- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
- Konu Sahibi valarmorghulis93
-
Kendini nasi savunacak cok merak ediyorum ama sanirim takip eden bi tek bu karsi taraftan takip yokbence normal değil. sen tanıştırmış olsan anlarim ama tanışmiyorlar diyorsun. belki arkadaslarin eklemistir erkek arkadaşını bi sor istersen
evet açıklama olarak ne diyecek bak bende merak ettim...Kendini nasi savunacak cok merak ediyorum ama sanirim takip eden bi tek bu karsi taraftan takip yok
Takip ettiği arkadaşların hepsi kız mı?Simdi tarihlere baktimda begeniler bir ay oncesine aitti ailemle tanismalari benim ailemle tartismalarim 1 hafta icinde olmus olan olaylarbegeniler 1 ay oncesi cildiricam ya ortada da yok ulasamiyorum
Simdi tarihlere baktimda begeniler bir ay oncesine aitti ailemle tanismalari benim ailemle tartismalarim 1 hafta icinde olmus olan olaylarbegeniler 1 ay oncesi cildiricam ya ortada da yok ulasamiyorum
Olabilir ama cok fazlada yakin arkadaslarim degil ayrica niye fotograflarini begenmiskibelki arkadaşlarını tanımak istemiştir, bazıları annesini kardeşlerini bile daha tanışmadan takipliyor, bilemedim fazla mı iyi niyetliyim
Anliyamadim tam olarak... o zaten beni takip ediyor bende onu ama o benim arkadaslarimi takip edip fotolarini begenmis olay bu burdan ne gibi bisey cikarabirki hatali olan o benceSizi takip etmek için acaba benden gizli birşey yapıyor mu diyedir bence
3 tanesini takip ediyor 3 ude kiz yani onlar takip etmedigi icin baskalarini goremedim benTakip ettiği arkadaşların hepsi kız mı?
Aileside ulasamiyor dun aksam annesi ile konusum meraklanmis beyefendinin telefonu kirildi lap i da evinde birakti internete girince ders calisamiyo arkadaslariyla birlikte ders calisiyor suandaBirde canım sınav var diye niye ulaşılmaz olur ki çok saçma değil mi
Ailesi Nasıl ulaşıyor buna
O zaman kesinlikle iyi niyetli değil.3 tanesini takip ediyor 3 ude kiz yani onlar takip etmedigi icin baskalarini goremedim ben
O zaman kesinlikle iyi niyetli değil.
Teşekkürler kizlar sanirim yine güvendiğim daglara kar yağıyor.Hah işte böylesinden kork...anladın sen...
Abartmıyorsunuz, normal değil. TanıştırsanıZ dediğiniz gibi olabilir de tanımadığı insanları takip etmesi , fotoğraflarını beğenmesi acayip.Merhaba KK hanimlari yine ben!
Daha once bi kac konu acmistim bilenler vardir belki gecen gun benimkiyle ailem tanistilar ama bizimkiler yine ayni modda yok uzak yok oyle boyle. Asil konu az once instagramda dolasirken onun benim bazi arkadaslarimi takip ettigini instagramdan yani birde fotograflarini begendigini gördüm şok oldum çünkü o onlari tanimiyor onlar benim arkadasim tanisa begense hadi neyse diycemde şimdi bilmiyorum abartiyomuyum acaba kizlar ?
Bi ton da yazdim beyefendiye cok kirildim guvenim sarsildi kendisi ise sinavlari sebebiyle herseyi kapattı kim bilir ne zaman gorucek yazdiklarimi cok uzgunum
Bu durum normal de ben mi abartiyorum kizlarrr?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?