanışın gezin.. Biraz uzaklaşmaya ihtiyacınız var gibi.Benim suçum neydi. Neden diye bağırmak istiyorum. Titriyorum. İyi değilim. Neden neden. Ben mutsuzum. İkinci evliliğim de kötü oldu. Maddi manevi tükendim. O ise lüks arabalarda nişan pozları veriyor. O mutlu ben neden mutsuzum. Neden. Bana yapmadıklarını ona yaptılar. Benim hayatımı mahvettiler. Beni tükettiler. Kötülükler yaptılar. Canımı yaktılar. Bana sahip çıkmadı. Eşim karım demedi. Benim mutlu olmam gerekti. Üstüme bastı böcek gibi ezdiler. Beni yaktılar. Şimdi o hayatını kuruyor hemde çok mutlu. Hani ilahi adalet. İnanıyorum evet Allaha inanıyorum adalete de inanıyorum. Ama niye bu haksızlık. O düzenini kuruyoken ben neden yok oluyorum. Nolur yardım edin bana. Bişey söyleyin. Bukadarını hakedecek naptım. Yazamıyorum ellerim titriyo. Bebeğimi kaybederken annesiyle tatile gitti. Ben bebeğimi kaybettim. Sarı yeleğim yarım kaldı. Altınlarımı vermediler ona ne altınlar takmışlar. Altın umurumda değiş. Neden benim kıymetim olmadı. Arabamı da üstüne yapmıştım. Maaş kartımı da istedi vermiştim. Sırf boşanmayalım diye. Boşandık. Zulümdü yaptıkları. Ona kıymet veriyolar neden benim değerim oldu ben niye ucuz oldum. Bunca haksızlığa uğramışken ben ikinci evliliğimde de mutsuz oldum. Düzenim olmadı. O neden mutlu.
Canım benim yaa..Üzme kendini ne olur,Allah bu derdi sana verdiyse elbet senin de gülecek güzel günlerin vardır.Şuan ne desek ne yapsak boş.Ama zamana bırak kendine kendinle mutlu olma şansı tanı bir süre.Allah yardımcın olsunNasıl olucam. Gücüm yok bunaldım. Yoruldum. Tek başımayım. İnsanlara güvenimi kaybettim. Kendime güvenimi kaybettim. Hayattan korkuyorum. Canım yanıcak tekrar diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?