Ben mal mıyım acaba?

Bence buraya da 3 ay sonra konu acmaliydin şimdi gelen yorumlarla iyice kafani meşgul edeceksin. Bu üç ayın bir telafisi yok sonuçta. Her şeyi unut mutlu bir evliliğin varmış gibi davran otur dersine çalış. Sınavın iyi geçerse iyi bir işin olursa daha doğru ve özgür karar vereceğini dusunuyorum.
Soruna gelecek olursak ha sevgiliyken ha evliyken fark etmez aldatmak aldatmaktir. Ben şüpheden kurtulamam kendimi tanıyorum. Önce iyi bir psikologa giderdim sonra kararımı verirdim. Bu kadar şans tanımamin nedeni de evlilikten sonra eş kişisinin iyi davranışları ve benim onu sevmem olurdu. Öyle olmasa bas tekmeyi diyecektim ama...

Deli gibi düşünüyorum kendi kendime konuşuyorum. Artık kafayı yiyorum yani. Düşünmek istemesem bile aklıma geliyor galiba asla YÖK sayamayacağım. Dua edin ne olur sınav güzel geçsin kurtulayım . Artık yasamayı bile istemiyprum

Bence kendiniz en kısa sürede destek alın. Ben de sizin gibiyim. Ben olsam bi günümğ ayırır oturur düşünür düşünür hazmetmeye çalışır bi güzel duş alırım hazırlanırım ve en sevdiğim restauranta gider en sevdiğim yemeği yerim eve gider uyurum güzelce ve ertesi güne sıfırdan başlarım. Aklıma en önerebileceğim şey bu geldi... bu sekilde üç ay geçmez çünkü en kısa sürede bişeyler yapın kendiniz için. Yoksa hem üç ay boşa gidecek hem sınav

Yani burdaki insan nasıl Sana sağlıklı bir yorumda bulunabilir hayatını şu üç beş satırdan nasıl bilelim ki bilsek bile bir çok konuda olduğu gibi fikir ayrılıkları olacaktır
Kimisi bir hata afet diyecek kimiside bir yapan bidaha yapar yol yakınken dön diyecek
Senin hayatın senin kararların böyle bir konuda zaten kafan karışık dahada karıştırma derim

Daha önce aldattığında da anlamamissiniz . Siğil olmasa idi anlamayacaktinız . Şuan nasil eminsiniz ?
Ya bı de paralı gitmiş , planlı , bir anlık gaflet değil . Size Hiv , sifiliz , veya Hpv nin kanser yapan türlerini de bulaştırabilir .
Ve siz evlilik öncesi beraberlik yaşamanıza rağmen aldatmış .
Ayrılın .
Kesin ve net .
Sonra eş mağduru olup enfeksiyon kapmayin.
Her erkek aldatmiyor !

ya pislik bir adam ya ! Nolur kusura bakmayın ama çok sinirlendim..
ne kadar mide bulandırıcı!
lütfen bir destek alın . sınavınıza odaklanın . mola vermiş gibi düşünün. sonra ne olacaksa olur. ama o adamın bu dönemde sizi etkilemesine izin vermeyin. sizin için önmli bir süreç.
bilmem kaç dakikalık bir zevk için hale bak ya.. midesiz.
bir de zevk almadım demiş. zaten size oooo süperdi diyecek hali yok ya

Sizi çok iyi anlayabiliyorum. Bende aldatıldım zamanında sevgilim tarafından . Bende aynı soruları sordum kendime beni bu kadar sevdiğini söylerken neden başkasına gitti vs. diye. Nitekim evlenmedim onunla devam etmedim. Ama siz diyorsunuz ki tek gecelik bir olay. Eğer ki biriyle zaman geçirmiş olsaydı flört etmiş olsaydı kesinlikle affedilecek bir durum değildi ama bu durumu yinede affedebilirsiniz diye düşünüyorum. Evliliğinizi bitirmeyin. Evlendiğinizde yapmamış en azından . Bir evlilik terapistinden destek olun kafanıza takmayın. Oturun eşinizle konuşun vakit geçirin herşeyi konuşun. Ona güvenmeye çalışın. Eşinizde size güven versin bunun için size yardım etsin yani.

