ben mi abartıyorum normal mi

Bence normal değil. Fazla yüzgöz. Bu arada düğününüz ne zaman? Nişanlınızın hem ailesiyle hem kendisiyle bunca probleminiz varken altından kalkabileceğinize inanabiliyor musunuz?

derin yerden vurdun beni
geçenlerde bir konuşma yaptık biz birlikte olduktan sonraaileler dışarıda kalıyıor umursaıycaz ve kimse için birbirimizi kırmayacağız diye anlaştık umarım yoluna girmiştir şimdilik sorun yok gibi görünüyor tabi ben takmamayı öğrenirsem

bir yaşlı teyze de bana aynı cümleyi söylemişti. teyze naptın ya dedim bende. oda ben yapmadım boynuzu yedim dedi

ben kendime layık gördüğüm lafı sadece normal bulurum. Evliliği sadece cinsellik olarak gören ve milletin seviyesiz muhabbetlerinde kullandığı lafı hayat arkadaşına söyleyen bir adam ...

Esin dogrusunu demis, ne var bu lafta anlamadim. Cok eski, kaliplanmis bir laftir ve eskiden beri ideal ev kadinini tarif etmede kullanilir. Oradaki "o" lafi para ile kendini pazarlayan anlaminda degildir, guzel yemekler yaparak mutlu edebildigi kadar yatakta da mutlu edebilme hunerine sahip olmak demektir. Olu gibi yatan kadinlari hic duymadiniz mi? Istedigin kadar iyi ahci, evinin hanimi ol, bos.. Biri evlilikte cinselligin onemini kucumsemis, birak erkegi, kadinlar bile cinsellik olmayinca melekadam olsan bosuyor bu zamanda.. Cinsellik evliligin en onemli temel taslarindan biri, ayni bu lafta edilen diger meziyetler gibi.

demeyeymiş iyiymiş ama bi kere çıkmış söz ağızdan..birden coşup o coşkuyla dedi mutemelen ama hoş olmamış tabii.

hakikaten evlilikte cinsellik çok önemli bir nokta..... cinsel açıdan anlaşamayan çiftler arasında buz dağları daha çok oluyor okuduğumuz konulara göre... yorumlara baya bi güldüm kadın dediğin her konuda en meziyetli olmayı bilebilendir.... nerede nasıl davranacağınıkestirip ona göre ortamı yumuşatandır...mutfakta...evde.. .misafirlikte...akraba arasında.... ve de elbetteki yatakta.... yatak kısmını sona yazdım ama aslında başta olması lazım... çünkü yatakta problem olmadıktan sonra diğerlerinde problem olsa bile çokta tın.... konu sahibi kardeşin nişanlısı bence de güzel bişey söylemeye çalışmış ama batırmış işte... adamın niyeti masum aslında..

bencede batırmıs

Evet, "evimin hanimefendisi" kismini kacirmis..

Evlilikte cinselliğin önemiyle kaba saba benim o..um olacaksın diye söylemeyi nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz
iyi bari sokakta Rahşan yatakta Jennifer Lopezim olucaksın klişesiyle devam etsin mesajlajmaları

Bana da normal geldi,hatta bunun bi değişiği ve iki gıdım daha masumunu ben de sevgilime söylemiştim teee zamanında

Hoş bir cümle değil ama maalesef bütün erkeklerin istediği 3 özellik bunlar, neyin tartışmasını yapıyoruz anlamıyorum

Evlilikte cinselliğin önemiyle kaba saba benim o..um olacaksın diye söylemeyi nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz
iyi bari sokakta Rahşan yatakta Jennifer Lopezim olucaksın klişesiyle devam etsin mesajlajmaları

o...u kelimesi ile başka şeyler anlatılmaya çalışılıyomuşmuşmuş canım biz anlayamamışız konu sahibinin eski konularıda evlere şenlik aaaaaaaaaaah ah elimde bi değnek olsa gösterebilsem

çok genel bir laftır bu,
hatta cem yılmazın esprilerine bile konu olmuştur,
bazı kadınlar nerde ne olacağını karıştırıyor, yatakta anne, salonda o.... oluyor diye
alınacak bir durum varsa herşeyin kadınların üstüne yıkılması, erkeklerin beklentilerinin çok olmasıdır. tartışma bu yönü üzerinde yapılmalıdır.

Patavatsiz ayi , bunu bekliyorsa bile bu sekil soylenir mi? Bunlari beklerken kendileri ne veriyorlar anlamis degilim. Otururlar koltuga alirlar ellerine kumandayi hadi karicim getir gotur.

Alisverisi , temizligi ve yemegi ona yukle.

Bi an beynimden vurulmuşa dönerdim ben bu lafla.
Ama tabi konunun gidişatı, aradaki samimiyet, espri anlayışı falan da önemli.
De senin konular bayağı kabardı düğünün de yaklaşıyor hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…