Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben küçükken İngilizce'yi Türkçe'nin tersi sanıyodum. İngilizce bildiğimi iddia ederdim hep. İşte defter için retfed falan deyip kendimce İngilizce konuşurdum ne alakaysa =)

Ben küçükken İngilizce'yi Türkçe'nin tersi sanıyodum. İngilizce bildiğimi iddia ederdim hep. İşte defter için retfed falan deyip kendimce İngilizce konuşurdum ne alakaysa =)

hahhahahahaahah sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ay ne acayip cocuklarmisiz yaaaaaa -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 Şeniz kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Sevgili Fragola..Çok hoş canım ya..

hani derler ya bu dünyaya direk mi dikeceksin diyemirmirmirmir
işte ben küçükken dünyaya kazık çakacakların ölmeyeceklerini düşünürdüm:roflol:
ve hep bunu biliyoruz da niye hala direk dikmiyoruz na bekliyoruz derdim içimdenkaydirigubbakcemile2

giz onca yazdim ya 2 tene mesaj doldurdum :1shok: -tatlicadiarzu-
tabi görmedin demi seni mikrop :dilcikar: :mymeka:

Cıcım oruc basıma vurduherhalde mı desemm
mutluluk sarhosuyum mu desemmm ne desem (nısan yıldonumumuz de bugun:asigim:) HALBUKI tek tek okudum yazılanları beynım dımagım resetlendı herhalde :roflol:
Canım olsun bııı daha baska seyler yaz olmaaa mıııı bend kıymetlı mı:mymeka:klava: :roflol:

ooo canim hayirli olsun yildönümünüz gizzzzzzz
hazirladinmi bakam esine bi süprizler bi biseyler klava:
benimde oruc basima vurdu galiba ögleyi kilmayi unutmusum :çok üzgünüm: senağlama ikindi oldu:çok üzgünüm:

ben hiç sünnetlerde verilen pilavları yemezdim .nedenine gelince pilavdaki etleri sünnet edilen cocuktan kesilen parca sanardım:roflol:
annemlerle konuşup gülüşürüz arasıra bu takıntımı

Ayy allah iyiliğini versin çok alemsin yaaa en komiği buydu ne yalan söyleyeyim sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emiiisırnaşık şey

bende çizgifilmleri gerçek sanardım
atom karıncayla tanışabilmek için o kadar çok karınca yuvası kazmışımdır ki
ama bir türlü evlerine ulaşamıyordum nedense:)

öyle arkadaslar ama ya ne paronayakmışım bende heee. okadarcık şey kocaman pilav a yeter mi:roflol::roflol::roflol:

Bende her milletin kan renklerini bayraklarının rengi sanırdım Türklerinki kırmızı ya o hesap!!! taa ilkokul2-3de anladım

bende baklavanın içindeki cevizleri hep kıyma zannederdim naniknanik taaaa ki antepfıstıklı baklavanın içindeki kıymanın yeşil olduğunu farkedene kadar :tomato: sırnaşık şey klava:

aman allahım yanlız değilim kime sölesem sende baya
salakmışın dedilerÇok üzgünüm çoookbende baklavanın içindekini
hep kıyma zannederdim aklım başıma gelene kadar hep öle sandım
takiiii onun ceviz olduğunu idrak edene kadar çocukluk işde:roflol::roflol::roflol:

bende küçükken televizyonun içinde küçük insanlar yasıyor ve gece olunca bizler gibi uyuyor sabah oluncada uyanıp yayına başlıyolar zannediyodum....yaratıcılık diz boyu valla....

Ben de radyonun içinde insanlar var zannederdim, arkasından bir delik bulurdum içine bakardım ama kimseyi göremezdim...............

bende inciri asla yemez içini kurtlar sarmış sanırdım... ne kadar salakmışım halbukisi çok tatlıymış...

Bende televizyondaki insanların içinde olduğunu zannederdim...Çok merak ederdim orada nasıl yaşıyorlar diye...

Ve o zamanlar barbi bebeklerin kocaman evleri tv de gösterilirdi..Acaba arkasını açsam tv nin şundan bi tane alsam derdim hep kendi kendime..
Kızım olsun ona kocaman evlerden alacağım...

Ben de küçükken kağıt para karşılığında bozuk para verildiğinde daha çok param oldu diye sevinir, deli gibi hoplayıp zıplardım..

Bir de küçük çalılıklar olan tepecikler vardı, o çalılıklarda küçük adamlar yaşar sanırdım, o yüzden oralardan geçerken son derece dikkatli yürürdüm ki adamların üstüne basmayım.:)

bir tane daha vardı eklemeyi unutmusum küçükken bana ayy ne tatlı seysin sen ne kadar güzelsin diyen abileri bana asılıyolar ,aşıklar zannederdim :icecream: :roflol: :roflol:

ben de erkek kadının üstüne ceket atsa hamile kalır sanırdım hani filmlerde öyle derlerdi ceketimi atsam hamile kalıyorsun diye çocuk öyle olur sanırdım ama öyle değilmiş

bende anaokulundayken bazi yemeklerin icinde soya fasülyesi vardi onlari hep kurt sanardim:roflol: yemegmi hic yemezdim en son ben biterdim kadin bana zorla yedirirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…