Ben mi abartiyorum diyorum ama yok karar veremiyorum

Benim es de oyleydi sekerim var demez tatlilari gotururdu. Taa ki pipisine vurana kadar. Bi suru cinsel problem cikinca simdi bi.guzel kullaniyorki. Hos alacagi hasari aldiktan sonra ilac kullanmis ne.fayda. oda akillanir sanki
Bizde de o sıkıntı var olmaz olur.mu macun gibi bişey almış onu yiyo bu sefer şeker fırlıyor

Ne hali varsa görsün
bÖyle takıntılı insan tipleri hiç çekilmez
Bu covit aşısıyla insanların vücuduna çip yerleştiriliyor diyen tiplerden mi
İlaçlar olmazsa milyonlarca insan pisi pisine ölür ya
Demem o ki Çocuk değil ilacı zorla veresiniz
Kendi tercihi kendi kararı
bÖyle birinin yanında olmakta sizin kararınız
Nedir insanların kararlarına saygı duymalıyız
Sağlığı daha da kötüleşince kim bakacak sanıyorsunuz? Evli çiftler arasında "ne hali varsa görsün" diye bir olay yok.

Sağlığı daha da kötüleşince kim bakacak sanıyorsunuz? Evli çiftler arasında "ne hali varsa görsün" diye bir olay yok.
Bakın sonda ne diyorum
Bu adamla bir ömürde konu sahibinin seçimi
Herkes seçimlerini yaşar

Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim eşim 12 yıldır şeker hastası ve hiç bir şekil de ilaç kullanmiyor ve bu durum artık beni delirtmeye başladı kan tahlillerimizi yaptırdık ve sonuçlar kötü yanı ama hala hurmalı yoğurt yiyo şekeri yenecekmis Allah aşkına ben mi abartiyorum adım takıntılı ya çıktı üç ayli şeker 9.8 ayaklarda yaralar ama hiç hala ayni
Eşiniz intihar ediyor farkında mı , em son ayakları kangren olacak ve Allah korusun kesilecek , size de mi acımıyor...

Kayınvalidemde seker hastasi 500-600 cikiyordu hep sekeri yillardir insulin kullanmaktan perisandi dusmuyordu yinede. Babam sekerden kangren oldu ayak parmagi kesildi.Sonrasnda cok yasamadi kalp krizi gecirdi. Bu yuzden k.v icin bi doktor bulduk. İnsulini falan birakti. Cok kisa surede sekeri toparladi. ilac kullaniyor bir sure daha kullanacak sonda sanirim onuda birakcak.

İsterseniz doktorun adini numarasni verebilirim.Arastirin Turkiyenin her yerinden gidiyorlar doktora baya taninmis biri.Bi esinize bahsedin isterseniz . Belki bunu kabul eder omur boyu seker ilaci yerine 6 ay -1 yil gibi bir surede sekeri yenebilir.

Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim eşim 12 yıldır şeker hastası ve hiç bir şekil de ilaç kullanmiyor ve bu durum artık beni delirtmeye başladı kan tahlillerimizi yaptırdık ve sonuçlar kötü yanı ama hala hurmalı yoğurt yiyo şekeri yenecekmis Allah aşkına ben mi abartiyorum adım takıntılı ya çıktı üç ayli şeker 9.8 ayaklarda yaralar ama hiç hala ayni
Sakın çocuk yapmayın hatta bu evliliği gözden geçirin...

Kayınvalidemde seker hastasi 500-600 cikiyordu hep sekeri yillardir insulin kullanmaktan perisandi dusmuyordu yinede. Babam sekerden kangren oldu ayak parmagi kesildi.Sonrasnda cok yasamadi kalp krizi gecirdi. Bu yuzden k.v icin bi doktor bulduk. İnsulini falan birakti. Cok kisa surede sekeri toparladi. ilac kullaniyor bir sure daha kullanacak sonda sanirim onuda birakcak.

