- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.111
- 798
4 yılda ayda 30 bin lira ödeyecek
Resmen bu haliyle sanki avantajlı gibi de değil.Cekismeli bosanmadaki edinimleriniz daha fazla olacaksa bu maddeleri kabul etmeyin. Esiniz kusurlu taraf, elinizde buyuk bir koz var
Ev nr kadar?4 yılda ayda 30 bin lira ödeyecek
6 yıllığına kredi çekildi. 2 yılı ödendi 4 yılı kaldı. Ayda 30 bin lira kredi. Ev satılırsa 1440 lirası krediye gider. 4 trilyona gitse borç çıkarılırsa bana 1200 bin lira kalıyor ona da bir şey alamam.Bunu bilmiyodum. O zaman bu anlasma mantikli mi diye sorguladim. Ne kadar kredi borcu kaldi acaba, yazdi mi bi yerlerde? Su an evin odenen borcunun yarisi kadar hakki var ev uzerinde. Atıyorum 1 yil kaldiysa anlasma mantikli degil cunku zaten yarisina yakini yasal hakki, sadece oturma hakki olacak ve nafaka dusuk kalıyor. Bir edinimi olmayacak yani. Ancak kredi borcunun yarisi odenmediyse o zaman protokol konu sahibinin lehine oluyor
Resmiyette evin yarısı benim zaten.Bunu bilmiyodum. O zaman bu anlasma mantikli mi diye sorguladim. Ne kadar kredi borcu kaldi acaba, yazdi mi bi yerlerde? Su an evin odenen borcunun yarisi kadar hakki var ev uzerinde. Atıyorum 1 yil kaldiysa anlasma mantikli degil cunku zaten yarisina yakini yasal hakki, sadece oturma hakki olacak ve nafaka dusuk kalıyor. Bir edinimi olmayacak yani. Ancak kredi borcunun yarisi odenmediyse o zaman protokol konu sahibinin lehine oluyor
Resmiyette evin yarısı benim zaten.
Satistan sonra eline cok az para kaliyor bu haliyle. Ustune kredi cekip baska ev alabilseydi bu protokolu kabul etme derdim. 2 cocuk olunca, aile destek olmayınca bisey diyemiyosun isteResmen bu haliyle sanki avantajlı gibi de değil.
Ev nr kadar?
Öyle bir şansım yok. Ama krediyi öderse burnumdan getirir orası doğru. Başka birini bulursa benimle uğraşacağını da sanmıyorum. Kredi bitene kadar sabredip sonra satılmasını talep edebilirim. Özel okul + 7 bin lira bana mantıklı geliyorEvin borcu devam ettigi icin borcuda size kaliyo yani yarisi. Elinize kalan parayla ev alinmazmis.
Evin borcu bittikten sonra belki tasinirsiniz.
Satistan sonra eline cok az para kaliyor bu haliyle. Ustune kredi cekip baska ev alabilseydi bu protokolu kabul etme derdim. 2 cocuk olunca, aile destek olmayınca bisey diyemiyosun iste
Öyle bir şansım yok. Ama krediyi öderse burnumdan getirir orası doğru. Başka birini bulursa benimle uğraşacağını da sanmıyorum. Kredi bitene kadar sabredip sonra satılmasını talep edebilirim. Özel okul + 7 bin lira bana mantıklı geliyor
Öyle de ülkenin durumu malum. Kiralar çok yüksek. Ev alamıyorum. Nafaka 7 bin + oğlumun özel okulu bana mantıklı geliyor şu an. Kaldıramadığı an ev satılır, ne kadar geç benim için o kadar iyi.O başkasını muhakkak bulur ama sizin bulmanizi kaldiramaz. Hayatiniza devam etmeniz, onla bagi kesmeniz egosunu zedeler. Sizin hayatiniz su an zor olabilir ama Cocuklar buyudukce sosyal hayatiniz olacak, çevreniz genisleyecek. Gezeceksiniz, tatillere gideceksiniz bunlari kaldiramaz o adam
Krediler bitince satip yeni bir eve gecme konusunu muhakkak degerlendirin. Inanin hersey sorun oluyoe bosandiktan sonra. Ben tek celsede istedigim sekilde bosandim. Yakin zamanda cocukla ilgili bir konu icin bikez bir araya geldik telefonuma gelen mesaj sesinden dahi rahatsiz olmus beyefendi. Seni ilgilendirmez dedim geçtim. Adamdan kendi adima nafaka talep etmedim. Maddi bagim devam etse eminim burnumdan getirirdi. Kendi tecrubelerim fikir verir diye yazmak istedim. Ayrica cocugu gorme bahanesiyle eve istedigi zaman gelmesine izin vermeyin. Evin yarisi benim deyip cat kapı gelmek isteyebilir. Sınırlarnızı ihlal etmesinÖyle de ülkenin durumu malum. Kiralar çok yüksek. Ev alamıyorum. Nafaka 7 bin + oğlumun özel okulu bana mantıklı geliyor şu an.
