Ben mi abartiyorum kizlar bir bakarmisiniz?

abart bencede. Bizde erkek arkadaşın beni eklemiş ne yapiyim diye bile soruyoruz ya milletteki rahatliga bak ayrıca bana asıldı engel yemesi bir oldu an ve an kız arkadasima ilettim konusma bilgisi dahilindeydi deneme amacli yaptik ve kendısi ile tanisikligimiz yok...

Arkadaşlar durum ayni ben ondan ayrildim onunda hicbir tepkisi olmadi hala mesajimi gördü bu gun sinavlari bitti zaten kendisi hakli olsaydi simdiye kadar aramasi gerekiyordu ama yok aramadi baktim facede bir alakasiz paylasim da yapmis son durum bu muhtemelen oda bunu istiyor :) yapacak bisey yok evli evine köylü köyüne

Aramadigina gore senin ayrilman isine gelmis demekki. Bosver sende. Salla gitsin. Sakin ariyim falan deme!

Valla burnuma kötu kokular geldı ayrıl gıtsın.ne alaka yanı

bence normal değil. sen tanıştırmış olsan anlarim ama tanışmiyorlar diyorsun. belki arkadaslarin eklemistir erkek arkadaşını bi sor istersen
onlar cocugu eklese bıle cocugun berınılıye sorması lazımdı.ornegın erkek kardesımın bır arkadası benı face e eklemıs ben sordum kabul edeyım mı dıye? onun da sorması lzımdı

Aramadigina gore senin ayrilman isine gelmis demekki. Bosver sende. Salla gitsin. Sakin ariyim falan deme!
Onu aramak gibi bir dusuncemde yok barismak gibi bir dusuncemde ha cok gecerli sebeple yalvar yakar kendisinin hakli oldugunu ispat ederse belki oda belki bilemiyorum cok zor gunlerdeyim suan
Valla burnuma kötu kokular geldı ayrıl gıtsın.ne alaka yanı
Su an zaten ayriyiz bana gore o herhangi bir tepki vermedigi icin onun ne dusundugunu bilmiyorum tepkisiz kaldigina gore oda bunu istiyotmus diye dusunuyorum
onlar cocugu eklese bıle cocugun berınılıye sorması lazımdı.ornegın erkek kardesımın bır arkadası benı face e eklemıs ben sordum kabul edeyım mı dıye? onun da sorması lzımdı
Ama burda benim arkadaslarim degil de benim erkek arkadasim onlari takibe alip fotograflarini beğenmiş durum cok daha anormal bunun nasil normal bir aciklamasi olabilir kafam almiyor

Bazi insanlar takip icin tanismayi gerekli gormezler. (Benim annem mesela)

Ama sinav vakti de olsa sevdiğim biriyle görüsmemek bana degisik geldi.(Ki günde iki uc kere ancak haberlesen biri olarak diyorum)

bu kişilikle alakalı şahsen ben kaldıramam böyle şeyi tanışmamış etmemişsin sevgiliniz rahat bi kişilik mi bu konularda

Bazi insanlar takip icin tanismayi gerekli gormezler. (Benim annem mesela)

Ama sinav vakti de olsa sevdiğim biriyle görüsmemek bana degisik geldi.(Ki günde iki uc kere ancak haberlesen biri olarak diyorum)
Bizde oyle cok cok sık konusanlardan değildik ama konusuncada saatlerce konusurduk
Sınava çalışmak için siginaga mi iniyor ne abartı bu.. çocuk mu sessize alsın telefonunu çalışsın..
Sorun su ki telefonu yok kirildi mesengerdan konusuyoduk internette takilmamasi icin laptopunu yanina almiycagini soyledi bende olsam belki aynini yapardim ki sinavlarim varken bende sosyal hesaplari 1 2 haftaligina kapatiyorum ama o varken hic boyle sınav zamanina denk gelmedi 4 bucuk ay sonucta ve benim gecen yildan sadece bahar donemim kalmisti muhtemelen bende aynisini yapardim belki
bu kişilikle alakalı şahsen ben kaldıramam böyle şeyi tanışmamış etmemişsin sevgiliniz rahat bi kişilik mi bu konularda
Evet kendisi asiri rahat bir kisilige sahip bu beni rahatsiz da ediyordu bazen

