Benim suçum neydi. Neden diye bağırmak istiyorum. Titriyorum. İyi değilim. Neden neden. Ben mutsuzum. İkinci evliliğim de kötü oldu. Maddi manevi tükendim. O ise lüks arabalarda nişan pozları veriyor. O mutlu ben neden mutsuzum. Neden. Bana yapmadıklarını ona yaptılar. Benim hayatımı mahvettiler. Beni tükettiler. Kötülükler yaptılar. Canımı yaktılar. Bana sahip çıkmadı. Eşim karım demedi. Benim mutlu olmam gerekti. Üstüme bastı böcek gibi ezdiler. Beni yaktılar. Şimdi o hayatını kuruyor hemde çok mutlu. Hani ilahi adalet. İnanıyorum evet Allaha inanıyorum adalete de inanıyorum. Ama niye bu haksızlık. O düzenini kuruyoken ben neden yok oluyorum. Nolur yardım edin bana. Bişey söyleyin. Bukadarını hakedecek naptım. Yazamıyorum ellerim titriyo. Bebeğimi kaybederken annesiyle tatile gitti. Ben bebeğimi kaybettim. Sarı yeleğim yarım kaldı. Altınlarımı vermediler ona ne altınlar takmışlar. Altın umurumda değiş. Neden benim kıymetim olmadı. Arabamı da üstüne yapmıştım. Maaş kartımı da istedi vermiştim. Sırf boşanmayalım diye. Boşandık. Zulümdü yaptıkları. Ona kıymet veriyolar neden benim değerim oldu ben niye ucuz oldum. Bunca haksızlığa uğramışken ben ikinci evliliğimde de mutsuz oldum. Düzenim olmadı. O neden mutlu.
Peşinde dolanmadım. İki aylık evliyken kp bana senin boyuna bakmaya almadık tabiki vericeksin maaş kartını dedi. Ne olaylar oldu vermem dedim o zaman evden kovuldum kv tarafından. Gittim annemin evine bir ay bekledim hiç aramadı sormadı. Boşanmaktan korktum verdim maaş kartımı. Sonra arabamı istedi. Vermeyince bu sefer kendisi terketti evi bir ay gelmedi. Boşanmak istemedim hem de seviyordum saf ve salaktım verdim arabamı da. Bu insanlar üstelik bana hiç muhtaç değiller. Ama çok cimrilerdi. Hiç para harcamak istemezlerdi. Dolmayı bile sayıyla yapardı kv. Sürekli arsa alırlardı biriktirdikleri paralarına. Üzülüyorum. Şimdi ne değişti. Öyle bi saçılmışlar ki. Evet ben biraz saf biriyim salaklıktan değil hayat tecrübesizliğimden. Gözümün açılmamış olmasından. O yüzden mi beni umursamadılar. Bilmiyorum sebebini. Kafam allak bullak.Siz ilk eşinizi unutamamışsınız.Unutmadan da 2. evliliği yapmışsınız.Bile bile lades olmuş.Eş seçimlerinde iyi değilsiniz sanırım.Ne demişler 'Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder.' İlahi adalete suç bulmayın.Ne eksiğiniz vardı da bu kadar taviz verdiniz.Özgüvensiz olmayın bu kadar.Büyük ihtimal bundan soğudular.Erkekler evlenseler bile peşinde dolanan her istedigini yapan eş degil hala peşinden koşmak isteyecekleri her dedigine evet demeyen bir eş isterler.Bunu uygulayan zaten evlilik hayatında mutlu olur.Kişilik bozuksa da tercihlerinize dikkat edin.
Benim suçum neydi. Neden diye bağırmak istiyorum. Titriyorum. İyi değilim. Neden neden. Ben mutsuzum. İkinci evliliğim de kötü oldu. Maddi manevi tükendim. O ise lüks arabalarda nişan pozları veriyor. O mutlu ben neden mutsuzum. Neden. Bana yapmadıklarını ona yaptılar. Benim hayatımı mahvettiler. Beni tükettiler. Kötülükler yaptılar. Canımı yaktılar. Bana sahip çıkmadı. Eşim karım demedi. Benim mutlu olmam gerekti. Üstüme bastı böcek gibi ezdiler. Beni yaktılar. Şimdi o hayatını kuruyor hemde çok mutlu. Hani ilahi adalet. İnanıyorum evet Allaha inanıyorum adalete de inanıyorum. Ama niye bu haksızlık. O düzenini kuruyoken ben neden yok oluyorum. Nolur yardım edin bana. Bişey söyleyin. Bukadarını hakedecek naptım. Yazamıyorum ellerim titriyo. Bebeğimi kaybederken annesiyle tatile gitti. Ben bebeğimi kaybettim. Sarı yeleğim yarım kaldı. Altınlarımı vermediler ona ne altınlar takmışlar. Altın umurumda değiş. Neden benim kıymetim olmadı. Arabamı da üstüne yapmıştım. Maaş kartımı da istedi vermiştim. Sırf boşanmayalım diye. Boşandık. Zulümdü yaptıkları. Ona kıymet veriyolar neden benim değerim oldu ben niye ucuz oldum. Bunca haksızlığa uğramışken ben ikinci evliliğimde de mutsuz oldum. Düzenim olmadı. O neden mutlu.
