Bence normal değil. Fazla yüzgöz. Bu arada düğününüz ne zaman? Nişanlınızın hem ailesiyle hem kendisiyle bunca probleminiz varken altından kalkabileceğinize inanabiliyor musunuz?
bi an anlayamadım tırstım yani iş başa gelince fıkralardaki gibi olmuyormuş
sen çok çekeceksin arkadaşım eski konularında malum, 3 gün sonra başlıyo senin hayatın kolay gele
bir yaşlı teyze de bana aynı cümleyi söylemişti. teyze naptın ya dedim bende. oda ben yapmadım boynuzu yedim dedi
selam kızlar siz kısacık sorum olacak
nişanlım geçen mesajlaşırken konu açıldı ve bana şuna söyledi
sen benim mutfakta aşcım
kadınım dişarıda karım yatakta o.... olacaksın dedi ben sinirlendim ve konuyu değiştirdim tartıştık sizce ben mi abarttım normal mi bu
hakikaten evlilikte cinsellik çok önemli bir nokta..... cinsel açıdan anlaşamayan çiftler arasında buz dağları daha çok oluyor okuduğumuz konulara göre... yorumlara baya bi güldüm kadın dediğin her konuda en meziyetli olmayı bilebilendir.... nerede nasıl davranacağınıkestirip ona göre ortamı yumuşatandır...mutfakta...evde.. .misafirlikte...akraba arasında.... ve de elbetteki yatakta.... yatak kısmını sona yazdım ama aslında başta olması lazım... çünkü yatakta problem olmadıktan sonra diğerlerinde problem olsa bile çokta tın.... konu sahibi kardeşin nişanlısı bence de güzel bişey söylemeye çalışmış ama batırmış işte... adamın niyeti masum aslında..
hakikaten evlilikte cinsellik çok önemli bir nokta..... cinsel açıdan anlaşamayan çiftler arasında buz dağları daha çok oluyor okuduğumuz konulara göre... yorumlara baya bi güldüm kadın dediğin her konuda en meziyetli olmayı bilebilendir.... nerede nasıl davranacağınıkestirip ona göre ortamı yumuşatandır...mutfakta...evde.. .misafirlikte...akraba arasında.... ve de elbetteki yatakta.... yatak kısmını sona yazdım ama aslında başta olması lazım... çünkü yatakta problem olmadıktan sonra diğerlerinde problem olsa bile çokta tın.... konu sahibi kardeşin nişanlısı bence de güzel bişey söylemeye çalışmış ama batırmış işte... adamın niyeti masum aslında..
Evlilikte cinselliğin önemiyle kaba saba benim o..um olacaksın diye söylemeyi nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz
iyi bari sokakta Rahşan yatakta Jennifer Lopezim olucaksın klişesiyle devam etsin mesajlajmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?