Ben Lucifer Morningstar…

O lanet sendrom çıkarsa kızıma belirli bir yaşam süresi veriyorlar. Aklımın bir yerinde kızım ölecek düşüncesi var. Mesela oğlum için böyle bir şey aklıma gelmiyor. O yüzden ilk aklıma böyle bir soru geldi sonra saçmalığının ben de farkına vardım.

Evde ev ev yani bu ev neymiş
Önce ev için bosanmadin
Şimdi de neler düşünüyorsun ben ağzıma almak istemiyorum
Bu dünyada sadece para için mi yaşanıyor?
İşin var gücün var çocuğun tedavi masrafı desen çok iyi anlarım seni karşılamak zor bunu tabi ki talep edeceksin . Evin kredisini ödeyecekmis adam zaten teklifi de sunmuş gayet iyi . Bu kadar ev derdine düşmeyin ya çocuk ölürse evde kalamam diye düşünmek nedir artık ya .

Yukarıda bir üye yazmış çocuğun ölürse anne de ölür diye. Ölemiyorsun işte, keşke ölsen, bir çocuğun daha var, onun yanında bir damla bile göz yaşı dökemiyorsun, neler yaşadım yine buraya patladım. Ev düşkünü olsam çocukları gözüm görmez doğrudan babalarına bırakırım, kendim de keyfimi yaparım ama Allah’a şükür asla şiddet yanlısı babalarına bırakmam, bunu bir an bile düşünmedim. Ama acaba kızım sendromu yüzünden ona bir şey olursa oğlumla ne yaparım diye düşündüm bi an. Bu sendromdan 2 yaşında ölen de var, 35 yaşına kadar yaşayan da. Kızıma ne olacak bilmiyorum ve olumlu da düşünemiyorum, sanki kötü düşündüğüm her şey gerçek olacakmış gibi geliyor. Konu buna dönmesin lütfen ben çok şey yaşadım, üstelik de hak etmedim, hiçbir insan da hak etmez. Sadece yoluma bakıp kendimi iyileştirmek istiyorum, başka bir amacım yok şu an.

Bakın bu konuda zaten sizi yargilayamam . Bir anne olarak neler yaşadığınızi da tahmin edemem . En fazla ev satılır 1+1 stüdyo daireye geçersiniz . Her ayrıntıyı düşüne düşüne bu adamdan bosanmadiniz. Sizin ilk açtığınız konudan beri takip ediyorum sizi . Bu adamdan boşanmama konusundaki israriniz hicbir şeyi iyiye götürmedi hep kötüye gitti. Size deli mi demişler desinler. O kayınvalide zaten pisliğin teki olsa yuvanız bozuldu diye kendini suclardi . Engelli çocuğu var bu kız ne yapacak diye dusunurdu . Bir an önce anlasın bu adamla yolunuza bakin

Amacım o zaten. Geceleri uyuyamıyorum, sürekli kabuslar görüyorum. Gerçekten toparlanmak istiyorum bir an önce.

Ya ne alakası var luci herkes kocasından evle arabayla boşanmıyor. Kirada oturan milyonlarlarca insan var. Mesleğin var işin var. Sanki hayat memat meselesi. Ben senin kadın olarak en iyi imkanlarla boşanmanı zorluk çekmemen isterim inan. Ama kızım ölürse ev ne olur diye düşünmek hiç normal Bi düşünce değil. Kirada oturursun en fazla oğlunla ne olabilir ki bu kadar takıntılı olma.

Peki.

Gerçekten boşansanda bitse bu işkence. O kadar absürt detaylarla boğuluyorsun ayrılamamak için. Hayatı biraz akışına bırak. Öyke yaparsam böyle mi olur şöyle yaparsam böyle mi olur. Mesleğin var iyi kötü bir mal paylaşımı olmuş. E artık yeter yani

Artık çekirdeğim ile izliyorum bir insan ne yaparsa yapsin içindekini gizleyemiyor işte
Ev düşkünü olduğunuz için çocukları alıyorsunuz ztn yoksa o sitenin kapısından geçemezsiniz
Kimsenin aklı ile oynamayın insanlar burada sayfa sayfa destek oldu çocuk ölürse evde kalamam ne demek
Bir kezde çocuklar ne kdr vakit geçirecek diye yazsaydınız keşke, kızımı görmedi fln deseydiniz. Vallahi pes

Keşke kızım sağlıklı bir birey olsaydı da baba evine dönseydim. Diyeceklerim bu kadar.

Amacım o zaten. Geceleri uyuyamıyorum, sürekli kabuslar görüyorum. Gerçekten toparlanmak istiyorum bir an önce.
Adam zaten kredi odeyecekmis otuz bin sizin maaşınız kadar ve şimdi evi satsa size hiçbir şey kalmaz asil. Hemde mesleğiniz de var yani. Çocuklarınızın yaşadığı bu stres çok korkunç . Artık şu ev konusunu bırakın bir kenara. O pis adamı savunmak için söylemiyorum ama yapacağı maksimum şeyi yapıyor

Birde lütuf gibi çocukları alıyorum yazmış sanki herkes ile dalga geçiyor
Adam bile düşünmez bunu oğlunu düşünür evde kalin der. 2 cocuk ile kalabilirsin ama bire düşerse bitti bu olay yani vay arkadas

Adam bana çocukları alıp bana mehrimi ödemeyi teklif etti başka bir yerinle okuyorsun sanırım.

Hayır o kdr anlatılan ev kredisi yüksek olduğu için basa bela yoksa yarisi ile daha normal bir ev çıkması gerek

İyi de ben ayrılıyorum zaten barışmak gibi bir düşüncem yok karşı tarafta da yok

Adam bana çocukları alıp bana mehrimi ödemeyi teklif etti başka bir yerinle okuyorsun sanırım.

E tamam evden çıkmamak için çocukları aldığını şu konuyu okuyan herkes anladı artık. 2 çocuk ile oturma hakkin varmış teki ile yokmuş baksana şu aşamada düşündüğün sey korkunç. Suç bastırma bence artik

İyi de ben ayrılıyorum zaten barışmak gibi bir düşüncem yok karşı tarafta da yok
Yorumlarında yazmışsın ya cevirirse çevirsin cekismeliye diye. Her şeyi kanitlayacagindan bu imkanlari elde edebileceğinden emin misin kaç yıl uzayacak belki dava. Adamla iyice terslesmeden çocuğun durumuyla ilgilenseniz. Tabi ki sen yine de iyi bir avukata danış ama ben zannetmiyorum ki şu aldiklarini alabilirsin

Yorumlarında yazmışsın ya cevirirse çevirsin cekismeliye diye. Her şeyi kanitlayacagindan bu imkanlari elde edebileceğinden emin misin kaç yıl uzayacak belki dava. Adamla iyice terslesmeden çocuğun durumuyla ilgilenseniz. Tabi ki sen yine de iyi bir avukata danış ama ben zannetmiyorum ki şu aldiklarini alabilirsin
Konuyu tam okumuyorsunuz sanırım. Anlaşmalı boşanmayı kabul ettim. Oğlumun özel okulu da dahil olursa boşanacağız. Büyük oranda anlaşmayı sağladık.

Sen bu zamana kadar barışmak için her şeyi yaptın ki zaten. Daha kayınvalidenle yaşamayı da kabul ettin. Çocuk için dedin . Tatile de gittin. Bu adam raydan çıktı bir kere. Sürekli aldatacak psikolojik fiziksel şiddet uygulayacak. Zaten barismayi düşünme biraz çocuklarını ve kendini düşünüyorsan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…