Konu sahibi benim kocam çok yakışıklı mı demiş? Ben kaçırdım.Herkes de sizin t*psiz kocalarınıza meraklıydı zaten. Özgüvensizliklerinizi tedavi ettirin millete kafanızda kurup kurup iftira atmak yerine. Böyle koşa koşa aldatmalara meyilli olduğunu düşündüğünüz adamlarla evlenmeyin mesela? Allah akıl fikir versin.
Şirket kuralı evli adamlarla bekar kadınlar aynı araca binemez.çalışıyorum ve büyük ihtimalle sizden yaşça büyüğümdür.
kız adamın evli olduğunu bilip halen daha davranışlarına devam ediyorsa bir sıkıntı yok mu sizce de?
ama en başında erkek kişisi olaya dur diyecek. erkek yüz vermese kız bu kadar cüretkar olamazdı.
Bu arada beni de bir dönem oda arkadaşım işe bırakıyordu şahsi aracıyla çünkü aynı güzergahtayız, hem de oda arkadaşıyız.3-4 ay birlikte gittik geldik. ayrıca kendisi ve eşi son derece muhafazakardır. bense zıpçıktının teki dinsizim. tek bir gün yamuğunu görmedim, canımdır. Kadın erkek arkadaşlığı diye bir şey vardır, alışın.senelerdir saha görevi yapıyorum. çevremde bu işi yapan kadın neredeyse yok. benim evli barklı erkek bir çok iş arkadaşım vardır( benim yaşımda ve benden büyük-neredeyse tamamı evli) o insanlarla gülerim, sohbet ederim, samimiyimdir, çocukları gelince abur cubur verir oynarım, araçla bir yere gidilecekse mesajlaşırım ve genelde aralarından biri yada ikisi ile gerçekten samimi olur iş konusunda ona mesaj atar ve araç konusunda ararım. Hiçbirinin de eşi rahatsız olmadı şu güne kadar. Çoğunun da eşini tanımam zaten. Aldatma işi niyet ile ilgilidir. Kızın ve eşinizin niyeti düzgünse hiçbir şey olmaz. Yok eşinizin niyeti bozuksa zaten bu kızla olmaz başka kızla aldatır o sebeple sıkmayın, salın gitsin. Takip etmeyin demiyorum elbette bakın, kontrol edin şüphelendiyseniz ama eşlerinize bu şüphenizden bahsedip eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
Ayrıca aldatma olaylarında 1. suçlu evli olan taraftır çünkü bekar olan diğer tarafın vicdan harici hiçbir sorumluluğu yoktur, evli olan aksine.
Yo vallah Bende Senin gibi tepki verirdim. Esimin düsüncesi de ayni Benim gibi sizdede öyleyse esine neden anormal geliyorama götürecek çok kişi var tek neden benim eşim
Ben rahat kalırım çünkü güvenmediğim adamla evli kalmamsizin başınıza gelse bu kadar rahat mı kalacaksınız
yorumları okudum ve herkes sadece neden bu kadar duyarsız insansınız? iş arkadaşını iş yerinin arabası ile işe götürmesinde ne gibi bir sakınca var? sizin kocanız brad pitt mi? gibi birrr sürü yorum var. Birde kadın olacak hepsi. Siz daha ruhunuzun ne istediğini biliyor musunuz pardon?Merhaba arkadaşlar eşim saha işi yapıyor. Her gün belli bir nokta dan şirket aracını alıp başka bir noktaya geçiyor . Sorun şu eşimin ekip arkadaşı olmayan kız her gün eşime mesaj atıyor günaydın beni de beklermisin diye son 1 haftadır bunu her gün yapar oldu bu kız. Bugun en son patladım yeter tek sen misin birime giden diye başka ekipte var onla gitsin diye . Yok ben sana dürüstüm kim götür demek se götürrüm gibi laflar geveledi. Abartıyor muyum ben ya . Her gün her gün kızın utanması da yok benim yanımda mesaj atıyor. Sabah sabah işe geldim sinirden ağladım .
Türkiye'de misin bacımE şirket aracı diyorsunuz. Asıl o araçla sizi taşıması yanlış olur.
Bu durumdan rahatsız oluyorsanız aracı kıza verin, kendi kullansın. Eşinize de kendine özel bir araç alın.
