- 19 Mayıs 2020
- 47.404
- 213.001
- 598
O kimdi ya?Onu hatırlamıyorum annesi vefat eden enişteyi diyorum.
Annesi kanserden vefat etmiş ama bunalımdan çıkamamış karısı da Bi yek sen mi yaşadın bunu demişti falan geçenlerde ya sen hatırlarsın.O kimdi ya?
Hatırlıcam galiba.Annesi kanserden vefat etmiş ama bunalımdan çıkamamış karısı da Bi yek sen mi yaşadın bunu demişti falan geçenlerde ya sen hatırlarsın.
Annesi kanserden vefat etmiş ama bunalımdan çıkamamış karısı da Bi yek sen mi yaşadın bunu demişti falan geçenlerde ya sen hatırlarsın.
Karısının konusuna yazdı bayaaa uzun Bi yazı. Adam haklılığına gelirsek susuyorum.Oha adam haklıydı onda ama buraya da mı gelmiş? Nerede yazmış?
Vay be abi biz senciyiz dövme bizi
Kız o kofti ya. O mesajdan östrojen damlıyordu. Kadının kendisi o.Karısının konusuna yazdı bayaaa uzun Bi yazı. Adam haklılığına gelirsek susuyorum.Bazen hiçbir şey göründüğü gibi değil.
Eşinizin ailesiyle sorun tam olarak ne bilmiyorum, ama bence şuan bu konuyla hiç yipratmayin kendinizi. Kızınıza Allah şifalar versin. Bir anne olarak ne kadar zor bir durumda olduğunuzu tahmin edebiliyorumDertleri beni yıldırıp özür diletmekti ama özür dilemeyeceğimi anladılar. Ben çocuğumla o kadar uğraştıktan sonra evde yemek yapmama rağmen eş “ annem varken yemek yiyorduk ne güzel, evde yemek de yok artık” diye bas bas bağırdı, ben yine oralı olmadım. Ama kendime bir şey almama bir şey demiyor, seneye de çalışma, kızımıza bak diyor bana.
Ben de öyle düşünüyorum ama millet baya acımıştıKız o kofti ya. O mesajdan östrojen damlıyordu. Kadının kendisi o.
Çok berbatım, okursa okusun. Kızıma dayanamıyorum. Büyüdükçe geriliği daha çok belli oluyor. Belki benimle aynı durumda olup bebeği iyileşen bir anne vardır. Bunu duymaya çok ihtiyacım var.Konu sahibi kızmasın bana ama tutarsız bir tavrı var.
Önceki konu geride kaldı,bir sürü şey yazılmıştı orada. Eşim hesabı buldu diye apar topar kapattı konuyu. Şimdi de Başlıkta ben oyum diye yazıyor. Bilemedim yani ne yapmaya çalışıyor.
Hepsi berbat insanlar ve ben bu ikinci çocuğu niye yaptım, olan kızıma, oğluma ve bana oldu. Kızıma odaklanamıyorum doğru düzgün, sürekli kendimi suçluyorum. Uyuyamıyorum çoğu zaman. Bunun bir faydası yok ama kendimi telkin edemiyorum bi türlü.Çok üzüldüm, Allah Şafi isminin hürmetine şifa versin tez vakitte iyileşsin kızınız. Eşiniz vicdanı olarak sıkıntılı biri, kv ve görümce de öyle. Allah o kv bildiği gibi yapsın. İnsan böyle zamanda oğlunu yatıştırır kavga etme eşinle destek ol diye telkin eder. Onlar normal insanlar değiller. Kızınız için içimden dua ettim, siz hep iyi olun inşallah
Allah razı olsun çok kötüyüm çok. Bir yerden bi ferahlama gelir inşallah.Eşinizin ailesiyle sorun tam olarak ne bilmiyorum, ama bence şuan bu konuyla hiç yipratmayin kendinizi. Kızınıza Allah şifalar versin. Bir anne olarak ne kadar zor bir durumda olduğunuzu tahmin edebiliyorum
Önceden izin verir diyordum ama şimdi oğlumun üzerine çok düştü. İyi bir iş bulursam belki çocukları bir yıllığına bırakırım diyorum ama dayanamam ikisine de. Bakalım yine de başvurumu yapacağım, ielts’in açıklanmasını bekliyorum.Yurtdışına çıkabilmek için çocukların iki ebeveyninin de izni olması gerekiyor. Eşini, ( o zaman eski olduğunda) yasal olarak izin verir mi gitmenize?
