Ben mal mıyım acaba?

Bunu nasıl öğrendiniz?

Yeminle bu erkeklerin çoğu beyinsiz. Muhtemelen evlenince bir ömür tek kadın olacak, son kez başka biri ile deneyeyim diye yapmıştır.

Affedilir mi sizin bileceğiniz işi....ama parasını verir sevişirim zihniyette olması bile benim için çok iğrenç.

Para karşılığı olması daha iğrenç bence. Hastalık vs kapıp sizi de riske etme ihtimali vardı. Diğer şeyleri hadi diyelim umursamadınız. Size itiraf etmemiş. Kesin bir kere olmuştur. Hataysa itiraf edilir. Karşı tarafı kandırmanın ne alemi var. Siz bu olayı öğrenene kadar da onu kusursuz sanıyordunuz, işinde gücünde, hatası yok vs.
Şu an bunları düşünmeyin. Sınavlara odaklanın.
Sonrasında ise bir hayat kadını ile kendinizi mukayese ettirecek adamı boşayın bence. Aşağılamak için demiyorum tabii ki.

Siğil çıkınca eşimde genital bölgesinde öyle öğrendik itiraf etti üzerine gidince

Biliyor musunuz benim soruma gidiyor beni mukayese ettiği kadın ki onun hiç bir sucu yok kadın bu işi para icin yapıyor ama kocam dediğim adam nasıl içi alıp bir başkasına gitti

Büyük konuşmak istemiyorum ama ben yapamazdım. Zaten kıskanç ve takıntılıyım. Ölürdüm sanırım. Onu öptüğümde dokunduğumda aynı yatağa girdiğimde, başka kadın dokundu başka kadın öptü düşüncesi beni deli edebilir. Ki aynı evi paylaşmışsınız illa ki cinsellikte yaşanmıştır. B.k mu aradı acaba ? Erkeklerin doyumsuz nefislerine sinir oluyorum.

aynen ya doyumsuz bilmem ne yoksunu. banlanmam galiba bipledim sonuçta küfürümü.

ben olsam yapamam galiba büyük konuşmak istemem ama sevgiliykende cinsellik varmış. çabalamış etmiş para karşılığı seks yapan birini bulmuş gitmiş.
tüm bunlar olurken beyni hâlâ çalışıyodu ve muhtemelen bi an bile tereddüt etmedi. sizin için üzülmedi bile konu sahibi. öyle olsaydı vazgeçerdi ve sadece isteğiyle bile utandırdı.

Bende sizin gibi biriyim o yüzden yapamıyorum

Bence de o an beni düşündüğünü sanmıyorum. Bir de bana zevk almadım yaptım ama tiksindim diyor böyle birşey mümkün mü

Sevgiliyken başka bi kızla flört edip kahve içmesi bile aldatmakken bide parasıyla birlikte olması başka bir boyut.
Allah yardımcınız olsun.

Bence de o an beni düşündüğünü sanmıyorum. Bir de bana zevk almadım yaptım ama tiksindim diyor böyle birşey mümkün mü
Tiksinse bu işin paralı olanını yapmazdı değil mi? Tiksindiyse çıkıp gitseydi devam etmeden. Ne sanıyordu ki orayı?
Hani birisine bir takım hisler duyup birlikte olması bile daha açıklanabilir o derece.
Kusura bakmayın çok sinirlendim eş kişinize ondan.

Yeni hayatında tekrar aladatılmayacağının garantisi varmı?

3 ayligina unut bu konuyu. Hatırlayınca kovala kafandan bi konuyu. Başka konu düşün.

Sınavdan sonra tekrar düşünürsün. Şu aşamada bunu düşünmek dert etmek çok gereksiz.

Ben kabullenip yola devam edemezdim. Acaba gerçekten bir kere mi oldu? Bir kerede mi kaptı hastalığı yoksa düzenli yapıyor muydu? Böyle bir midesizliği yapabilen bir adamla aynı evde yaşamayı içim kaldırır mı? Bu sorular beni yiyip bitirirdi ve kendi sağlığım için ayrılırdım.

Aldatılan insanlar “ay herkes aldatıyor ki” diye kendini avutuyor. E ben daha önce kimseyi aldatmadım, siz aldatmadınız ne bileyim daha böyle birçok insan var İnsanın karakteriyle ilgili bence bu durum. Sizin eşiniz midesizin tekiymiş. Sinirim bozuldu konuyu okurken.

Ya bu durumu kabulleneceksiniz ya da ayrılacaksınız. Yoksa kendinize çok zarar verirsiniz. Ayrıca bu durumu kabullenip mutlu mesut hayatına devam edeni de görmedim daha önce. Kabullendim deyip kendini yıpratanları gördüm sadece.

Sınava kadar bu konuyu düşünmeyin desem nasıl düşünmeyeceksiniz? Kimsenin böyle bir yeteneği yok ki.

Sizi sevseydi kaybetmeyi göze almazdı. Yine yapabilir sürekli dikkatli olmalısınız evli kalacaksanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…