• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartiyorum değerli arkadaşlarım?

Caresizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
250
-40
11
29
Arkadaşlarım öncelikle herkese teşekkür ederim ben eşime güveniyorum fakat eşimin telefonunda hem BİP hem TELEGRAM hem WHATSAPP gibi gibi uygulamalar var ben sadece Whatsapp kullanırım ikimziin whatsapp profilinde de ikimizin resimi vardır. Acaaba bu kadar konuşma uygulaması neden var ? Ben mi takıntılıyım sizce? Normal midir bu?

Arkadaşlarım öncelikle herkese teşekkür ederim ben eşime güveniyorum fakat eşimin telefonunda hem BİP hem TELEGRAM hem WHATSAPP gibi gibi uygulamalar var ben sadece Whatsapp kullanırım ikimziin whatsapp profilinde de ikimizin resimi vardır. Acaaba bu kadar konuşma uygulaması neden var ? Ben mi takıntılıyım sizce? Normal midir bu?
Bence abartıyorsunuz bende de eşimde de hepsi yüklü hatta kimini ilk eşim yükledi kimini ilk ben yükledim .sizi endişelendiren geçmiş yaşantınız olabilir yani eşinize karşı güvensizlik .😏

Hesabim gizliydi ama çok mesaj alıyordum istek vs Nisanlimin yanında da geliyordu oda ortak hesap yapalım mı ben rahatsız oluyorum vs demişti farketmez olur dedim o şekilde yaptık
Sanırım tanımadığınız erkeklerin arkadaşlık isteğini kabul edeceğinizi, gelen mesajlara cevap vereceğinizi düşünüyordu. Bunlar çoğu kadının başına geliyor. Dikkate almıyoruz, gerekirse engelliyoruz. 🤦🏻‍♀️

Biz bi ara whatsapa güncelleme gelince tüm alternatif uygulamaları yükledik. İkimizdede tonla vardır. Gereksiz takıntı.

Whatsapa kizip telegrama yuklenmek milli bir seferberlik degilmiydi ya, sonra whatsap mevzuyu uzatti biz de yine ve elbette topluca tek yurek whatsapa donmedik mi?

Valla ben bakmadım eşimin telefonunda hangi uygulamalar var. Zaten telefonlarımız ortada. Bizler birbirimizin hayat arkadaşıyız, malı, sahibi değiliz. Karı-koca bile olsak ikimizinde ayrı mahremiyet alanları olması gerekiyor. Bunlara saygı duymak lazım.

Whatsappi bir ara herkes sileceğiz dedi hepimizin 3 tane uygulaması oldu. Cocugun Çocugun okuldan bip dediler, sonra telegram neymis diye indirdik whatsapp demir bas zaten. Bundan ne çıkardınız bilmem. Genelde şubattan beri böyle benim rehberdeki çoğu kisi bunlari indirmiş. Canınızı bos yere sıkmayın

Back
X