Ben mal mıyım acaba?

Güvenemiyorum ki zaten. Herşeyi takip ediyorum sürekli hafiyelik peşinde geziyorum. Bıktım bu durumdan.

Birde niye evlendikten sonra söyluyor?
Derdi ne ? Amacı yipratmak mi?

Yok o konularda yakalanmasaydı anlatmazdı. Sonuçta çoklu ilişki yaşayan korunmayan bir kadın hastalıkta taşır. Vajinal siğil bulaşmış sonrasında doktora gidince anladık neden olduğunu önce hijyen vs diye söyledi ısrar edip sıkıştırınca anlatmak zorunda kaldı yoksa haberim olmayacaktı.

Güvenemiyorum ki zaten. Herşeyi takip ediyorum sürekli hafiyelik peşinde geziyorum. Bıktım bu durumdan.
Yahu önceden güveniyormuşsunuz ne oldu? Yapacak olan adam her türlü yapar. Boşuna hafiyelik yapıp kendinizi yıpratmayın

Ben ciddi anlamda psikolojik destek alıp, şu sizi dibe çeken ruh halinden kurtulmanız taraftarıyım.

Hakkınız var. Kafamı toplamak istiyorum.
Tüm yaşam enerjim bitti sanki.

Söyle evden gitsin bir süre
Kimseye bişey anlatmayın
Sende sınava odaklan
Sonra karar verirsin ne yapacağına

Ben aldatildigimi ogrendigimde umursamadim cunku sevmiyordum iliskim yeniydi vs vs vs
Ama gunler ilerledikce , iliski ilerledikce cok koymaya basladi ve tam 5 yil sonra karsisina gecip ayriliyorum dedim , neden diye sordugunda cunku beni aldattin demistim
Yani ben affetmeyi beceremedim ve o iliskiden sonra biliyorum ki aldatipmak benim kaldirabilecegim birsey degil , affedebilecegim birsey de degil
Siz ne yaparsiniz bilemiyorum ama icinizde hissettiklerinizi biliyorum ve anliyorum

Aldatmaya erkek var , aldatmak karakter meselesi , karaktersiz adam aldatiyor

dimi ama aldatmanında bir kalitesi olur yahu.
aşık olursun vs.
çok mu çaresiz kalmışta para verip sevişmiş. zavallıca.
yine yapar mı ? ihtimal dahilinde .
ama asıl soru sen bu şüpheyle ne kadar yaşayabilirsin?
ömrünü tetikte geçirecek gücün var mı?

Sizi doldurmak gibi olmasın da yine böyle bir iş yapacaksa bir şekilde yapar telefondan halletmez başka şekilde yapar. İğrenç ya paralı ilişkiden daha mide bulandırıcı bir şey yok. Bu kadar mı kidijs yani. Şimdi bunları düşünmeyin bence yine de. Zaten bayağı zaman geçmiş. Sinaviniza odaklanin o geçsin sonra çaresine bakın. Sürekli izlemek zorunda kalmak çok yıpratıcı değil mi. Bazen ben de şöyle bir bakarim maillerine telefonuna falan. Hemen sıkılıyorum sürekli yapmak istesem kafayı yerim. Allah yardımcınız olsun.

Amin. Çok bunaldım artık. Tüm güvenim sarsıldı. Derslerime çalışıyorum elimden geldiği kadar ama aklım sürekli bununla meşgul

Sizin sevdiğinizi ve boşanma taraftarı olmadığınızı anladım ben. Böyle bir durumda olsam ceza verirdim. Herkesin cezası ayrı bazı kadınlar 1 ay yatak ayırır bazı kadınlar kredi kartı limitini doldurur. Şimdiye kadar bunu yaşamadım ama yaşarsam adamın aklına şüphe düşürürüm ben. Işte eşitlik olsun diye ben de 1 kere jigolo tuttum derim. ya da tutacağım. vs . Erkekler sizin karakterinizi bildiği için inanmayacaklardır. Ama beyinlerinin bir köşesinde ya yaptıysa düşüncesi kıymık gibi sürekli batacaktır. Ben eşime bir iki kere tehdid bile ettim sen yaparsan ben de yaparım diye sonuc: birkaç tabağı kırdı, duvarları yumrukladı elleri morardı.
Galiba benle yasamak zor.

