Ben kızarım ama bana kızılmaz

Karşınızdaki anneniz. Dediğini yapmasanız bile tamam anne hemen alıyorum deyin.Çözüm bu kadar basitken ne kendinizi ne de o 50 yaşındaki kadıncağızı üzmeyin bence.
Sonra soruyor; arada soruyor; bi şekilde öğreniyor sonra niye yalan söyledin diye kızıyor yoruldum artık ben de yalanlarla geçiştirmekten alışsın benim kararlarıma yahu ama alışmıyor ağlıyor ben daha çok üzülüyorum

Ben sizi cok iyi anladım. Bende de bunun bir versiyonu var. Kendi hep haklı her şeyi bilir ama biz bilmeyiz biz cocuguz o anne. Bazen ben de aşırı tepki veriyorum çünkü yaşım gereği artık bana çocuk gibi muamele etmesini aşırı koruyucu olmasını kaldıramıyorum. Antidepresanlar bir nebze işe yarıyor bizde. Umarım sizinki de öyle olur.

benim annemde baskici hele kisn corap giy sacini kurut ceket al hirka cek ama hersey tek bir kapiya cikiyor annem beni dusunuyor oda seni dusunuyor ölüp gidince o cenesini dirdirini öyle özlüyorsunki haberin olsun kirma kadini seni dusunuyo abartan sensin

Ben böyle durumlarda evet alırım/yaparım diyorum, bir daha arayıp aldın mı yaptın mi dediğinde evet diyorum veya dün alamadım bugün iyiyim diyorum geciştiriyorum. Aynı şeyler benimde başıma geliyor

İnatlaşma, benim annem de baskıcıdır. He he yaptım, gittim der geçerim. Kararlarıma saygı duyulmuyor çünkü basit şeylerde darlıyor. Huyuna gidiyorum rahatlıyorum ben baş kaldırırsam o kaldırırsa hayatta anlaşamayız hep kavga gürültü olur.

Anneler her zaman cocuari icin en iyisini ister kizacak tabiki koruyacak seni resmen oglumu gordum sizdr su anda her gun kavga edrriz ama canima sokarim kizarim cnku saygiyi sevgiyi ogrenmesi lazim o bana kizamaz ben anneyim arkadadi gibi davranamaz itaatten bahsetmiyorum. Onun iyiligi icin kizmak zorundayim egitimi bir yerden vermek zorundayim. Ama bilmez ki o da ben ona kizarkn benim cigerim yanar. Icim parcalanir . Buyuse de kizabilirm bn anneym annem dr bana kizat ama bunu dert etmem cnku basimin tacidir. Rabbim basimizdan eksik etmesin abartmayin anadir.

Ben diğer arkadaşların aksine sizi haklı buldum. Dediği yapılana kadar ısrar etmek, “gerekirse” ağlamak psikolojik şiddettir. Konu sahibi buraya konu açacak noktaya geldiyse bu olay sadece bir örnektir. Büyük ihtimalle çocukluğu, genç kızlığı da böyle veya daha şiddetli geçti. Süper bilimsel önerimse he diyip geçmek. Gerektiği kadar bilgi ver. Antibiyotik al diye ısrar ediyorsa tamam aldım de geç. Başka türlü sinirlerin yıpranır.

E anneler hep böyle zaten, benimki de böyle..
Birşeyi 40 kere söyler..
He tamam derim, anne of derim, ay anne anladım hele bir sus artik derim
Ama hiç kızıp küsüp ağlayıp bitirmedik konuşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…