Haha bu yorumları neden kendi konunda yapmıyosun? Kendi konunda söyleyemediklerini milletin konusunda mı yazıyorsun? Burda söylenenleri takma bunlar düşman vs diye millete akıl veriyosun ama maşallah kendin manas destanı gibi konu açmışsın.yorumları okudum ve herkes sadece neden bu kadar duyarsız insansınız? iş arkadaşını iş yerinin arabası ile işe götürmesinde ne gibi bir sakınca var? sizin kocanız brad pitt mi? gibi birrr sürü yorum var. Birde kadın olacak hepsi. Siz daha ruhunuzun ne istediğini biliyor musunuz pardon?
Hangimiz sevdiğimiz insanı, (insan diyorum cinsiyet ayırt etmeksizin ) gönül gözümüzle sevip tüm kusurlarını bile sevmeyiz? hepimiz sevdiğimiz insanın her şeyini severiz. Ve evet arkadaş, sevdiğimiz insan bize brad pitt. Gönül kimi severse güzel o dur lafını bile duymadınız mı siz?
Buradaki ergen yada feminist olucam diye kadını bile kadına düşman eden tayfayı kafanıza takmayın.
Eşinizden size bu konuyla ilgili daha düzgün sakin sizin ruhunuza dokunabilecek şekilde açıklama yapmasını beklediğinizin farkındayım. Çünkü hepimiz kadınız ve bunu istiyoruz. Kötü bir şeyler olurken, sevdiğimiz insan yanımıza gelip bunun geçici bir süreç olduğunu, senin her zaman yanında olduğunu söylediğinde bütün sıkıntılar dertler bitmiyor mu? bal gibi de bitiyor.
O yüzden buralara yazıp kendinizi dolduruşlara getirmeyin, sadece fikirler edinin. En güzel çözümü eşiniz ve siz bulabilirsiniz ancak.
Aldattığını düşünüyorsanız eğer, bunu ona sorarak değil uzaktan takip ederek belli bir süre gözlemleyerek ve bunu ona hissettirmeden yapmalısınız. Peşin hüküm olmamakta fayda var, evlisiniz neticede. İnsanlara bitirmek artık çok kolay geliyor ama evlilik kutsaldır. Dikkatli davranın lütfen.
merak etme sıra oraya da gelecek. İşten çıktım eve geldim, yeni fırsat buldum. Kafamı dağıtmak için bu konulara bakıyordum neler oluyor diye. Ve her insanın derdi kendine büyük, laf sokmadan önce mantık biraz düşmanlığa gerek yok. Akıl vermiyorum tavsiye veriyorum, burdaki insanlar daha öncede kendi konumda belirttiğim gibi sadece anlattığım kadarını bilebilir yaşadıklarımı bilemez kimse. O yüzden yazan her yorumu kafaya takıp düşünsem ohoo yani. Ben burda sadece farklı bakış açıları alıyorum, yazılan her şeyi yapacak kadar oraya çek gelir buraya çek gelir biri değilim.Haha bu yorumları neden kendi konunda yapmıyosun? Kendi konunda söyleyemediklerini milletin konusunda mı yazıyorsun? Burda söylenenleri takma bunlar düşman vs diye millete akıl veriyosun ama maşallah kendin manas destanı gibi konu açmışsın.
Haha bu yorumları neden kendi konunda yapmıyosun? Kendi konunda söyleyemediklerini milletin konusunda mı yazıyorsun? Burda söylenenleri takma bunlar düşman vs diye millete akıl veriyosun ama maşallah kendin manas destanı gibi konu açmışsın.
Ben kendi adıma konuşayım o zaman, duyarsız olduğumu düşünmüyorum. Benim eşim iş arkadaşına kötü gözle bakar ya da iş arkadaşı eşime asılır eşimde buna taviz verirse o adama güvenim biter, güvenmediğim adamlada ben evli kalmam bu kadar net.yorumları okudum ve herkes sadece neden bu kadar duyarsız insansınız? iş arkadaşını iş yerinin arabası ile işe götürmesinde ne gibi bir sakınca var? sizin kocanız brad pitt mi? gibi birrr sürü yorum var. Birde kadın olacak hepsi. Siz daha ruhunuzun ne istediğini biliyor musunuz pardon?
