iğğğreeeennnnççç.................
"cengiz han bütün hanlarını toplamış
ben hanlar hanı cengiz han demiş
yanında da karısı varmış onu işaret ederek bu da benim han'ım demiş"
sustum
selam kızlar siz kısacık sorum olacak
nişanlım geçen mesajlaşırken konu açıldı ve bana şuna söyledi
sen benim mutfakta aşcım
kadınım dişarıda karım yatakta o.... olacaksın dedi ben sinirlendim ve konuyu değiştirdim tartıştık sizce ben mi abarttım normal mi bu
belki bana kızan olacak ama dogru şöylemiş
dogrusu o zaten
bu sayılanlar olmazsa evlilikte olmaz adam evdede durmaz sonrada nerde kimle aldatıyor diye araştırmaya başlarsın
ve son boşanma
ama ne biliyim bir insan sevdiği ve kıskandığı kadına bu nasıl söyler bizim aramızda 8 yaş var omu olgun düşünüyo ben mi çocuk bilemedim
selam kızlar siz kısacık sorum olacak
nişanlım geçen mesajlaşırken konu açıldı ve bana şuna söyledi
sen benim mutfakta aşcım
kadınım dişarıda karım yatakta o.... olacaksın dedi ben sinirlendim ve konuyu değiştirdim tartıştık sizce ben mi abarttım normal mi bu
Evliliğe ve size hangi gözle baktığı belli...
Büyük konuşmak istemiyorum ama bırakın nişanlıyı, evliyim ve kocam böyle bir laf etse, dakikasında çıkar giderim evden.
Sen benim mutfakta aşçım,dışarda karım olacaksın demesi bile bir hanzolukken,bir de o malum kısmı söylemiş.
Ayrıca eminim ki sen benim herşeyimsin derken bunları aklından bile geçirmeyecek kadar "insan" olabilen bir çok erkek vardır...
Evliliğe ve size hangi gözle baktığı belli...
Büyük konuşmak istemiyorum ama bırakın nişanlıyı, evliyim ve kocam böyle bir laf etse, dakikasında çıkar giderim evden.
Sen benim mutfakta aşçım,dışarda karım olacaksın demesi bile bir hanzolukken,bir de o malum kısmı söylemiş.
Ayrıca eminim ki sen benim herşeyimsin derken bunları aklından bile geçirmeyecek kadar "insan" olabilen bir çok erkek vardır...
şu sıra o konuyu çok açmaya çalişıyor anlam veremiyorum
Evliliğe ve size hangi gözle baktığı ilee alakası yok bu durumun arkadaşım..
Adam üzeri kapalı; ateşli ol yatakta ki, gözüm senden başka hatun görmesin diyor.
Bu halk arasında söylene gelen anonim bir cümle
Allah aşkına bunun hanzolukla ne alakası var?
Yani bu cümle konu sahibinin sevgilisine ait bir söz değil...!
Daha da yakınlaşmak için bu konuyu açmak istiyor olmasın?
Yahut tartıştık diyorsun..
Bir yanlış anlaşılmanın önüne geçmek istiyor belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?