Takip edip fotoğrafını beğendi arkadaşların senin yakın arkadaşların mı yoksa merhaba seviyesindeki arkadaşların mı merak ettim. En yakın arkadaşlarımı tanımadığı halde eklese sorun etmezdim ama diğerlerini ne alaka deyip sorgulardım ben de herhalde

En yakin arkadaslarim diye diyemem ama 1 ile samimiyiz digerleriyle merhaba naber nasilsin ama kesinlikle arkadasligimin ne seviyede oldugunu bilmiyordu. Instagram meselesi bir yana baska olaylarda oldu o olaylar aslinda ondan ayrilmami daha cok tetikledi gibi yavasla herseyi anliyorum ve daha da karmasik hale geliyor napicam ben

Emin değilsen, güvdnmiyorsan ayrılöakta haklısın tabii ki. Sen zaten ayrılmak istediğini belirterek adımını atmışsın şimdi onun cevabını bekleyip duruma göre hala kafanda bitiremediysen rahatsız olduğun/olduğunuz konuları oturup konuşabilirsiniz bence. Telefonla ayrılmak bence çok hoş değil. Ortada bariz bir aldatma durumu da yok. Belki ben biraz iyimser düşünüyorum ama karar senin yine de

O kadar karistiki isler bende cok sasirdim ona instagram yuzunden evet kizgindim ayrilmayi dusundum ama aile bireylerinden biri arastirdik seni aldatiyor diyince sigortalarim atti ona bahsetmedim ama sildim hemen sosyal hesaplardan annesi hala duruyor bekledigim guvendigim baska bir arastirma sonucu gelicek yakinda kanitlarla eger aldatmamissa ailemin komplosuna geldigim bariz acik ama o yine yazmazsa bana yinede beni sevmedigini okadar deger vermedigini dusunecegim normalde bi kez daha boyle bir duruma geldik yine bir kac gun cevap yazmamisti sonra arayip sana kizginken seninle konusamam demisti yine oyle mi olucak ama eger aldattigini kanitlarlarda bu is zaten gitmez arasa bile nasi biseyin icine düştüm guvenim herkeze karsi sinaniniyor

ilk sayfayı bir de bu son sayfaı okudum kafam karıştı. şimdi instagramdan sizin kız arkadaşlarınızı eklemis ve yetmemis fotograflarınızı begenmiş, bu esas soru ve benim cevabım kesinlikle ama kesinlikle normal degil taa burdan bilebana hissettrirdigi sey bu cocugun güven veren biri olmadıgı.

2.si , bir yakınınız onun sizi aldattıgını söylemiş ve onu her yerden silmissiniz, bu olay instagramdaki mevzuyu görmeden önce mi oldu? yani o takipleri gördügünüzde zaten ayrı mıydınız siz o yakınınızın söyledigi sey yüzünden? ve sevgilinin bu aldatma mevzusundan haberi var mı yoksa bir sey söylmeden mi silindi?

Her ikisi ayni gunde oldu once instagram olayi instagram ki olay yuzunden bir suru sey soyledim ama silmemistim daha ardindan 1 saat icinde oldu tum bunlar bana gelip o seni aldatiyo dediler hic dusunmeden sildim onu onunda bana boyle birsey soylendiginden haberi yok. Aldatma olayini yani. Sadece aldatma denmedi ayrica baska seylerde soylediler ki onlari kanitlayamadilar hicbirini ama ben yalan oldugunu ogrendim bir sekilde. Bu yuzden acaba bana ailem oyun mu oynuyor diye dusunuyorum zaten istemiyorlardi. Olaylar birbiriyle ortusmeye basladi ayrildim dedim onlara rahatladilar ertesi gun bana seni aldatiyor dedigi sahis geldi dedim siz nerden bilgi aldiysaniz yanlis biliyorsunuz oyle degil kanitladilar dedim 1 2 saat icinde ailem telefonlarimi aldi isler arap sacina dondu umarim ailem bana oyun oynamamistir buna dayanamam