Hangimiz sevdiğimiz insanı, (insan diyorum cinsiyet ayırt etmeksizin ) gönül gözümüzle sevip tüm kusurlarını bile sevmeyiz? hepimiz sevdiğimiz insanın her şeyini severiz. Ve evet arkadaş, sevdiğimiz insan bize brad pitt. Gönül kimi severse güzel o dur lafını bile duymadınız mı siz?
Buradaki ergen yada feminist olucam diye kadını bile kadına düşman eden tayfayı kafanıza takmayın.
Eşinizden size bu konuyla ilgili daha düzgün sakin sizin ruhunuza dokunabilecek şekilde açıklama yapmasını beklediğinizin farkındayım. Çünkü hepimiz kadınız ve bunu istiyoruz. Kötü bir şeyler olurken, sevdiğimiz insan yanımıza gelip bunun geçici bir süreç olduğunu, senin her zaman yanında olduğunu söylediğinde bütün sıkıntılar dertler bitmiyor mu? bal gibi de bitiyor.
O yüzden buralara yazıp kendinizi dolduruşlara getirmeyin, sadece fikirler edinin. En güzel çözümü eşiniz ve siz bulabilirsiniz ancak.
Aldattığını düşünüyorsanız eğer, bunu ona sorarak değil uzaktan takip ederek belli bir süre gözlemleyerek ve bunu ona hissettirmeden yapmalısınız. Peşin hüküm olmamakta fayda var, evlisiniz neticede. İnsanlara bitirmek artık çok kolay geliyor ama evlilik kutsaldır. Dikkatli davranın lütfen.
Kusura bakmayın ama nedir bu kıskançlığın nedeni ?? Dünyada tek erkek sizin kocanız, onu da siz kapatmışsınız, diğer tüm kadınlar onun peşinde …. O kızın tek amacı da kocanızı , evli adamı ayartmak .. gerçekten mi ?? O kadar sorun yapıyorsanız eşiniz şirket aracını almayacak. Şahsi aracıyla gidecek.ama götürecek çok kişi var tek neden benim eşim
Aynen oyle bu ne ya. Burada yorum okudukca psikolojim bozuldu. Ben insanlarin cinsiyetlerine gore davranmiyorum, bir is arkadasim guzel giyinmisse ne guzel yakismis diyorum kadin erkek fark etmez. Evliyim , isimdeyim, gucumdeyim ama insanlari boyle ufak seylerle mutlu etmenin nesi kotu anlayamiyorum. Ise de arkadaslarim birakir arada, sirket arabasi falan da degil anlayamiyorum bu takintiyi ve herkese fahise muamelesi yapmayi. midem bulaniyor artik.Herkes de sizin t*psiz kocalarınıza meraklıydı zaten. Özgüvensizliklerinizi tedavi ettirin millete kafanızda kurup kurup iftira atmak yerine. Böyle koşa koşa aldatmalara meyilli olduğunu düşündüğünüz adamlarla evlenmeyin mesela? Allah akıl fikir versin.
Hakikaten ya. Konunun tamamını okumayan da kız bunun kocasına nude atıyor sanır.Kıskanabilirsin de kıza utanmaz, utanması yok benim yanımda mesaj atıyor demen ne komik. Senden gizli atsaydı,daha mı düzgün olurdu? Ne atıyor ayrıuca kız aşk mesajı atıyor sanki utanması yok diyorsunuz? İşe giderken beni de bırakır mısın diyor ne var bunda?
Bu cümleleri yazan şey değil mi ya "her erkek aldatır" Diyip aldatma potansiyelli nişanlısı olan kızyorumları okudum ve herkes sadece neden bu kadar duyarsız insansınız? iş arkadaşını iş yerinin arabası ile işe götürmesinde ne gibi bir sakınca var? sizin kocanız brad pitt mi? gibi birrr sürü yorum var. Birde kadın olacak hepsi. Siz daha ruhunuzun ne istediğini biliyor musunuz pardon?
her erkek aldatır demedim her insanın geçmişinde hataları vardır. Bunları sürekli gün yüzüne çıkarıp sen busun demenin bir faydası yok bunları kabullenip şimdiye bakmak gerek dedim. Keşke laf sokmayı düşünürken önce cümlelerimi anlasanızBu cümleleri yazan şey değil mi ya "her erkek aldatır" Diyip aldatma potansiyelli nişanlısı olan kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?