İsterseniz doktorun adini numarasni verebilirim.Arastirin Turkiyenin her yerinden gidiyorlar doktora baya taninmis biri.Bi esinize bahsedin isterseniz . Belki bunu kabul eder omur boyu seker ilaci yerine 6 ay -1 yil gibi bir surede sekeri yenebilir.
İletinirseniz sevinirim ama.ilac kullanmak istemiyor ve şekeri biterecek doktor varsa tamam giderim diyo dediğim gibi ilaca karcı insiline özellikle

Söylüyorum ama kime diyorum yoruldum ayrılmaya kadar düşünüyorum artık yeter ayakları yara kolları yara şekerle alakalı değil diyo

Bizde de o sıkıntı var olmaz olur.mu macun gibi bişey almış onu yiyo bu sefer şeker fırlıyor

Lutfen yanlis anlamayin ciddi manasi ile soruyorum, esinizin mental bir geriligi mevcut mu? Yetiskin normal bir insan konusmalari degil gibi bu dedikleri ve yaptiklari.

Bence esiniz,diyabetin ciddiyetini bilmiyor. Birde o yaralar onu endiselendirip dahada dikkat etmesini saglamasi gerekirken rahatligi bilgisizliginden.

Ufak doz ile devam edilir bir hastalik. Babam yemegine ve sporuna dikkat ederek Boyle yasiyor senelerdir

Dr. Rengin Börekçi’nin instagram hesabını takip ediyorum sağlıklı beslenmeye çalışan biri olarak.
Rengin hocanın diyabete ve tedaviye yönelik bakış açısı da incelenmeye değer diye düşünüyorum.

İsmi paylaşırsanız hepimiz faydalanırız

Söylüyorum ama kime diyorum yoruldum ayrılmaya kadar düşünüyorum artık yeter ayakları yara kolları yara şekerle alakalı değil diyo
Hayir sekerle alakali. Esimle beraber doktora gittigimizde "ayaklarini, bacaklarını kontrol ediyorsun degil mi" demisti. Vucudunu surekli kontrol etmesi gerekiyor. Sekeri yenemez cunku sorun seker degil "pankreasin seker uretememesi ya da yeterli miktarda uretememesi". Calismayan bir organi nasil calistiracak kendi kendine? Tip 2 turunde ameliyat edilebiliyor bu arada. Esiniz hamgi tip?

İsmi paylaşırsanız hepimiz faydalanırız
Tabi ki. Reklam vs olur gibi yazmadim. Mersin akademi hastanesi Doktor Mehmet Ucmak. Bizde uzaktan gittik 1 gece yatirdi ve 4 kisi bir odada kaldik otel rahatliginda tertemiz bir hastaneydi. iki ay oldu kaynvalidem cok rahat sekerden yillardr kullandigii insulin falan bitti. sekeri 70 e bile dusuruyor seker var diye yiyemedigi herseyi rahatca yiyor artik. Butun akrabalari gitti burdan mersine hepsi memnun. gecen yil gidenlerin suan seker diye bisey kalmadi. Yatis en fazla 1 gece yapiyor gerek duyarsa oda herkese degil yatisla beraber 4 bin masraf yapmistik biz. Sekerden kurtulmak icin para bile degl dedik hatta. Babamn ayak parmagi kesildi ve sonrasinda kaybettik babami bu yuzden sekere dusmanim. Bu doktoru ogrendgmden beri herkese tavsiye ediyorum. Gittgmzde Van,Bursa,istanbul,ankara ,izmir gibi heryerden gelen hastalar vardi.

Hayir sekerle alakali. Esimle beraber doktora gittigimizde "ayaklarini, bacaklarını kontrol ediyorsun degil mi" demisti. Vucudunu surekli kontrol etmesi gerekiyor. Sekeri yenemez cunku sorun seker degil "pankreasin seker uretememesi ya da yeterli miktarda uretememesi". Calismayan bir organi nasil calistiracak kendi kendine? Tip 2 turunde ameliyat edilebiliyor bu arada. Esiniz hamgi tip?
Tıp 2 var genetik zeytin yaprağı almış gelmiş bunu kaynatıp icecekmis şekere iyi geliyormus

İnşallah ikna olur ve kullanır 😔

Back
X