Olanda hayır vardır. Ben inanıyorum kızınızın sonraki kontrollerinde netice temiz çıkacak, eşle zaten gönül bağı kalmamış sizin açınızdan. Onu da durumlar geçince hayatınızdan çıkarıp ferahlarsiniz. İmtihanımız zor Allah yardımcınız olsun yükünüzü hafifletsinHepsi berbat insanlar ve ben bu ikinci çocuğu niye yaptım, olan kızıma, oğluma ve bana oldu. Kızıma odaklanamıyorum doğru düzgün, sürekli kendimi suçluyorum. Uyuyamıyorum çoğu zaman. Bunun bir faydası yok ama kendimi telkin edemiyorum bi türlü.
Eş bana aynen öyle davranıyor şimdi ama ben kızım hakkında konuşmak istiyorum. Dün ilk defa kendi yüz üstünden sırt üstüne döndü ve ben çocuklar gibi sevinerek eşe yaşasın başardı dedim ama adamda tepki yok. Böyle bir süreci sağlıklı yönetmek o kadar zor ki..Yazmaya ihtiyacım var sanırım, bir şekilde rahatlamam lazım.Beklentileriniz bile kendini bişey sanmasına yol açar, "Görevini yap çekil." muamelesi çekin, görüp göreceği tek şey bu olmalı sizden, daha fazlasını hak etmiyor.
Kızıma sürekli egzersiz yaptırmak zorundayız. İyi bir bakıcı bulmam lazım. Göze alabilir miyim bilmiyorum.Çalışmayı bırakmayı aslandusunmeyin. Elinizdeki en buyuk güç, mesleginiz. Geri donebilecek bir isiniz olmazsa kocaniz daha cok ezer sizi
Kontrollerinin temiz çıkmasından çok gelişim göstermesi önemli. İlerleme var ama çok yavaş. 1,5 ayda kollarını uzatabildi, buna da şükür. Çocuğumun böyle gözümün önünde geri kalması beni çok üzüyor.Olanda hayır vardır. Ben inanıyorum kızınızın sonraki kontrollerinde netice temiz çıkacak, eşle zaten gönül bağı kalmamış sizin açınızdan. Onu da durumlar geçince hayatınızdan çıkarıp ferahlarsiniz. İmtihanımız zor Allah yardımcınız olsun yükünüzü hafifletsin
Ya aslında o kadar geriden gelmiyor. Evet bazı bebekler çok erken yapıyor ama bazısı da geç kalıyor. Şuan başını tutabiliyor mu? Bol bol yere bırak yüzüstü kasları gelişsin. Dönmesi için popodan destekle. Önüne bir şey koy uzaması için. Belki çok yere falan bırakmadın kasları gelişmedi olabilir mi.Eş bana aynen öyle davranıyor şimdi ama ben kızım hakkında konuşmak istiyorum. Dün ilk defa kendi yüz üstünden sırt üstüne döndü ve ben çocuklar gibi sevinerek eşe yaşasın başardı dedim ama adamda tepki yok. Böyle bir süreci sağlıklı yönetmek o kadar zor ki..Yazmaya ihtiyacım var sanırım, bir şekilde rahatlamam lazım.
Bak 6 7 aylık diyor burda dönme içinEş bana aynen öyle davranıyor şimdi ama ben kızım hakkında konuşmak istiyorum. Dün ilk defa kendi yüz üstünden sırt üstüne döndü ve ben çocuklar gibi sevinerek eşe yaşasın başardı dedim ama adamda tepki yok. Böyle bir süreci sağlıklı yönetmek o kadar zor ki..Yazmaya ihtiyacım var sanırım, bir şekilde rahatlamam lazım.
Rehabilitasyon ve özel derslerle gelişim gösterir inşallah şükür ki daha küçükken fark ettiniz. O nedenle gelişimi daha hızlı olurKontrollerinin temiz çıkmasından çok gelişim göstermesi önemli. İlerleme var ama çok yavaş. 1,5 ayda kollarını uzatabildi, buna da şükür. Çocuğumun böyle gözümün önünde geri kalması beni çok üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?