İşim var iyi kötü bişeylerim var çok şükür ama mutlu değilim. Yalnızım. Bu yaşta bunca yaşanmışlıklardan yoruldum. Üstüste hayal kırıklığı yaşamak beni hayattan korkuttu. Hep korkuyorum artıkBen de senin gibi biseylere neden ben neden ben diye aglarken saglığımı kaybettim...simdi keşke o dönemlerde olsam da saglıgım yerinde olsa diyorum..bazen cok buyuk acı cektigimizi dusunuruz ama sonrasinda o kadar kötü bisey yasariz ki digerlerinin ne kadar basit oldugunu anlarız...işin gücün var paran var evin var araban var kariyerin var(daha onceki konundan biliyorum aklimda kalmis) ve senin yerinde olmak isteyen coooook insan var...
Evet dedigim buydu işte ederinden fazla değer verdiniz dedigim.İstediklerini yaptırmışlar.Okumuş bir insansınızdır az çok yanlışı dogruyu bilmeniz gerekti ama düşünerek bu saatten sonra daha da yıpratırsınız kendinizi..İşiniz gücünüz varsa hiç takmayın er yada geç bulurlar cezalarını..Onlarda şuanki nişanlısından çok çeker eminim.Peşinde dolanmadım. İki aylık evliyken kp bana senin boyuna bakmaya almadık tabiki vericeksin maaş kartını dedi. Ne olaylar oldu vermem dedim o zaman evden kovuldum kv tarafından. Gittim annemin evine bir ay bekledim hiç aramadı sormadı. Boşanmaktan korktum verdim maaş kartımı. Sonra arabamı istedi. Vermeyince bu sefer kendisi terketti evi bir ay gelmedi. Boşanmak istemedim hem de seviyordum saf ve salaktım verdim arabamı da. Bu insanlar üstelik bana hiç muhtaç değiller. Ama çok cimrilerdi. Hiç para harcamak istemezlerdi. Dolmayı bile sayıyla yapardı kv. Sürekli arsa alırlardı biriktirdikleri paralarına. Üzülüyorum. Şimdi ne değişti. Öyle bi saçılmışlar ki. Evet ben biraz saf biriyim salaklıktan değil hayat tecrübesizliğimden. Gözümün açılmamış olmasından. O yüzden mi beni umursamadılar. Bilmiyorum sebebini. Kafam allak bullak.
Peki ona neden bukadar açılıp saçıldılar. Nişan gondolunu bile gümüşten yapmışlar. Taktıkları kelepçenin eni yarım metre kadar. Benim parmağımdaki tek taşımı bile evlendiğimin ertesi günü istediler. Sen düşürürsün balayında dediler. Haksızlık değil mi bu. İsteyerek kızımız olucak diyerek konuşuyolardı hep hani baştan istememe durumuda yoktu.Evet dedigim buydu işte ederinden fazla değer verdiniz dedigim.İstediklerini yaptırmışlar.Okumuş bir insansınızdır az çok yanlışı dogruyu bilmeniz gerekti ama düşünerek bu saatten sonra daha da yıpratırsınız kendinizi..İşiniz gücünüz varsa hiç takmayın er yada geç bulurlar cezalarını..Onlarda şuanki nişanlısından çok çeker eminim.
Peki ona neden bukadar açılıp saçıldılar. Nişan gondolunu bile gümüşten yapmışlar. Taktıkları kelepçenin eni yarım metre kadar. Benim parmağımdaki tek taşımı bile evlendiğimin ertesi günü istediler. Sen düşürürsün balayında dediler. Haksızlık değil mi bu. İsteyerek kızımız olucak diyerek konuşuyolardı hep hani baştan istememe durumuda yoktu.
Zeki olsa öyle bir adamla evlenmezdi. Çalıştığı kurumda milletin dalga geçtiği artık nefretle andıkları evlenip bir yıl sonra boşanmış bir adamla sen olsan evlenir misin. Otuz küsür yaşına gelmiş hala anasından habersiz adım atmayan bir adamla evleniyosa bence ya o da benim gibi saf ya da parasına kandıCnm demek ki gercekten saf bi insansın... şöyle bisey de var evlendikten sonra yeni gelene ne yapacakları hic belli olmaz...ama kız zeki ve özguvenli bi tipse eski esini parmaginda oynatır...seni saf buldular bence...kaybetme korkusu olan insan cok belli eder ve kendinden cok taviz verir...senin kaybetme korkun oldugunu anladılar...ikinci evliligin bile olsa kaybetme korkun yokmuş gibi davranıcaktın...yanlıs yapmışsın...ama bu kafayla o evde olsaydın daha cok ezilecegin kesin...bence sen bu yasadiklarindan ders cikar...aynı hataları tekrar etme...
