Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aklıma bir şey daha geldi ,
ben tek çocuğum , kardeşim kuzenim filan yok , doğal olarak oynayacak kimse de yok ,
kendi kendime oyunlar yaratıorm falan neyse
annem dediki hadi sen saklan ben seni bulim ,
1 . saymaya başladı dolaba saklandım buldu ,
2. sinde yine aynı dolaba sakalndm buldu
3.sünde aynı dolap ama annem gelmedi bulmaya , ben beklee bekleeee yok
anneee die barıorm tekrar dolaba saklanıorm , yok gelmedi ,
ben de bi uyumuşum kıyafetlerin arasında , akşama kadar , babam gelmiş yatağıma yatırmış , hala da uyanmamışım sabha kadar , yoruldum beklemekten kaydirigubbakcemile3

ayy koptum buna çook komik :):dance:

Ben küçükken bebekler meme emmezse,annesinin gögsünde kalan sütün peynir olucağını sanıyordum.Bu fikri o kadar cok benimsemiştim ki gögüslerini sıkarlarsa peynirlerin içinde kırılacağını falan düşünüyordum.

Ben küçükken ben uyudugumda bütün dünyada hayat duruyor sanıyordum

:roflol::roflol::roflol:bayılazzaaaaammm :roflol::roflol::roflol:

bende küçükken bir meyvenin veya sebzenin çekirdeğini yediğimde karnımda onun ağacı çıkacağını sanırdım

Ben küçükken radyoda hangi şarkı çalıosa o şarkıcının minyatür boyu hoparlörün içinde şarkı sölüo sanıp hoparlörün içini görmeye çalışırdım :)
hı bide eski düğün resimlerinde mutlaka warya bulutların arasında bi poz onuda gizli bi yer war evlenen insanlar oraya gdince ordan merdven çıkıo o insanlarda bulutlara çıkıp resim çektirip gelio sanıodm :roflol:

Luna sanayağı varya onun reklamı var dolap oklava buzdolabı vs vs hepsi konuşuyo,bende biz evde yokken bizim evdeki esyalarda konusuyor sanırdım,hatta eve sessiz sessiz girerdim beni görmesinlerde konuşmaya devam etsinler die düşünürdüm kaydirigubbakcemile3

ben bide peçete reklamlarında fil çıkıp emiyoduya hepsini o markadan alırsak bizmde çıkar fillerimiz sanıodum

Komşumuzun zenci oğlunu eve almazdım ayakları pis olduğu için siyah sanırdım
Bi de evleneceğim kişiyi annemin bildiğini sanardım, saatlerce "söyle ben kimle evleniceemmmm" diye ağlardım:roflol:

küçükken abimle pokemon u izlerdik.kırmızı küçük topları vardı fırlatıyorlardı etrafa içiden hayvanlar çıkardı.bende o yüzden topları hep bi yere fırlatırdım içinden niye hayvan çıkmıyo derdim:teytey:

birde yabancı dizleri izlerken seslendirme yapıolardı ya.onları hep gerçek sesleri sanardım yabancı insanların.baktım ağızlarrı sözyledikleri kelimeye uymuyo içimden ne biçim Türk bunlar konusmayaaıda bilmiolar derdimnaniknanik
vee...tv de birileri dudaktan öpüşünce cocukları oluyor sanardım ne biçim kadın bunlar her erkeği öpüolar kaç tane cocukları vardır derdim

unlu mamüller yazısını hep ünlü mamüller sanardım ü lerin noktalarının silindigini düşünürdüm :lepi:

ayy inanmıyorummm yaaaa :roflol: :roflol:

ben evin en küçüğüyüm sonra abim sonra ablam var. bizimkiler gelenek yapmışlar önce ablamı kandırmışlar nükhet duru senin halan diye. (babanem çok severmiş nükhet duruyu) neymiş efendim nükhet halam şarkıcı olcam demiş dedem karşı çıkınca evlatlıktan reddetmiş. ablam büyüyünce abimi kandırmışlar. ve ensonda beni kaydirigubbakcemile3 çok benimsemişim nasılda benzşyorum ona falan diyormuşum. birde tv programına çıkınca arayalım mı diye tutturuyomuşum. hey allahım ya bu büyüklerin hiç işi yok kaydirigubbakcemile3

ayy ne çok güldüm yaaa bende yazim bariii

hangi gerizekalı aklaıma soktuysa gece 3 harflilerin sokakta çanlarla dolaştığını sanıordum
aylarca uykusuz kaldıktan sonra camdan bakma cesaretini gösteripte boynunda çan asılı olan sokak köpeğini görünce sinirden deli olmuştumben onu hep beni almaya gelen 3 harfliler sanıordum

kardeşiminkinide anlatıyımda:)
bizim pastanemiz vardı önündede pazar vardı babam sabah börek yada poğaça dağıtır akşamda paralarını toplardı bunu gören salak kardeşimde öğretmeni baban ne iiş yapıo deyince dilenci benim babam pazardan para topluo demiş neseyki öğretmen komşumuzdu ne bilelim kardeşimin babamı dilnci sanacağını

:) :)
Ben küçükken, bizim kaçak çay kilerde dururdu. Kilerimizde ayrı ufak bir oda şeklindeydi. Annem ordan kaçak çay alıp çaya katıyodu. Komşular falan da çayı beğenince soruyolardı ne kullanıyosun diye. Annem de hem çayın markasını verip bir de kaçak çay atıyorum diyordu. Komşular gittikten sonra ben de anneme kızıyordum ya onlar bizi polise söylerlerse kaçak çay kullanıyolar diye, ya hepimizi hapise atalarsa diye :) Kaçak elektrik gibi bir şey zannediyordum :) :)
Bir de bana da imzamın büyüyünce muhtarlıktan verileceğini zannediyordum :)
Akşamları mutfağa girince dolapların içinden aslan kaplan gibi hayvanların çıkacağını düşünüyordum :)
Ve birçoğunuz gibi tv'de öpüşenlerin hamile kalacağına inanıp kadına bir sürü yakıştırmalar yapıyordum :)
Çocukluk ! :)

çocukken kıyamet kopucak muhabberı dönerdi hep annem ve komşular arasında bende dünya patlıcak bizde havada uçuşucaz sanırdım

Ben de Denizli ilini muhteşem bir denizi olan ve adını da bu güzel denizden aldığını sanıyordum kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni

bende adana derlerdi oranın onun adı olduğunu bilmiyorum arkadaşlar aa dana diye espri yaprlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…