ben o kısmı kaçırmışım, en son ders çalıştıgı için telefonları kapalıydı mesajlar henüz iletilmemişti. ne tepki verdi peki instagramda yedigi haltlara?

bir de aile neden istemiyor? bence aile istemiyorsa senin iyiligin içindir, belki sen sevdiginden göremedgin baska bir seyi farketmişlerdir üzülmeni istemiyorlardır yoksa neden durduk yere aldatıyor yalanı uydursunlar? ama maddi açıdan ya da meslegi konumundan sana layık görmedikleri için istemiyorlarsa o zaman degisir. bunu ihtimal olarak söyledim tabi aileni tanımıyorum.

peki aldatmadıgını gercekten kanıtladı mı? bir de seni üzen kafanı bu kadar karıstıran sey varken beyzadeleri ne yapıyor? bana sen kendi kendini yiyorsun gibi geldi çocuk da çok tanıdık geldi aynı zamanda ah biz kadınlar ahh

Yok o kismi kacirmadiniz anlatmadim cunku aldatmanin uydurma olup olmadigini bilmiyorum gercek oldugunu dusunuyordum daha dogrususuan memeleketine donuyor zaten konusmamiz pek mumkun degil tahminimce yarin yada pazartrsiye kadar yazarsa kendini savunursa hakli olabilir ama yazmamaya devam ederse aramazsa o zaman haksiz suclu olan kendisi. Hala hicbiseye herhangi bir tepki vermedi normalde daha oncede böyle aramiz bozuk olduğunda sana kozdigimda yazamam arayamam ben seni derdi ki soyledigi dogruydu sonra herseyi neden kizidigini anlatirdi bir bir simdi iki secenek var ya gercekten haltlar yedi yazacak yuzu yok yada kizgin gecmesini bekliyo.

Bana seni aldatiyor dendi onun ise bana boyle bisey denildiginden haberi yok yani bilse ya kanitlamaya calisir kanitlayamazsa inkar etmekle kalir ama bana zaten bunu kanitlayacak olan bir arastirma biseyler yurutuluyor en fazla bi haftaya ortaya cikar o yuzden sabirli olmaya calisiyorum.

Ailem uzak diye tutturdu arada 1800 km mesafe var babamla annem evlatlarim yanimda olsun diyorlar onlarin istedigi birileriyle evlenmemi istiyorlar ben sevmedigim biriyle evlenmem israrci olmaya devam ediyorlar hala maddi mesele de var evlenecegim kisinin cok cok zengin olmasini istiyorlar bulduklari cocukda oyle biri ama para her insanin gozunu kor etmiyor okadar cok kizginimki onlara... bir yandan ailesini tanimiyoruz diyorlar dogru onlarda tanimiyorlar bizi belki onlar bizden ustun insanlar hicbir fikrim yok.

Suan yapabilecegim tek sey sonucu beklemek sabirla gercrkten aldatmissa yapabilecek bisey yok o bana geri donmeye calissada bisey yapamam. Ama ya ben oyuna geldiysem o gercekten beni aldatmamissa iyi insansa, ailemin yaninda nasil dururum onu nasil unuturum

aldatılma iddiadını söylememen çok iyi olmus sabırlı davranmıssın, yapman gereken de buydu ben de olsam böyle yapardım iyice netleştikten sonra soylerdim. zaten o iddia fos cıkarsa hiç bahsetme ona. ama instagram konusuna cevap vermemesi normal degil. '' sinirliyken yazmıyorum'' demesi bana paravan gibi geldi, sanki kendine zaman yaratıyor ve o zamanda senin sakinleşecegini de biliyor çözmüş. biraz ortadan kayboluyor ki durumu sana daha kolay kabul ettirebilsin. geri döndügünde çünkü senin şüphelerinin yerini kaybetme korkusu aldıgı için olayın üstüne o kadar gitmeyeceksin. resmen kendi sucluyken sana kendini suclu hissettirmeyi basarabilen erkek modeli.