Zeki olsa öyle bir adamla evlenmezdi. Çalıştığı kurumda milletin dalga geçtiği artık nefretle andıkları evlenip bir yıl sonra boşanmış bir adamla sen olsan evlenir misin. Otuz küsür yaşına gelmiş hala anasından habersiz adım atmayan bir adamla evleniyosa bence ya o da benim gibi saf ya da parasına kandı
Haksızlık yapma şimdiki bayan yaptırmıştır.O sizin gibi yapmadıgı için Eski eşinizde kayınvalidenizde o kadından çekecek..Peki ona neden bukadar açılıp saçıldılar. Nişan gondolunu bile gümüşten yapmışlar. Taktıkları kelepçenin eni yarım metre kadar. Benim parmağımdaki tek taşımı bile evlendiğimin ertesi günü istediler. Sen düşürürsün balayında dediler. Haksızlık değil mi bu. İsteyerek kızımız olucak diyerek konuşuyolardı hep hani baştan istememe durumuda yoktu.
Haksızlık yapma şimdiki bayan yaptırmıştır.O sizin gibi yapmadıgı için Eski eşinizde kayınvalidenizde o kadından çekecek..
Öyle malesef.Ben geçen sene kk üye oldum.Ve 1 yıllık evliliğimde eşime çok taviz verdigimi gördüm.Hep arkamda duran eş olmasına ragmen.Ama buradaki yazıları yaşanmışlıkları okuyunca.İlgimi alakamı eşimden biraz geri çektim.Her dedigine evet demedim.Çocuk olsun derdim hep şimdi önceliğim kariyer olsun dedim...Çok Çok ibret aldım buradaki konulardan..Şimdi herşey daha güzel oldu azıcık da kadının elinde oldugunu düşünüyorum..Her zaman da söylerim kaçan kovalanır.Evli bile olsan kaçmasını bileceksin..:)Tam olarak ben de bunu anlatmaya çalışıyorum...her seye he dersen fit olursan kendini ikinci evliligim diye agırdan satmazsan kendine deger vermezsen kimse sana vermez kartını da isterler arabanı da...
Öyle malesef.Ben geçen sene kk üye oldum.Ve 1 yıllık evliliğimde eşime çok taviz verdigimi gördüm.Hep arkamda duran eş olmasına ragmen.Ama buradaki yazıları yaşanmışlıkları okuyunca.İlgimi alakamı eşimden biraz geri çektim.Her dedigine evet demedim.Çocuk olsun derdim hep şimdi önceliğim kariyer olsun dedim...Çok Çok ibret aldım buradaki konulardan..Şimdi herşey daha güzel oldu azıcık da kadının elinde oldugunu düşünüyorum..Her zaman da söylerim kaçan kovalanır.Evli bile olsan kaçmasını bileceksin..:)
Ama bu vicdansızlık değil mi zorbalıkla bişeyleri yaptır sonrada nasıl olsa yapıyo deyip değersizleştir. Ben öyle akıl oyunları yapamıyorum işte biliyorum burdan kaybettiğimi. Peki hırsızın hiç mi suçu yok. Ayrıca ilk evliliğimde yaşadım bunları.Tam olarak ben de bunu anlatmaya çalışıyorum...her seye he dersen fit olursan kendini ikinci evliligim diye agırdan satmazsan kendine deger vermezsen kimse sana vermez kartını da isterler arabanı da...
Neden işte severek aşık olarak evlendi benimle. Hatta arkadaşıma heyecandan karşısında konuşamıyorum demişti. İlk görüşmemizde bana evlenme teklifi etmişti. Sonrasında sevmiyorum demek bu kadar basit miydi. Annesinin yanında aslan kesiliyodu. İki saat sonra tek kaldığımızda gözünü benden ayırmıyodu. Bunun vebali neden çıkmıyo. Yaptıkları yanına kar kaldı. Üzülen dağılan ben oldumKızın yaşinın büyük oldugunu yazmıstın diger konuda...kızın baska kısmeti belki de yoktu...yaaa bi de allahaskina hangi kadın turkiyede hele ki belli yaşa geldiyse adam zengin ve kariyerliyse o adamın gecmisini sorgular...geneli sorgulamiyor...baksana magazin gundeminde bile kucucuk cok guzel kizlar kimlerle evli...ha bi de belki de seni sevmiyodu arkadaşım..sonucta 1. evliliklerinde hic mutlu olamayıp 2.evliliklerinde cok mutlu adamlar var...seni mutsuz etmeleri digerini de mutsuz edicekleri anlamina gelmez...ayrica ona bakarsan sen de evlenip bosanmamismiydin bu adamdan once...ilk esin kimbilir seninle ilgili neler anlatmisti etrafindakilere...bu durumda 2.esinin de seninle evlenmemesi gerekirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?