- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Hayatta neyin garantisi var ki abla ?Yeni hayatında tekrar aladatılmayacağının garantisi varmı?
Bence kendiniz en kısa sürede destek alın. Ben de sizin gibiyim. Ben olsam bi günümğ ayırır oturur düşünür düşünür hazmetmeye çalışır bi güzel duş alırım hazırlanırım ve en sevdiğim restauranta gider en sevdiğim yemeği yerim eve gider uyurum güzelce ve ertesi güne sıfırdan başlarım. Aklıma en önerebileceğim şey bu geldi... bu sekilde üç ay geçmez çünkü en kısa sürede bişeyler yapın kendiniz için. Yoksa hem üç ay boşa gidecek hem sınavDeli gibi düşünüyorum kendi kendime konuşuyorum. Artık kafayı yiyorum yani. Düşünmek istemesem bile aklıma geliyor galiba asla YÖK sayamayacağım. Dua edin ne olur sınav güzel geçsin kurtulayım . Artık yasamayı bile istemiyprum
Dimi?Hayatta neyin garantisi var ki abla ?
Yok o konularda yakalanmasaydı anlatmazdı. Sonuçta çoklu ilişki yaşayan korunmayan bir kadın hastalıkta taşır. Vajinal siğil bulaşmış sonrasında doktora gidince anladık neden olduğunu önce hijyen vs diye söyledi ısrar edip sıkıştırınca anlatmak zorunda kaldı yoksa haberim olmayacaktı.
Sevgiliyken aldatıldığımı öğrendim evlendikten sonra. Ama sınav sürecindeyim ve suan boşananam. Bu sebeple evliliğimi devam ettirmek zorundayım. Öğrendiğim süreden sonra hiç bir yamugu olmadı hareketinde davranışında. Gayet evinden işine gidip gelen sorumlu bir insan. Affetmeyi çok denedim içimde çoğu zaman kendimi kandırdım. Sorunum şu ki onun yüzüne her baktığımda hatırlıyorum. Olur olmadık zamanda aklıma geliyor yedigim boynuz. Söylediğine göre tek seferlik bir hataydı ama ben bir türlü sindiremiyorum sürekli sınav sonrası boşanmayı düşünüyorum. Etrafımdaki herkes evlenmeden önce olmuş sevgililik evlilik gibi değildir diyor ama ben kabul edemiyorum. Bazen çok seviyorum bazen nefret ediyorum. Sorun bende galiba.
Çünkü ne gitmeyi ne kalmayı beceremiyorum.
Eşimin beni sevdiğine inanıyorum çünkü her fırsatta bunu dile getiriyor ancak düşünmeden edemiyorum neden yaptı bunu diye!
Üstelik benimle birliktelik yaşarken neden başka birinin bedenine ihtiyac duydu. Eksik miydim ne aradı sorularım hep cevapsız kalıyor sadece bir anlık hataydı diyor. Birine aşık olup birlikte olsa etkilendi derdim çekip giderdim hayatından ama para karşılığı birliktelik yaşamış bir insan.
Ne aradı acaba neyimi beğenmedi ya da ne eksikti düşünüp duruyorum.
Sürekli o eskort kadının fotoğrafına bakarken buluyorum kendimi. Sonra kendime kızıyorum kadının ne sucu var ki onun işi sadece.
Ve en önemlisi hiç ama hiç güvenmiyorum. Her an aldatacak gibi hissediyorum.
Ama dedim ya birşeyini de görmedim sonrasında.
Sizce evliliğime devam mı etmeliyim yoksa sınav sonrası herşeyimi alıp defolup gitmeli miyim?
Önümde yaklaşık 3 ay var. Hep bu saatlerde aklıma geliyor uykuya hasretim psikolojik olarak bitigim yardım eder misiniz? Ben ne yapayım?
Psikolojik destek almak ise yarar mı?
Antidepresan kullandım ama ders çalışıyorum yürüyen ölü gibi oluyorum ilacı içince
Yani çok saçma, belki boşansa başkasıyla olsa bir daha aldatılmayacak yada başkasıyla olsa yine aldatılacak. Bilemeyiz ki, kimse bilemez.Dimi?
Nasılsa biri beni aldatacak devam edeyim bari denir mi mantığa aykırı.
Özür dileyerek soruyorum,Kızlar çok teşekkür ederim. Derslere odaklanıyorum elimden geldiğince ama aklımın bir köşesinde gitmek Her zaman var. Gelecekle ilgili onu yanımda göremiyorum ne yazık ki. Bu olayı aylardır sindirmeye çalışıyorum ama olmuyor sürekli aklıma geliyor. Sürekli beni aldattığını düşünüyorum kafayı yedim sürekli telefon karıştırıyorum. Psikolojik destek lazım farkındayım. Bu güne kadar tüm sıkıntılarımı kendim hallettim ama bunda tökezledim
Sevgiliyken aldatıldığımı öğrendim evlendikten sonra. Ama sınav sürecindeyim ve suan boşananam. Bu sebeple evliliğimi devam ettirmek zorundayım. Öğrendiğim süreden sonra hiç bir yamugu olmadı hareketinde davranışında. Gayet evinden işine gidip gelen sorumlu bir insan. Affetmeyi çok denedim içimde çoğu zaman kendimi kandırdım. Sorunum şu ki onun yüzüne her baktığımda hatırlıyorum. Olur olmadık zamanda aklıma geliyor yedigim boynuz. Söylediğine göre tek seferlik bir hataydı ama ben bir türlü sindiremiyorum sürekli sınav sonrası boşanmayı düşünüyorum. Etrafımdaki herkes evlenmeden önce olmuş sevgililik evlilik gibi değildir diyor ama ben kabul edemiyorum. Bazen çok seviyorum bazen nefret ediyorum. Sorun bende galiba.
