Ben Lucifer Morningstar…

Eşinizin ailesiyle sorun tam olarak ne bilmiyorum, ama bence şuan bu konuyla hiç yipratmayin kendinizi. Kızınıza Allah şifalar versin. Bir anne olarak ne kadar zor bir durumda olduğunuzu tahmin edebiliyorum

Çok üzüldüm, Allah Şafi isminin hürmetine şifa versin tez vakitte iyileşsin kızınız. Eşiniz vicdanı olarak sıkıntılı biri, kv ve görümce de öyle. Allah o kv bildiği gibi yapsın. İnsan böyle zamanda oğlunu yatıştırır kavga etme eşinle destek ol diye telkin eder. Onlar normal insanlar değiller. Kızınız için içimden dua ettim, siz hep iyi olun inşallah

Çok berbatım, okursa okusun. Kızıma dayanamıyorum. Büyüdükçe geriliği daha çok belli oluyor. Belki benimle aynı durumda olup bebeği iyileşen bir anne vardır. Bunu duymaya çok ihtiyacım var.

Hepsi berbat insanlar ve ben bu ikinci çocuğu niye yaptım, olan kızıma, oğluma ve bana oldu. Kızıma odaklanamıyorum doğru düzgün, sürekli kendimi suçluyorum. Uyuyamıyorum çoğu zaman. Bunun bir faydası yok ama kendimi telkin edemiyorum bi türlü.

Eşinizin ailesiyle sorun tam olarak ne bilmiyorum, ama bence şuan bu konuyla hiç yipratmayin kendinizi. Kızınıza Allah şifalar versin. Bir anne olarak ne kadar zor bir durumda olduğunuzu tahmin edebiliyorum
Allah razı olsun çok kötüyüm çok. Bir yerden bi ferahlama gelir inşallah.

Yurtdışına çıkabilmek için çocukların iki ebeveyninin de izni olması gerekiyor. Eşini, ( o zaman eski olduğunda) yasal olarak izin verir mi gitmenize?
Önceden izin verir diyordum ama şimdi oğlumun üzerine çok düştü. İyi bir iş bulursam belki çocukları bir yıllığına bırakırım diyorum ama dayanamam ikisine de. Bakalım yine de başvurumu yapacağım, ielts’in açıklanmasını bekliyorum.

Olanda hayır vardır. Ben inanıyorum kızınızın sonraki kontrollerinde netice temiz çıkacak, eşle zaten gönül bağı kalmamış sizin açınızdan. Onu da durumlar geçince hayatınızdan çıkarıp ferahlarsiniz. İmtihanımız zor Allah yardımcınız olsun yükünüzü hafifletsin

Beklentileriniz bile kendini bişey sanmasına yol açar, "Görevini yap çekil." muamelesi çekin, görüp göreceği tek şey bu olmalı sizden, daha fazlasını hak etmiyor.
Eş bana aynen öyle davranıyor şimdi ama ben kızım hakkında konuşmak istiyorum. Dün ilk defa kendi yüz üstünden sırt üstüne döndü ve ben çocuklar gibi sevinerek eşe yaşasın başardı dedim ama adamda tepki yok. Böyle bir süreci sağlıklı yönetmek o kadar zor ki..Yazmaya ihtiyacım var sanırım, bir şekilde rahatlamam lazım.

Kontrollerinin temiz çıkmasından çok gelişim göstermesi önemli. İlerleme var ama çok yavaş. 1,5 ayda kollarını uzatabildi, buna da şükür. Çocuğumun böyle gözümün önünde geri kalması beni çok üzüyor.

Ya aslında o kadar geriden gelmiyor. Evet bazı bebekler çok erken yapıyor ama bazısı da geç kalıyor. Şuan başını tutabiliyor mu? Bol bol yere bırak yüzüstü kasları gelişsin. Dönmesi için popodan destekle. Önüne bir şey koy uzaması için. Belki çok yere falan bırakmadın kasları gelişmedi olabilir mi.

Bak 6 7 aylık diyor burda dönme için

Eklentiler

• Screenshot_20230612_023637.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 52
Rehabilitasyon ve özel derslerle gelişim gösterir inşallah şükür ki daha küçükken fark ettiniz. O nedenle gelişimi daha hızlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…