instagra konusu perşembe günü olmus yanlıs hatırlamıyorsam, konu o gün açılmıs ve bugün cumartesi. amasen hala bu sorularla kafanı bulandırıyorsun ve bunun sebebi de onun bencilligi. sevgi böyle bir sey degil. sen eger ikide bir en ufak seyi kıskanclık krizine dönüştüren paranoyak kadınlardan degilsen sana bir an evvel açıklama yapmalıydı. sürekli kıskançlık kavgası olsa adam çareyi sessiz kalmakla bulmus derdim ama yazdıklarından öyle biri olmadıgını görebiliyorum, gayet sakin sakin mantıklı bir cevap arıyorsun ve normal mi diye soruyorsun. senin tepkilerin tamamen normal, anormal olan onun tepkisizligi.

bence ailene ne olursa olsun yüz çevirme, uzaklarda olmanı elbette istemezler yani tercih etme sansı olsa her aile maddi durumu iyi ve kendilerine yakın kızlarını seven bir damat adayı olsun ister. su an bence aileden önce çözülmesi gereken bir adam var. ailen her anlamda onay verse de şu an sen emin degilsin zaten.

o kız arkadaslarına sordun mu hiç, belki onlarla iletisimi bile olabilir,mesaj falan atmıstır belki. detayları bilmiyorum ekledigi hesaplarda sizin birlikte oldugunuza dair payalaşaımlar var mı? yani onlar senin sevgilin oldugunu biliyorlar mıdır? eger biliyorlarsa senin adına çok utanc verici olur. bir de aile yakınlarınızın aldatıyor dedikleri iddia ne? ne biliyorlarmış da bu kadar rahat konusuyorlarmıs? bir de numaraları aldılar demistin insallah onu arayıp durumu daha da karıstırmamıslardır

düzeletme: orayı yanlıs okumusum senin telefonlarına el koymuslar ben onu aramak için telefonunu aldılar sanmıstım.

Cuma ya kadar sinavi vardı bugunde yolculugu muhtemelen yarin kendine gelmis olur o yuzden hala sabirli davraniyorum instagram olayini aciklamasinda zaten pazartrsi hadi tas catlasin saliya kadar bir umit yazarda kendini savunur diye dusunuyorum arkadaslarim sevgili oldugumuzu bilmiyorum ikimizinde hesaplarinda herhangi bir birlikte cekilmis olan fotografimiz yok ailemden baska da kimse sevgili oldugumuzu bilmiyordu o yuzden ailem onay ailesi onay verene kadar durumu yaymak istemedim zaten cok fazla gorusmek gibi bir imkankmiz olmadi.
Arkadaslarim bilmedigi icin oyle bisey sormak istemiyorum dedigim gibi zaten hakkindaki arastirmada guvendigim kisiden gelsin netlessin ondan sonra o yazarsa bir sekilde halletmeye calisabilirim aksi halde yazmazsa bilemiyorum
Nasil sabrettigimi birde bana sorun bukadar karmasa icinde ne yemek yiyebiliyorum ne ilacsiz uyku kimseyi gormek istemiyorum odamdan gun gece cikmadim hic gunesi gormuyorum 2 gundur. Degmeyen bir insan icin kendimi kahrediyormuyum ben düşüncesi aklimdan cikmiyor....hic kiskanclik yapan biride degilimdir bu 4 bucuk ay icinde belki 2 kere gecmistir kiskanclik lafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…