- 24 Kasım 2014
- 811
- 1.928
- 313
- 38
sordum avukata daha çok şey elde edebilir miyiz diye amcam avukat o da bakacak yarın kararımızı bildireceğizKızınızın özel durumu var. Hayat bu hep anneniz mi bakacak. Bakici vs masraf büyüyenler.
Ev ne kadar? Kredi borcu ne kadar?sordum avukata daha çok şey elde edebilir miyiz diye amcam avukat o da bakacak yarın kararımızı bildireceğiz
O maddeyi avukat ekleyecek. Sordum şimdi çekişmeliden daha fazla elde edebilir miyiz diye
Evin tamamını alır mıyız diye sordum avukat böyle yazmış . edinilmiş mallara katılma rejimi kapsamında sizin ve eşinizin ne kadar para koyduğu vs hesap edilir burada farklı hesaplamalar devreye girer ama tamamını alabiliriz gibi bir şey diyemem. Nafaka olarak tabi daha fazlasını alabilme ihtimaliniz yüksek ancak orada çocuğun okul masraflarını karşılar gibi bir ibare olmaz. nafaka belirlenir sadeceEv ne kadar? Kredi borcu ne
Avukat evin tamamını alamayız nafaka yükselir ama özel okulun ücretini mahkemeye yazdırmayız diyorCekismeli bosanmadaki edinimleriniz daha fazla olacaksa bu maddeleri kabul etmeyin. Esiniz kusurlu taraf, elinizde buyuk bir koz var
Allah yaardım etsin. şifa versin yavrunuza. bu kadar önemli olaylar karşısında eşin anasını mı takıyor kafasına. ne olursa olsun sana destek olması gerekmekte. kenetlenmeniz lazım yavrunuz için.. onunla konus herseyi boşverelim falan desen. sadece evladımızda ilgilenelim desen..Kızlar hatırlarsanız kaynanam yüzünden eşimle tartışmıştık ve eşim buradaki mesajlarımı ailesine gösterdiği için konumu kapattırmıştım. Ama olaylar öyle bir hale geldi ki…Kızımda gelişim geriliği ortaya çıktı, otizm ön tanısı var. O kadar strese girdim ki dünya başıma yıkıldı sanki. Haftanın 5 günü fizik tedaviye gidiyoruz. En az üç ay devam edecek fizik tedavisi. Yaşadığımız şehirdeki doktorlar kızıma normal dediler. Ailem, eş..Ama benim içime sinmeyen şeyler vardı, eşi yalvar yakar Ankara’ya götürmeye ikna ettim ve doktor otizm ön tanısı koydu. İki haftadır eeg, tahliller, tetkikler hem çocuğum hem ben mahvolduk. Eş çalışmadığı zamanlar benimle hastaneye geldi. Büyük oğlumla daha ilgili, vakti olduğunda kızımla da ilgileniyor. Ama aramız hala çok kötü. Sadece çocuklarla ilgili meselelerde konuşuyoruz. Bana şu durumda bile hala kötü davranıyor. Memlekete gittik, kv’nin evinin önünde durdu, ben inmedim arabadan. Kardeşi geldi bizim eve çağırmadım. Terapi alıyorum şu an, terapistim kesinlikle annesinden özür dileme diyor, ailem de bayramda git çocuğunun hatrına diyor. Ben çocuğum yüzünden sağlıklı hiçbir şey düşünemiyorum, sürekli internetten hastalık okuyorum, lütfen bana kızımla ilgili güzel şeyler söyleyin, kendimi bir türlü ferahlatamıyorum. Eş başka ilden iş buldum dedi bana, ben de git apartta kalırsın dedim. Keşke öyle bir şey olsa…Kızımı bu noktada bakıcıya verebilir miyim bu halde bilmiyorum. Offff dua edin lütfen, kızım bir an önce dağlığına kavuşsun. ( kızım kafasını geç tuttuğu için 2 aydır hastanelerdeyiz, göz teması sınırlı, hala oturamıyor, 7 aylık oldu mama sandalyesinden bir şey aşıp yiyemiyor, uyanık olduğu zaman hep onunla ilgilenmeliyim, tek tek cevap yazamayacağım, olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var, bu arada benim dalgınlığımdan kredi kartımdan 45 bin lira çekilmişti, bir de onun üzüntüsünü yaşadım, eş ben öderim, üzülme dedi hatta ama o hafta Kv ve görümce bizim yaşadığımız şehre geldiler ve ben onları arayıp gel demediğim için eş bana tekrar küstü. Banka da paramı geri iade etti. )
Nafaka egitim giderlerinide kapsiyor ama cocugun okul gideri belli, ona gore nafaka belirlenir. Siz sadece 18 yil yil kira odemeyeceksiniz. Bu iyi bisey ama 18 yil sonra bi anda kiraya cikacaksiniz, cocuklarin masraflari olacak vs. sudan cikmis baliga donmeyin diye farkli biseyler dusunmeye calisiyorumAvukat evin tamamını alamayız nafaka yükselir ama özel okulun ücretini mahkemeye yazdırmayız diyor
ben son sayfaya bakınca boşanıyorsunuz sanırım onu anladım pardon..Allah yaardım etsin. şifa versin yavrunuza. bu kadar önemli olaylar karşısında eşin anasını mı takıyor kafasına. ne olursa olsun sana destek olması gerekmekte. kenetlenmeniz lazım yavrunuz için.. onunla konus herseyi boşverelim falan desen. sadece evladımızda ilgilenelim desen..