Yok siz çok aklı başındasınız, burada en iyi akıl veren üyelerden birisiniz, değme avukatlara taş çıkarırsınız. Olabilir, biraz daha sabreder daha küçük bir eve geçerim.Krediler bitince satip yeni bir eve gecme konusunu muhakkak degerlendirin. Inanin hersey sorun oluyoe bosandiktan sonra. Ben tek celsede istedigim sekilde bosandim. Yakin zamanda cocukla ilgili bir konu icin bikez bir araya geldik telefonuma gelen mesaj sesinden dahi rahatsiz olmus beyefendi. Seni ilgilendirmez dedim geçtim. Adamdan kendi adima nafaka talep etmedim. Maddi bagim devam etse eminim burnumdan getirirdi. Kendi tecrubelerim fikir verir diye yazmak istedim. Ayrica cocugu gorme bahanesiyle eve istedigi zaman gelmesine izin vermeyin. Evin yarisi benim deyip cat kapı gelmek isteyebilir. Sınırlarnızı ihlal etmesin
İmkanım olursa öderim, protokole yazılmasın demiş beyefendi. Luci beni bilir çocuklarım için her şeyi yaparım demiş. Ben de biliyorum onu, çocuğu hastayken eskort derdine düştü dedim.Oglunun ozel okul masrafini protokole yazmadan odemeyecek bir baba mi? En azindan kibri oglunun devlet okulunda okumasina izin vermez bence.
Burda neyi kastettin yazdım ama cevepa vermedin Allah korusun kızına bir şey olursa ne olmasından korkuyorsun?18 yılda ben ev alamam, para biriktirebilir miyim onu bile bilmiyorum. Kızım Allah korusun ölürse ne olacak Allah bilir.
Kızıma bir şey olursa Allah korusun, o zaman evde kalma hakkım biter ama ev de satılır. O an bunu düşünemedim.Burda neyi kastettin yazdım ama cevepa vermedin Allah korusun kızına bir şey olursa ne olmasından korkuyorsun?
Teşekkür ederim bende bebeklw bosandim. Hem yeri geldi catisma yasadik, hic beklemedigim tepkiler aldim karsi taraftan hem zamaninda hukuki olarak halledilen bazi konularin baska davalara konu olabileceğini gordum baskalarindan. Cocugu bahane edip rahatsiz eden cok fazla eski eş var. Bunu sevgiden oturu yapmiyolar. Bosanmayi yenilgi gibi algilayip seninde düşmeni, sürünmeni görmek istiyolar. Sizin esinizin egosu cok yuksek oda bi sekilde size bulaşmak isteyecektir diye tahmin ediyorumYok siz çok aklı başındasınız, burada en iyi akıl veren üyelerden birisiniz, değme avukatlara taş çıkarırsınız. Olabilir, biraz daha sabreder daha küçük bir eve geçerim.
Ailesi onlarsız mutlu olmama asla tahammül edemezler. Sürüm sürüm sürünmemi isterler. İsterler ki biz bıraktık ne hale geldi. Tavırları daha farklı olurdu ama aldatmadan dolayı sesleri çıkmıyor. Aldatma duyulur oğullarına istedikleri kızı alamazlar sonra.Teşekkür ederim bende bebeklw bosandim. Hem yeri geldi catisma yasadik, hic beklemedigim tepkiler aldim karsi taraftan hem zamaninda hukuki olarak halledilen bazi konularin baska davalara konu olabileceğini gordum baskalarindan. Cocugu bahane edip rahatsiz eden cok fazla eski eş var. Bunu sevgiden oturu yapmiyolar. Bosanmayi yenilgi gibi algilayip seninde düşmeni, sürünmeni görmek istiyolar. Sizin esinizin egosu cok yuksek oda bi sekilde size bulaşmak isteyecektir diye tahmin ediyorum
Ailesi onlarsız mutlu olmama asla tahammül edemezler. Sürüm sürüm sürünmemi isterler. İsterler ki biz bıraktık ne hale geldi. Tavırları daha farklı olurdu ama aldatmadan dolayı sesleri çıkmıyor. Aldatma duyulur oğullarına istedikleri kızı alamazlar sonra.
Aynen öyle. Gül değil deve dikeni :) Artık onlarla ilgili hiçbir şeyi takip etmeyeceğim, sadece kendi hayatıma odaklanacağım.Gül gibi oglumu birakti, bakalim bidaha böylesini bulabilecek mi seansi duzenliyolardir onlaremin olun o aldatmaya bahane bulmuslardir ama dediğiniz gibi duyulursa itibari sarsilir diye biseu demiyolardir. Akli selim ebeveynler oglum sen bu naneyi nasil yersin diye tepki gösterir. Bunlar iyice bagrina basiyor
Ben yanlış dua topiği açmışım o halde. Ev sende kalsın diye dua etmeliymişiz. Şu yazdığın normal mi Allah aşkına? Kızım ölürse evde kalma hakkım biter falan. O saatten sonra bi annenin hayatı biter zaten. bunu dillendirdiğine inanamıyorum.Kızıma bir şey olursa Allah korusun, o zaman evde kalma hakkım biter ama ev de satılır. O an bunu düşünemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?