Birde niye evlendikten sonra söyluyor?
Derdi ne ? Amacı yipratmak mi?
Yahu önceden güveniyormuşsunuz ne oldu? Yapacak olan adam her türlü yapar. Boşuna hafiyelik yapıp kendinizi yıpratmayınGüvenemiyorum ki zaten. Herşeyi takip ediyorum sürekli hafiyelik peşinde geziyorum. Bıktım bu durumdan.
Yahu önceden güveniyormuşsunuz ne oldu? Yapacak olan adam her türlü yapar. Boşuna hafiyelik yapıp kendinizi yıpratmayın
Ben ciddi anlamda psikolojik destek alıp, şu sizi dibe çeken ruh halinden kurtulmanız taraftarıyım.
Aldatmaya erkek var , aldatmak karakter meselesi , karaktersiz adam aldatiyorO gelecek güzel olacak vs diye hayaller kuruyor ama ben onsuz bir hayata devam etmeyi istiyorum. Bu yaptıgı yanına kar kalmamalı diye. Sonra arkadasım aldatmayan erkek yoktur sanki başkaları aldatmıyor mu diye söylüyor. Artık tüm erkeklerin aldattığını düşünüyorum. Aldatmayan erkek YÖK herhalde diyorum ama yok ben kabullenemiyorum. Aslına bakarsanız konduramıyorum. Nasıl iğrenmez nasıl hiç bir duygusallık hissetmediği biriyle birliktelik Yaşar bir insan. Ona baktıkça o cüssesi gözümde ufacık kalıyor.
Başkasını sevseydi elbette üzülürdüm ama saygı duyar giderdim. Ama bir eskortla yatmak ne bileyim çok daha adice değil mi? Nasıl bir midesizlik ben onun bunu yapmasını anlayamıyorum. Ona hep söylerdim sadakat dısında hiç bir beklentim YÖK diye. Ne para ne ev ne araba istedim. Yıllar boyunca sadece sadakatti. Onu bile yapamadı. Çoktan sinirliyim zaman geçtikçe içimdeki öfke dinmiypr aynı şekilde devam ediyor
Sizi doldurmak gibi olmasın da yine böyle bir iş yapacaksa bir şekilde yapar telefondan halletmez başka şekilde yapar. İğrenç ya paralı ilişkiden daha mide bulandırıcı bir şey yok. Bu kadar mı kidijs yani. Şimdi bunları düşünmeyin bence yine de. Zaten bayağı zaman geçmiş. Sinaviniza odaklanin o geçsin sonra çaresine bakın. Sürekli izlemek zorunda kalmak çok yıpratıcı değil mi. Bazen ben de şöyle bir bakarim maillerine telefonuna falan. Hemen sıkılıyorum sürekli yapmak istesem kafayı yerim. Allah yardımcınız olsun.
Affedemiyorsaniz bitmistir.
Kendinize bu kadar yuklenmeyin.
Bu pisligi yapan o.
Kimse istemez evliyken bosanmayi ama sizin iciniz almiyorsa artik yillarinizi bunlari dusunerek heba edeceksiniz. Size yazik degil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?