Ben mi abartiyorum kizlar bir bakarmisiniz?

Bu adam in takip tavsiyelerinde çıktı senin arkadaşın olan kızlar. Tavsiyelerde kimin arkadaşı olduğu yazmıyor o da bilemedi tabi. Beğendiklerini takip beğendi. Ve şuanda da bu adam ders falan çalışmıyor arkadaşlarıyla. Yol henüz yakın inşallah gözün açılır.

Bi onceki konunda:
"Konu sevgilim kendisi üniversite son sınıfta ama okula düzenli gitmiyor bir tek sınavlara gidiyor haliylede tüm gün evde oluyor işe girmek gibi bir durum yok."
diye anlatmisin ve depresyonda mi diye endiselenmistin.

Maasallah hic bi is yapmayan adam herseyi kapatti ama senin kiz arkadaslarinin fotolarini begenmeye takip etmeye vakit ayiriyor oylemi? Enayi yerine konulma bence daha fazla cnm.

Evet öyleydi gordugunuz gibi sanirim uyi niyetimden kaybettim hep bende aynisinj kendisine soyleyip ipleri kopardim ki mesajlarimi gordugu halde tepki vermedi. Buraya kadarmis demekki geçmiş olsun bana

Yorumunuz icin tesekkur ederim :)
Neden arayıp sormuyorsunmesajla olmaz ki
Hicbi sekilde ulasamadim kendisine. Artik ortara aranip sorulacak bisey de yok kendisi zaten hakliysa bunu ispat etmeye calisacaktir degilsede yaptigi gibi susmaya devam edecektir. Artik benim yapabilecegim bisey yok herkez kendi yolune demekten baska

Arkadaşlarin ne alakaya ya. Seni takip etmek için onlari takiplese bakalım arkadaslarıyla birsey yapıyor mu diye dusunse. Yada bilmeden kızlari begenip takip etse. Iki sekilde de fotograflarıni begenmiş olması süphe uyandırıcı. Ve ikiside güven kırıcı. Ayrılma sebebi. Üzerine sen adama ulaşamıyorsun bile. Ama o girip karı kız fotoğrafına bakıp beğenebiliyor. Bi acayiplik yok mu sencede.

tabiiki de haklısın. tanışmadan etmeden ne alaka girip resim beğenmek? ayrıca tanışsalar bile öle hemen herkesin fotosu beğenilirmi yaaa

Evet hanımlar sizde haklisiniz bende hakliyim artik herseyi sorun oldu takip etmeleri fotograf begenmeleri ona ulasamamam herseyi ustelik mesajimada cevap vermedi ortada bir suru ayrilik nedeni var ayrilik kacinilmazdi ve oldu ben artik bir sey için cabalayamiycam ne gucum kaldi ne sevgi ne güven

Hersey icin tesekkurler KK üyeleri
Guven konusunda saglam bir ders aldim

Bu devirde cok zor guvenmek birilerine. Gecmis olsun.

Esimin arkadaslarinin hepsini tanirim diyebilirim. Cogu ile her hafta sonu gorustugumuz de oldu ama ne facebooktan (bir tek onu kullaniyorum) ekledim ne de telefon numarasi vardir. Yanyana geldigimizde sohbet ederiz ama o kadar. Bunu dusununce esinin tanimadigi insanlari takip edip de fotograflarini falan begenmesi garip geldi. Ben olsam olay cikarirdim herhalde.

Bu devirde cok zor guvenmek birilerine. Gecmis olsun.
Teşekkürler
Olay cikarmaya bile firsat kalmadi :)

Büyütüyorsun.
Önce sorsaydın. X kişiyi beğenmişsin. Sebep, tanıyor musun? Falan..
Cevabına karşılık konuşsaydın.
Neden dizdin sıraladın hemencecik..
Hem senin arkadaşlarının ortak takibinde sen görülmüyor musun?
Muhtemel bir şekilde biliyor zaten tanıdığını senin..
Sebebini öğren bence..
İlişkiler kolay kurulmuyor yahu, bak birde ailen yok mok demiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…