Kızlar çok teşekkür ederim. Derslere odaklanıyorum elimden geldiğince ama aklımın bir köşesinde gitmek Her zaman var. Gelecekle ilgili onu yanımda göremiyorum ne yazık ki. Bu olayı aylardır sindirmeye çalışıyorum ama olmuyor sürekli aklıma geliyor. Sürekli beni aldattığını düşünüyorum kafayı yedim sürekli telefon karıştırıyorum. Psikolojik destek lazım farkındayım. Bu güne kadar tüm sıkıntılarımı kendim hallettim ama bunda tökezledim

Özür dileyerek soruyorum,
Ev içinde durumunuz nasıl ?
Aynı yatakta mı uyuyorsunuz ? Cinsellik var mı ?
Ya da dışarıya karşı nasıl bir profil çiziyorsunuz eşinizle, herkesin bu durumdan haberi var mı aileler çevre falan ?

Aile terapisti işe yarar bence.
Eşiniz ile birlikte gitmeniz gerek, siz ona içinizdeki kızgınlığı, kırgınlığı, nefreti dökeceksiniz.
O da kendisini savunacak.

Ancak sürümcemede bırakmayın hiç birşeyi.
Bugün geçer, yarın başka bir durum gelişir, işler çığırından çıkar.
Hiç birşeyi içinize atıp büyütmeyin, evliliğinize zarar vermeyin derim.
Ama aile terapisi muhakkak almalısınız.

Adam bildiğin aldatmış seni ... sevgiliyken , evliyken ne fark eder. Bence sen çoktan effetmissin .

Aslında affetmeye çalıştım ama aklımdan çıkmıyor. Affedemiyorum.
psikoloğa gitseniz bile öyle puff diye unutamazsınız ki yine sizin çabanıza bağlı kaldı ki affedemiyorum diyorsunuz
bu hiç kolay değil allah yardımcınız olsun ama naçizane tavsiyem boşanmaya ya da devam etmeye ne olursa
karar verip ona göre hayatınıza odaklanmanız sizi bu düşünme süreci yer bitirir sınavınız varmış
eğer bu gireceğiniz sınav hayatınızda belli şeyleri değiştirecek kadar önemli ise
bir iki yıl sonra dönüp şöyle demeyin "keşke sınava odaklansaydım" hem sınavınız
kötü geçip hem ayrılık süreci yaşarsanız iyice kötü olursunuz hakkınızda hayırlısı olsun

sende takıntı olmuş bu...sen mal değilsin çok sevmişsin öyle kadınları senin üstüne koklamasını sindirememişsin...güvenini sarsmış..birde bunu sevgiliyken yapması ilişkinin başlarında onun seni sevdiğini hoşlandığını düşünürken...doğru dediğin o kadının suçu yok o sadece mesleğini icra ediyor...senin herif sadece cinsellik yaşamış ihtiyaç gidermiş..yine iyisin ya evlendikten sonra 1 değil sürekli gitse kadınlara ya uzun süreli metres tutsa...eve getirenler eşleriyle tanıştıranlar var...neler neler...
erkeklerin doğasında var böyle yaratılmışlardır..kadınlarda da var çünkü erkekler kimle bu eylemi yapıyor?kadınlarla...kadınların üstünde toplum aile mahalle baskısı var...o yüzden yapamıyor çoğu...türk toplumunda erkek yapar kadın yapamaz..kadın içinde beyninde yapar...bazı sapık erkekler erkeklerle de yapıyor...homolar...ya böyle olsa...bacııım beterin beteri var..

Bu erkekler nasl bu kadinlarla beraber oluyor sonrada bel soguklugum var acaba hastami oldum diye şüpheyle yasiyorlar

Yaşadığını en iyi sen bilirsin , aldatmayan erkek yok diyen arkadaşlarına katılmıyorum.Allah yardımcın olsun , insan ne yapacağını bilemez.Şu anda sadece sınavına odaklan.Hiç olmamış , yaşanmamış gibi say , şu dönemde buna mecbursun.Sınav olsun bitsin , kendini dinle , kalbin ne diyor , aklın ne diyor , iyice anla.Gerekirse ayrı kal eşinden.Son olarak çok zor bir durum , ben olsam affedemezdim galiba.

Kimse bilmiyor. Erkek tarafının çok üzülüp hak verecek birileri olmadığına inanıyorum Emin’im hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…