Ben mi abartiyorum kizlar bir bakarmisiniz?

belki haddim değil ama böyle biriyle yapabilir misiniz öncelikle buna karar verin ve ilişkinize ona göre yön verin

belki haddim değil ama böyle biriyle yapabilir misiniz öncelikle buna karar verin ve ilişkinize ona göre yön verin
Estağfurullah evet orasini bende dusunuyorum tabiki konusmamamiza neden olan bu telefon olayi baska nedenler yuzunden iletisimde olamamamiz hepsi gecici durumlar oldugu icin okadar da kafaya takmiyorum. Sinavlara gelince ben de zaten oyle bir insanim odaklanmam icin iletişimi kesiyorum 1 2 haftaligina sosyal medya ile onun sorunu telefonu olmamasi simdilik ve lapi yanina almamasina gocunmadim bende muhtemelen oyle yapardim ayrica bu sinav yuzunden konusmamamiz bi kere olan bisey.

Bence bunlar takilacak buyuk sorunlar degil ortada cok daha farkli sorunlar var once onlara cevap bulmaliyim simdi neredeyse istagram yuzunden olan olayi bile küçücük gorecek durumdayim

Ben instagrami ilk actigimda hattaaylrca o ana sayfada kimin neden ciktigini bilmeden hep arkadaslarimin arkadaslarini ekleyip beğendim yani genelde cikan insanlar saniyordum ki degilmis ama is isten gecmis oldu o zamana kdr. Seninkidebelki bilmiyordur ki bence bilmediginden begenmis yoksagoz gore gore yapmazdi.

Goz gore gore yapmis canim :) arastirildi ogrenildi daha sida var herseyi haketmis beyefendi :) is bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…