Ben Lucifer Morningstar…

Çok sakin bir bebek olduğu için tam tersi hep yerdeydi. Yüz üstü durmayı sevmiyordu, çok yüz üstü bırakmadım. Yüz üstü bırakıyorum, ağlasa da almıyorum ama uyuyor bu kez. Kaç kere yüz üstü bıraksam hep uyuyor, kendini hiç yormuyor. Kafayı geç tuttuğu için diğer gelişim basamakları geriden gelecek diyor fizyoterapist. Kafayı geç tutması çoğunlukla nörolojik bir sıkıntıya işaret ediyormuş maalesef.

İnşallah değildir. Hiç belli olmaz. Sen güzel düşün. Kendini üzmenin çocuğa da zararı var yapacaklarına da odaklanamazsın. Bol dua et. Ben de ediyorum senin için.

Kızınızın kilosu var mi?
Benim bebis kilosundan dolayi 9 aylikken yuz ustunden sirt ustune donebilmisti. Cok gec emekledi, gec yürüdü

7 aylıkken fark etmeniz çok güzel birşey siz farkında mısınız? önünüzde düzeltmek ve eğitim almak için yıllarınız var. çoğu kişibunu 3 yaşından önce fark edemiyor ve çok geç oluyor... gereken eğitimler verildiği müddetçe çok ciddi gelişim kaydedersiniz. ayrıca da sizin bir suçunuz yok bu melek size verildi. diyelim ki iyileşmedi ne olacak yine onun yanında olmayacak mısınız? şimdi kabullenmekte zorluk çekiyorsunuz ama kabullenince onun otizmini de öyle bir seveceksiniz ki, çünkü bu artık bir yaşam biçimi haline gelecek. ben düzeleceğini düşünüyorum açıkçası

Evet, kızım için yapabileceğim çok şey var. Yavaş da olsa geri dönüt alabiliyoruz. Elimden geleni yapıyorum. Eşe canım sıkılıyor. Dün yine apart aramış, sinemaya gitmiş. Sanırım hayatında biri var. Daha önce eskort gibi bir şey sanıyordum ama dün marketten içki alıp sinemaya gitmiş. Erkek arkadaşı da olabilir, transformers filmine gitmiş ama iç sesim kadın diyor bana. Yani hayatım öyle bir noktaya verildi ki bana psikolojik şiddet uygulayan ve aldatan bir eş, hasta bir çocuk, bu girdaptan nasıl çıkarım bilmiyorum. Ailem ilçede yaşıyor ve imkanlar çok kısıtlı kızım için. Yoksa evi terk etmek isterdim şu durumda.

Bence esinizi takip etmeyi birakin, evliliginiz bitmis, bu noktada takip etmek sizi yipratir.

Aralarda ise donebilir miyim bilmiyorum demissiniz. Sanirim ucretsiz izindesiniz, ucretsiz izninizi sonuna kadar kullanip ise mutlaka donun. Su durumda devlet memurlugundan istifa etmek sizin icin en yanlis karar olur, esiniz guvenilir biri gibi gozukmuyor, bir gun uyanip elini etegini cocuklardan ve sizden cekerse ortada kalirsiniz. (Yapmaz demeyin, muhtemelen bu yasadiklariniza da onceden yapmaz diyordunuz).

İşinize mutlaka dönün bence de. Elinizdeki en büyük koz o. O da olmasa bu adam size bir dilim ekmeği borç verir. Bunun ağzına güvenip rahatlamayın, zaten aldatıyor, bu işler günübirlik kalmaz yarın bi tanesine tutulur evi ocağı çoluğu çocuğu unutur. Ava giden avlanır çünkü.

Mahkemede kullanabilirim diye ekran görüntüsü alıyorum sadece, yüzüne vurup kavga çıkarmıyorum. Öyle, evliliğimiz bitti. Ama bunun mahkemesi var sonuçta, bundan sonra bana bağırırsa beynimi kapatmak yerine ses kaydı alacağım. Ücretsiz izne ayrılacağım, Allah korusun istifa söz konusu olmaz zaten. Bir senemi daha kızımın iyileşmesi için harcamayı düşünüyorum, istifa değil kesinlikle.

Bir sene daha ücretsiz izne ayrılmak istiyorum kızımla ilgilenebilmek için. Üç ay maaş alacağım zaten. Kime güvenebilirim şu aşamada bilmiyorum.

Bir sene daha ücretsiz izne ayrılmak istiyorum kızımla ilgilenebilmek için. Üç ay maaş alacağım zaten. Kime güvenebilirim şu aşamada bilmiyorum.
İşinizden istifa etmeyin ama isterseniz bütün izinlerinizi de kullanın tabi. Zaten şimdi kötü şeyler olsa yerinizi yapmışsınızdır diye bir his aldım, burdaki yaygın profilin aksine mantıklı düşünebilen ve planlı hareket eden birisiniz.

Yok, tam tersi çok zayıftı, mamayla toparladı biraz, persentili yüzde onlarda.

Instagramda fiziksel engelli bir bireyin cocuguyla ilgili attigi videolari takip ediyodum.Cocuguda ayni sekilde engelli, 3 yasindaydi yanlis hatirlamiyosam ve fizik tedaviye gidiyodu. 2 aydir bakmiyodum. Dun bi bakayim dedim. Hic hareket edemeyen cocuk yattigi yerde dönmeye, kalem kullanmaya baslamis.
Sizin bebeginizde de erken teshis var. Eminim dogru müdahale ile çok kısa surede toparlanacaktir

Bugün kbb doktoruna gittik kızımın işitme testini gösterdik. Doktor bir yakınında da aynı sıkıntılar olduğunu, Ankara’ya çok sık gittiklerini söyledi. Çocuk ilkokula gidiyormuş şimdi. İçim bi rahatladı. Eşe Ankara’ya taşınalım demiştim önceden. İngilizce sınavını geçtim, hem de ielts, uluslararası geçerliliği olan bir sınav. Terapistim bana çalış, gerekirse 1 sene çocukları babasına bırak yurt dışına git dedi ya da Kv çocuklarına bakar sen çalışırsın yoksa hiçbir hayatın kalmaz dedi. Bakalım zaman ne gösterecek.

Ve siz hala bu adamla, kızı bu durumda iken size bunları yapan, sizi aldatan adamla her şeyi bildiğiniz halde evli misiniz gerçekten

Ve siz hala bu adamla, kızı bu durumda iken size bunları yapan, sizi aldatan adamla her şeyi bildiğiniz halde evli misiniz gerçekten
Evliyim, şu an kızımızı beraber doktora götürüyoruz. Bir eş ilişkimiz yok zaten. Sadece ebeveynlik rollerimizi oynuyoruz. Ben ya yurt dışına gitmek, ya da Ankara’ya taşınmak istiyorum. Kendime bir düzen kurmaya çalışıyorum önce.

Çok geçmiş olsun. Otizm tanısı için çok erken. Tabi goturun uğraşın. Ama gönlünüzü ferah tutun. Düzelecek inşallah. Dualarım sizinle

Sizin eski konunuza yorum yapmış, size çok destek vermis biri olarak sorun sizde. Siz bu kaosu seviyorsunuz. Boşanmak istemiyorsunuz. Sizin eşinizle iletişim tarzınız bu. Kızınız sağlıklı olsa( ki inşallah yasitlarini yakalayacak) da bosanmazdiniz. Şu anda eşinizin göreceğini bile bile yazmanız bile dikkat çekmeye calismak. Eşiniz görsün size ilgi göstersin istiyorsunuz. Ürkütücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…