Ben Lucifer Morningstar…

Konuyu üşenmedim okudum. Bende de ne sabır varmış mübarek. Çok merak ediyorum adam kabul edecekmi. Çok ilginç

Konuyu üşenmedim okudum. Bende de ne sabır varmış mübarek. Çok merak ediyorum adam kabul edecekmi. Çok ilginç
Kabul etti. Nafaka 7 bin lira oldu. Oğlumun özel okulunu yazdırmamış ama öderim demiş. Okul taksiti geldiğinde sevdiği akrabalarını araya koyarım. Protokol hazırlanıyor. Halası beni aradı yuvanı yıkma çocuklarla ortada kalırsın diye, adam beni ulu orta aldattı çocuk da bir yere kadar dedim. Avukat protokolü hazırlıyor. Hazırlaması ne kadar sürer bilmiyorum ama bu hafta boşanırız.

Okulu mutlaka yazdirin ya. Neden yazdirmamis ki?

Sizle ters düşerse elinde silah kalsın istemiş o silahıda eğitim gibi onemli bir konuda elde etmis çünkü tanıyor ve güvenmiyor.

45 yaşındaki ablamın meme kanseri olduğunu öğrendik bugün. Annem babam perişanlar. 3 çocuk var. Koltuk altına yayılmamış, erken teşhis demiş doktor. Kitle alınacakmış sadece. Bilgisi olan var mı daha kötüsü olamaz dedikçe daha kötüsü oluyor Üç kızkardeşiz, biri kanser oldu, ortancanın kocası şehit olacam deyip Suriye’de öldü, ben böyle oldum. Olmadı mı olmuyormuş ama en önemlisi sağlıkmış

Ay çok şükür. Nasıl sevindim anlatamam. Genetik komple mi temiz yoksa bu sadece redin sonucu mu?
Bu sadece rett’in sonucu. Araştırmaya devam edecekler. Rett olmasın da, Rett de hem yaşam ömrü vardı hem de tüm yetileri kaybedebilirdi. Şükür kötüye giden bir şey yok en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…