Şu sürecin geçmesini istiyorum sınavım bitsin. Ev üzerime geliyor İnan’ın aksam eve gitmek istemiyorum
Esiniz affedemediginizi biliyor degil mi ?
Sizin bu isteksizliginizi goruyor o ne diyor?
Bunu nasıl öğrendiniz?
Yeminle bu erkeklerin çoğu beyinsiz. Muhtemelen evlenince bir ömür tek kadın olacak, son kez başka biri ile deneyeyim diye yapmıştır.
Affedilir mi sizin bileceğiniz işi....ama parasını verir sevişirim zihniyette olması bile benim için çok iğrenç.
Para karşılığı olması daha iğrenç bence. Hastalık vs kapıp sizi de riske etme ihtimali vardı. Diğer şeyleri hadi diyelim umursamadınız. Size itiraf etmemiş. Kesin bir kere olmuştur. Hataysa itiraf edilir. Karşı tarafı kandırmanın ne alemi var. Siz bu olayı öğrenene kadar da onu kusursuz sanıyordunuz, işinde gücünde, hatası yok vs.
Şu an bunları düşünmeyin. Sınavlara odaklanın.
Sonrasında ise bir hayat kadını ile kendinizi mukayese ettirecek adamı boşayın bence. Aşağılamak için demiyorum tabii ki.
Büyük konuşmak istemiyorum ama ben yapamazdım. Zaten kıskanç ve takıntılıyım. Ölürdüm sanırım. Onu öptüğümde dokunduğumda aynı yatağa girdiğimde, başka kadın dokundu başka kadın öptü düşüncesi beni deli edebilir. Ki aynı evi paylaşmışsınız illa ki cinsellikte yaşanmıştır. B.k mu aradı acaba ? Erkeklerin doyumsuz nefislerine sinir oluyorum.
Bende sizin gibi biriyim o yüzden yapamıyorumBüyük konuşmak istemiyorum ama ben yapamazdım. Zaten kıskanç ve takıntılıyım. Ölürdüm sanırım. Onu öptüğümde dokunduğumda aynı yatağa girdiğimde, başka kadın dokundu başka kadın öptü düşüncesi beni deli edebilir. Ki aynı evi paylaşmışsınız illa ki cinsellikte yaşanmıştır. B.k mu aradı acaba ? Erkeklerin doyumsuz nefislerine sinir oluyorum.
aynen ya doyumsuz bilmem ne yoksunu. banlanmam galiba bipledim sonuçta küfürümü.
ben olsam yapamam galiba büyük konuşmak istemem ama sevgiliykende cinsellik varmış. çabalamış etmiş para karşılığı seks yapan birini bulmuş gitmiş.
tüm bunlar olurken beyni hâlâ çalışıyodu ve muhtemelen bi an bile tereddüt etmedi. sizin için üzülmedi bile konu sahibi. öyle olsaydı vazgeçerdi ve sadece isteğiyle bile utandırdı.
Tiksinse bu işin paralı olanını yapmazdı değil mi? Tiksindiyse çıkıp gitseydi devam etmeden. Ne sanıyordu ki orayı?Bence de o an beni düşündüğünü sanmıyorum. Bir de bana zevk almadım yaptım ama tiksindim diyor böyle birşey mümkün mü
Yeni hayatında tekrar aladatılmayacağının garantisi varmı?Sevgiliyken aldatıldığımı öğrendim evlendikten sonra. Ama sınav sürecindeyim ve suan boşananam. Bu sebeple evliliğimi devam ettirmek zorundayım. Öğrendiğim süreden sonra hiç bir yamugu olmadı hareketinde davranışında. Gayet evinden işine gidip gelen sorumlu bir insan. Affetmeyi çok denedim içimde çoğu zaman kendimi kandırdım. Sorunum şu ki onun yüzüne her baktığımda hatırlıyorum. Olur olmadık zamanda aklıma geliyor yedigim boynuz. Söylediğine göre tek seferlik bir hataydı ama ben bir türlü sindiremiyorum sürekli sınav sonrası boşanmayı düşünüyorum. Etrafımdaki herkes evlenmeden önce olmuş sevgililik evlilik gibi değildir diyor ama ben kabul edemiyorum. Bazen çok seviyorum bazen nefret ediyorum. Sorun bende galiba.
Çünkü ne gitmeyi ne kalmayı beceremiyorum.
Eşimin beni sevdiğine inanıyorum çünkü her fırsatta bunu dile getiriyor ancak düşünmeden edemiyorum neden yaptı bunu diye!
Üstelik benimle birliktelik yaşarken neden başka birinin bedenine ihtiyac duydu. Eksik miydim ne aradı sorularım hep cevapsız kalıyor sadece bir anlık hataydı diyor. Birine aşık olup birlikte olsa etkilendi derdim çekip giderdim hayatından ama para karşılığı birliktelik yaşamış bir insan.
Ne aradı acaba neyimi beğenmedi ya da ne eksikti düşünüp duruyorum.
Sürekli o eskort kadının fotoğrafına bakarken buluyorum kendimi. Sonra kendime kızıyorum kadının ne sucu var ki onun işi sadece.
Ve en önemlisi hiç ama hiç güvenmiyorum. Her an aldatacak gibi hissediyorum.
Ama dedim ya birşeyini de görmedim sonrasında.
Sizce evliliğime devam mı etmeliyim yoksa sınav sonrası herşeyimi alıp defolup gitmeli miyim?
Önümde yaklaşık 3 ay var. Hep bu saatlerde aklıma geliyor uykuya hasretim psikolojik olarak bitigim yardım eder misiniz? Ben ne yapayım?
Psikolojik destek almak ise yarar mı?
Antidepresan kullandım ama ders çalışıyorum yürüyen ölü gibi oluyorum ilacı içince
Bence de o an beni düşündüğünü sanmıyorum. Bir de bana zevk almadım yaptım ama tiksindim diyor böyle birşey mümkün mü
BULAŞMAMIs şükürHastalık size de bulaştı mı?
Umarım öyle olmamıştır.
pislik, bir de size hpv bulaştırmamıştır umarım...Siğil çıkınca eşimde genital bölgesinde öyle öğrendik itiraf etti üzerine gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?