bende de aynı sorun var kaynanamı geçtim zaten de nişanlım da hiç sormuyo bişeye ihtiyacın var mı para lazım mı falan diye anlamış değişim bayramlık falan geçtim zaten nişanlım bana bu soruyu sorsa başka bişe istemiyorum :/
ewet canım ama ben hiç düşünülmüyorum bak yine senin bir artın var nişanda doğru düzgün bi set bile almadılar yani bende istemedim daha doğrusu öle istemek gibi bi huyum yok ama yakında başlıcam ağzımı açmaya :)
niye yarın geç gidiyorsun hiç gitme eğer gelmedi diye sözlüne söylesinler sözlünda seni arasın de... ne bir nişan ne bir birşey bayram da bile insan adettendir gelin tarafını bir arayalım alışverişe çıkalım der, daha sayayım mı biz onlara ne yaptıkta heryere gezmeye gidiyorlar herkese oturmaya gidip çağırıyorlar ama bir dünürümüzü de arayalım deme hiçbir şey yok... ben mi arayayım onlar mı Allah aşkına bir düşün tüm bunlar nasıl olsa seni seviyorum diyem mi evet seviyorum ve bedelini evlilikle iligili hiçbir heyecanımı yaşamayarak ödüyorum.....
bence de ben yarın iyi bi konferans vericem ona iyice doldumbiz böle oldukça eziyolar bu nasılsa herşeyi kabulleniyo diye
Sakin olun taze gelinler...
Her seyin basi iletisim. Acin sevgilinize sorun " canim bizde gelin adayina bayramlik almak adettendir, sizde de boyle bir sey var mi? Bizde adetten oldugu icin annenleri kiracak bir sey mi yaptim da aramadilar diye dusunmeye basladim" diyin. Hemen yok beni alisverise goturmedilerdi sen bana paran var mi bir ihtiyacin var mi diye sormuyorsunda bik bik bik yapmayin! Biraz politik olun! Daha yeni nisanlisiniz anladigim kadariyla ve bu is uzun bir surec ne kendinizi yipratin ne karsi tarafi. Alyansi da evlenince otuzkere degistirirsiniz merak etmeyin. Her zaman sogukkanli davranin ofkeyle kalkan zararla oturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?