Öncelikle şu “birine aşık olup birliktelik yaşasaydı” durumundan kurtulun. Karar vermenizde bu neden bir kriter ki? Adam aşık olsaydı zaten o terkedecekti sizi. Siz ne yaparsa yapsın terkedemeyecek olmaktan mı muzdaripsiniz?

“Sınav dönemin bitince” diye bir şeyde yok bence. O öfke 3 ay içinde aynı şiddetle devam etmeyecek. Her an sizi çok sevdiğine, hata olduğuna ikna etmek için uğraşacak. Arabayı yanlış parketmek hatadır. Yanlış biberi almak hatadır. İşinde dikkatsiz davranmak hatadır. Hayatında biri varken başka bir kadınla yatmak hata değildir. Bunu aslında sizde çok iyi biliyorsunuz.

Bence bir psikoloğa gidin. Bu asla sizin suçunuz değil, önce bu ihtimali bi yok etmenizi sağlasın. Sonra da bu olayı erteleyecek kadar, öğrenir öğrenmez terketmeyecek kadar eşinizle aranızda nasıl bir bağ var, birlikte ona bakın. Affetmek seçeneklerim arasında bile yok benim. Tamamen sizin ruh sağlığınızı düşünüyorum.

Parayla başkasıyla cinsel ilişki yaşayan bir insan “alışkanlığından” dolayı yaşıyordur.
Abimin iş arkadaşı 15 yıldır evli ve 10 yıldır geneleve gittiğini söylüyormuş. Eşin anlamıyor mu diye sorduklarında da “hiçbir telefon ve gönül ilişkim yok, işimi halledip geliyorum bu alışkanlık” diyormuş.
İğrenç bir durum ama gerçekler.
Onun da karısı var ama bırakamıyor.
Hem bi kere paralı ilişki ne ya? İğrenç.
Affeder misiniz bilmem ama bir seferlik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sizinle cinsellik yaşıyorken başkasına gidiyorsa alıştığı içindir.

3 ay varmış sınava...

Bu süre zarfında aynı yatakta yatılmayacak mı? Birliktelik olmayacak mı?
Hep hatırlıyorsunuz ya hani o aldatılma durumunu...

Ne kadar süredir evlisiniz?

Herhangi bir hatası olmamış evlendikten sonra ama sevgiliyken bir vucüt olmuşsunuz ve gidip para karşılığı başkasıyla olmak neyin nesi?

Sevgiliyken de aslında evli gibiydiniz...
Sadece evlilik cüzdanınız eksikmiş...

Sanırım ben yapamazdım,kabul edemezdim bu durumu...

Aslında affetmeye çalıştım ama aklımdan çıkmıyor. Affedemiyorum. Sanırım boşanacağım. Su halimden nefret ediyorum hayatımdaki tek zaafım eşim. Ama aklımdan söküp atamıyorum yaptıklarını. Ekran ışığının en güzel zamanlarında büyük bir yalanla kandırıldıgımı öğrendim. Ben onu çok tehdit ettim ama bana güveni sonsuz. Psikolojik destek almak istiyorum

Affedemiyorsaniz bitmistir.
Kendinize bu kadar yuklenmeyin.
Bu pisligi yapan o.
Kimse istemez evliyken bosanmayi ama sizin iciniz almiyorsa artik yillarinizi bunlari dusunerek heba edeceksiniz. Size yazik degil mi ?

Affedemiyorsaniz bitmistir.
Kendinize bu kadar yuklenmeyin.
Bu pisligi yapan o.
Kimse istemez evliyken bosanmayi ama sizin iciniz almiyorsa artik yillarinizi bunlari dusunerek heba edeceksiniz. Size yazik degil mi ?

Şu sürecin geçmesini istiyorum sınavım bitsin. Ev üzerime geliyor İnan’ın aksam eve gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…