Kabul etti. Nafaka 7 bin lira oldu. Oğlumun özel okulunu yazdırmamış ama öderim demiş. Okul taksiti geldiğinde sevdiği akrabalarını araya koyarım. Protokol hazırlanıyor. Halası beni aradı yuvanı yıkma çocuklarla ortada kalırsın diye, adam beni ulu orta aldattı çocuk da bir yere kadar dedim. Avukat protokolü hazırlıyor. Hazırlaması ne kadar sürer bilmiyorum ama bu hafta boşanırız.Konuyu üşenmedim okudum. Bende de ne sabır varmış mübarek. Çok merak ediyorum adam kabul edecekmi. Çok ilginç
Kabul etti. Nafaka 7 bin lira oldu. Oğlumun özel okulunu yazdırmamış ama öderim demiş. Okul taksiti geldiğinde sevdiği akrabalarını araya koyarım. Protokol hazırlanıyor. Halası beni aradı yuvanı yıkma çocuklarla ortada kalırsın diye, adam beni ulu orta aldattı çocuk da bir yere kadar dedim. Avukat protokolü hazırlıyor. Hazırlaması ne kadar sürer bilmiyorum ama bu hafta boşanırız.
Benim avukat kabul ettiremedi.Okulu mutlaka yazdirin ya. Neden yazdirmamis ki?
ödemez adam sürekli yalvar moduna girin diye her seneBenim avukat kabul ettiremedi.
Benim avukat kabul ettiremedi.
Çocuk onun da çocuğu ama.ödemez adam sürekli yalvar moduna girin diye her sene
İnşallah yapmaz ne diyeyim.Protokolde yazmayan seyleri yapmak istemiyorlar. Yasal bi sorumluluklari yok. Sonradan okulu odeyemiyorsan velayeti ver diye sizi darlayabilir, zor durumda birakir
Ödemezse ödemesin kendim ilgilenirim çocuğumla.Ödemeyeceği için yazdıramamış avukatınız bence.
Çocuğunuzda ne sendromu çıktı? Konuyu ara sıra son sayfa yorumlarını okuyarak takip ediyordum yazdıysanız kaçırmışım.Çocuk doktoru bir yaşını geçecek diyor. Biz her şeyini sendroma bağladığımız için tedirgin oluyoruz.
Rett sendromundan şüpheleniliyor ( inşallah çıkmaz), genetik tahlil sonuçlarını bekliyoruz tam 3 ay oldu.Çocuğunuzda ne sendromu çıktı? Konuyu ara sıra son sayfa yorumlarını okuyarak takip ediyordum yazdıysanız kaçırmışım.
Oncelikle ablana cok gecmis olsun, allah sifa versin.Kızlar kızımın tahlilleri temiz çıktı
Bu sadece rett’in sonucu. Araştırmaya devam edecekler. Rett olmasın da, Rett de hem yaşam ömrü vardı hem de tüm yetileri kaybedebilirdi. Şükür kötüye giden bir şey yok en azından.Ay çok şükür. Nasıl sevindim anlatamam. Genetik komple mi temiz yoksa bu sadece redin sonucu mu?
Öyle umut ediyoruz ya çok mutluyum şu an.Oncelikle ablana cok gecmis olsun, allah sifa versin.
Kizinada cok sevindim. O zaman fizik tedaviyle duzelecek mi kasları?
Ayy çok çok çok mutlu oldum. Allah'ım hayırlı güzel sağlıklı bir ömür versin. İnşallah zamanla düzelir bütün pruzlerKızlar kızımın tahlilleri temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?