Beni aldattı ve bitti…Allah yaardım etsin. şifa versin yavrunuza. bu kadar önemli olaylar karşısında eşin anasını mı takıyor kafasına. ne olursa olsun sana destek olması gerekmekte. kenetlenmeniz lazım yavrunuz için.. onunla konus herseyi boşverelim falan desen. sadece evladımızda ilgilenelim desen..
18 yılda ben ev alamam, para biriktirebilir miyim onu bile bilmiyorum. Kızım Allah korusun ölürse ne olacak Allah bilir.Ülkenin durumu ne getirir bilinmez ama 18 yılda ev alabilme şansınız varsa kabul edin. Ve tabi çocuğun okulu ve diğerinin tedavi masraflarına ortak olma vs de olsun. Nafaka da yılda artırılsın belli bi orana göre avukat daha iyi bilir. Çekişmeli davalar çok moral bozucu hiç girmeyin o strese zaten bebeğiniz ilgiye muhtaç. Kafası rahat bi anne çok daha iyi. Zaten adam baba olarak kötü değildi hatırladığım kadarıyla çocukların eksiklerini karşılar diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı en başından beri okudum konunu seni mutlu görmek istiyorum…
Tövbe tövbe. Bu nerden çıktı.18 yılda ben ev alamam, para biriktirebilir miyim onu bile bilmiyorum. Kızım Allah korusun ölürse ne olacak Allah bilir.
Evin ne kadar kredi borcu var?18 yılda ben ev alamam, para biriktirebilir miyim onu bile bilmiyorum. Kızım Allah korusun ölürse ne olacak Allah bilir.
Evin yarısıyla şuan daha küçük Bi daire alabiliyor. Heralde o zaman şuanki evde değerleneceği için yine alınır diye düşünüyorum. Ortada kalmaz bence.Nafaka egitim giderlerinide kapsiyor ama cocugun okul gideri belli, ona gore nafaka belirlenir. Siz sadece 18 yil yil kira odemeyeceksiniz. Bu iyi bisey ama 18 yil sonra bi anda kiraya cikacaksiniz, cocuklarin masraflari olacak vs. sudan cikmis baliga donmeyin diye farkli biseyler dusunmeye calisiyorum
Evin yarısıyla şuan daha küçük Bi daire alabiliyor. Heralde o zaman şuanki evde değerleneceği için yine alınır diye düşünüyorum. Ortada kalmaz bence.
Ev satılıp nafaka artsa daha küçük Bi evde daha rahat geçinir aslında ama yarısı gibi duruyordu sanırım borcun öyle yazmıştı diye hatırlıyorum.Bunu bilmiyodum. O zaman bu anlasma mantikli mi diye sorguladim. Ne kadar kredi borcu kaldi acaba, yazdi mi bi yerlerde? Su an evin odenen borcunun yarisi kadar hakki var ev uzerinde. Atıyorum 1 yil kaldiysa anlasma mantikli degil cunku zaten yarisina yakini yasal hakki, sadece oturma hakki olacak ve nafaka dusuk kalıyor. Bir edinimi olmayacak yani. Ancak kredi borcunun yarisi odenmediyse o zaman protokol konu sahibinin lehine oluyor
Yari borcu duruyosa su an %25 hakki var düz hesap. Odenen paranin yarisinda hakki oluyo. Adam o kadar kotu ve yuzsuz ki o evde kaldigi surece konu sahibinin burnunda getirir. O yuzden ev almasi daha mantikli. Hayat hep boyle kalmayacak. Yarin lucifer'in erkek arkadaşı oldugunu ogrense evden cikarmak icin elinden geleni yapar, huzursuz eder diye düşünüyorum. 18 yil cok uzun bir sureEv satılıp nafaka artsa daha küçük Bi evde daha rahat geçinir aslında ama yarısı gibi duruyordu sanırım borcun öyle yazmıştı diye hatırlıyorum.
4 yılda ayda 30 bin lira ödeyecekEvin ne kadar kredi borcu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?