BEN Mİ ABARTIYORUM ACABA?

Valla ben çok masum bulmadım.
Senin yerine olsam doğum gününde bayramda seyranda bir baş örtüsü bir ucuz şal alıp.
İyice süslü bir hediye paketi yapar. Beklentinin içine sokup sokup çıkartırdım onu.

Yeni ev aldin ve ev hediyesi almislar.yahu ben evlendim hic ev hediyesi teklifi sunan dahi olmadi.
Insanin icine oturuyor bu durum.zamanla bagisiklik kazandim ama.halinize sukredin.alakasizda olsa bi cerceve dahi alsalardi mutlu olurdum dusunmusler diye.bizi hic dusunen olmadi

Ben soylemistim. Davlumbazimiz eksik benim begendigim davlumbaz 900 lira diye o da 1000 lira gibi bir para birakmisti esime.
aynisini annemlere de yapmistik. Onlara da antre halilarini aldirmistik. O da oyle bir rakamdi.
Valla tam yazacaktim.sonradan uzuleceginize soyleseydiniz madem onu alsalarmis.
Konu sahibi bi eksigim yok demis.e bi eksigi yoksa ailede ona gore almis tabi.
Bana soran olsa sukur eksigim yok ama ne biliyim mutfaga yedek hali aldirirdim mesela.evin eksigi bitmez...

post: 39981669, member: 466797"]canım durumun ne kadar iyi olursa olsun hediye sonuçta bu insan bekler, güzel şeyler bunlar.. yeni eve çıkmışsın sonuçta o eşinin annesi durumuna göre bi hediye getirmesi gerekirdi, heleki alcam deyip almamak çok ayıp, senin yerinde olsam sinir kübüne dönerdim.. ama eşinde anlamış onların yaptığının ayıp olduğunu ne güzel işte siz havanıza bakın..[/QUOTE]
Anlamak ne demek esim daha çok bozuldu,kızdı,bundan sonra onlarada böyle davranıcaz diyor

Bu iyi fikirmiş aslında ama aylar olmasına rağmen ben onun hediyesini aldım bile hemde çok beğendiği şeyi.Kendimi bazen salak gibi hissediyorum,kendi çocukları düşünmez belki benim kadar.Şimdi versem mi versem mi acaba

Götür kendi annene ver aldığın o hediyeye, vallahi bak seni düşünmeyeni sen de düşünmeyeceksin.

İlişkilerinizde genel olarak problem yaşamıyorsanız bunu da görmezden gelin, düşünemediler de ve geç.

t: 39995266, member: 614452"]İlişkilerinizde genel olarak problem yaşamıyorsanız bunu da görmezden gelin, düşünemediler de ve geç.[/QUOTE]
İlk sefer olsaydı bizde öyle düşünürdükte son 2 yıldır bu tarz meseleler arttı ama inan neden böyle davranıyorlar, yani yüzümüze çok iyiler ama ufak tefek te olsa buna benzer şeyler sürekli yapmaya başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…