Eşimin beni sevdiğine inanıyorum çünkü her fırsatta bunu dile getiriyor ancak düşünmeden edemiyorum neden yaptı bunu diye!
Üstelik benimle birliktelik yaşarken neden başka birinin bedenine ihtiyac duydu. Eksik miydim ne aradı sorularım hep cevapsız kalıyor sadece bir anlık hataydı diyor. Birine aşık olup birlikte olsa etkilendi derdim çekip giderdim hayatından ama para karşılığı birliktelik yaşamış bir insan.
Sürekli o eskort kadının fotoğrafına bakarken buluyorum kendimi. Sonra kendime kızıyorum kadının ne sucu var ki onun işi sadece.
Sizce evliliğime devam mı etmeliyim yoksa sınav sonrası herşeyimi alıp defolup gitmeli miyim?
Önümde yaklaşık 3 ay var. Hep bu saatlerde aklıma geliyor uykuya hasretim psikolojik olarak bitigim yardım eder misiniz? Ben ne yapayım?
Antidepresan kullandım ama ders çalışıyorum yürüyen ölü gibi oluyorum ilacı içince
psikoloğa gitseniz bile öyle puff diye unutamazsınız ki yine sizin çabanıza bağlı kaldı ki affedemiyorum diyorsunuzAslında affetmeye çalıştım ama aklımdan çıkmıyor. Affedemiyorum.
sende takıntı olmuş bu...sen mal değilsin çok sevmişsin öyle kadınları senin üstüne koklamasını sindirememişsin...güvenini sarsmış..birde bunu sevgiliyken yapması ilişkinin başlarında onun seni sevdiğini hoşlandığını düşünürken...doğru dediğin o kadının suçu yok o sadece mesleğini icra ediyor...senin herif sadece cinsellik yaşamış ihtiyaç gidermiş..yine iyisin ya evlendikten sonra 1 değil sürekli gitse kadınlara ya uzun süreli metres tutsa...eve getirenler eşleriyle tanıştıranlar var...neler neler...Sevgiliyken aldatıldığımı öğrendim evlendikten sonra. Ama sınav sürecindeyim ve suan boşananam. Bu sebeple evliliğimi devam ettirmek zorundayım. Öğrendiğim süreden sonra hiç bir yamugu olmadı hareketinde davranışında. Gayet evinden işine gidip gelen sorumlu bir insan. Affetmeyi çok denedim içimde çoğu zaman kendimi kandırdım. Sorunum şu ki onun yüzüne her baktığımda hatırlıyorum. Olur olmadık zamanda aklıma geliyor yedigim boynuz. Söylediğine göre tek seferlik bir hataydı ama ben bir türlü sindiremiyorum sürekli sınav sonrası boşanmayı düşünüyorum. Etrafımdaki herkes evlenmeden önce olmuş sevgililik evlilik gibi değildir diyor ama ben kabul edemiyorum. Bazen çok seviyorum bazen nefret ediyorum. Sorun bende galiba.
Bu erkekler nasl bu kadinlarla beraber oluyor sonrada bel soguklugum var acaba hastami oldum diye şüpheyle yasiyorlarSevgiliyken aldatıldığımı öğrendim evlendikten sonra. Ama sınav sürecindeyim ve suan boşananam. Bu sebeple evliliğimi devam ettirmek zorundayım. Öğrendiğim süreden sonra hiç bir yamugu olmadı hareketinde davranışında. Gayet evinden işine gidip gelen sorumlu bir insan. Affetmeyi çok denedim içimde çoğu zaman kendimi kandırdım. Sorunum şu ki onun yüzüne her baktığımda hatırlıyorum. Olur olmadık zamanda aklıma geliyor yedigim boynuz. Söylediğine göre tek seferlik bir hataydı ama ben bir türlü sindiremiyorum sürekli sınav sonrası boşanmayı düşünüyorum. Etrafımdaki herkes evlenmeden önce olmuş sevgililik evlilik gibi değildir diyor ama ben kabul edemiyorum. Bazen çok seviyorum bazen nefret ediyorum. Sorun bende galiba.
Özür dileyerek soruyorum,
Ev içinde durumunuz nasıl ?
Aynı yatakta mı uyuyorsunuz ? Cinsellik var mı ?
Ya da dışarıya karşı nasıl bir profil çiziyorsunuz eşinizle, herkesin bu durumdan haberi var mı aileler çevre falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?