ben mi abartıyorum normal mi

hiç sevmem böyle beklentisi yüksek erkekleri. tam bir haspa... kendisi ne acaba??? ben bu kadar rol oynarken sen ne yapacaksın yani?? tarzım değil bilemedim yani.

Evlilik bu devirde sadece cinsellik olmuş. O da olcak elbet, ama bu kadar ön planda değil. Malesef ki böyle olmuş artık.
Sadakat,güven duygusu, dürüstlük vs. gibi kavramlar yok artık evliliklerde. İhtiyacı olduğunda yanında olmak , en iyi arkadası olmak.En önemlisde gerçek bir sevgive saygı hiçbir şey bundan daha değerli olamaz.

Son düzenleme:
Benim bildiğim bu konuşmayı evlilikte çığır açtığını sanan teyzeler yeni evlenecek kızlara söylerdi. Kadınlar arası bir konuşmadır. Ben çok densiz bulurum. Hele o kelime, nolursa olsun bir erkeğin müstakbel eşine söylememesi gerekir.

Ha bir de evlenirken bekarete önem veren adamların karılarından yatakta süper performans beklemelerine ayar oluyorum. Bu açıdan ben olsam o lafı yedirirdim nişanlı namzetine...

Konu sahibinin sevgilisine ait bir söz olmadığına göre size ya da sizin eşinize/dostunuza ait bir söz de değil demek ki.
Neden savunma ihtiyacı hissediyorsunuz,anlayamadım.
Bana da sizin görüşleriniz tuhaf geliyor siz veya bir başkasını alıntılayıp yorum yapmadım.
Kendi fikrimi söyleyip çıktım sadece...

Size de aynı cümle söylendiği ve siz normal karşılamak istediğiniz için savunuyorsanız bu cümleyi,haklısınız tabi.
Ama benim midem o kadar geniş değil. Eşimin/sevgilimin hayatında o neyi görmek istiyorsa onu oynayamam.
Oyuncu değilim,insanım nihayetinde...

Insanın eşi/nişanlışısıyla beyefendi gibi veya hanım hanımcık konuşmasına gerek var mı?

Sınırlar biraz esnetilebilir.

Ben orda takılsam aşçı lafına takılırdım mesela, hösst hizmetçi mi alıyorsun sen derdim.

Abartmiyorsun

Bence normal degil
Ama kas yapayim derken de goz cikarmis sanirim biraz odunsu biri ...
Odunlugu da gectim saygisizlik...

Ayrica kadinlara bicilmis rolleri
hemcinslerimizin desteklemesine de sasirmadim nedense...
Yatakta istedigi gibi olmazsa ne yapacak
birakip baskasini mi bulacak?

Kadinlar bunlari savundugu surece erkek milleti akillanmaz...

Son düzenleme:

Esnetilmemeli

Iste o sinir daha nisanliyken esnetildi mi
bir sonraki level hakaret kufur siddet olur

Ha bir de evlenirken bekarete önem veren adamların karılarından yatakta süper performans beklemelerine ayar oluyorum. Bu açıdan ben olsam o lafı yedirirdim nişanlı namzetine...

Canım Cerencimmm tecrübeleri beraber yaşarlar yani illa dışarda mı edinmiş olması lazımm..anam konu gitgide karışıyor ama benim demek istediğim kesinlikle bu değildi yüksek performans falan yani ben sadece beraber güzel bir cinsellikelri olsun istemesi normal diye düşünüyorumm iki taraf da birbirinden bunu bekler sorun yok yani, sorun olunca da haydi sen olmuyorsun deyip kaçmak yerine birbirlerini tamamlayıp güzel bir ilişki yaşarlar yanii..ilişki de ten uyumu da önemli bu da bir gerçekk

yorumların çoğunu okumadım , benim bildiğim bunların bir anlamı mevcut

sokakta karım: efendiliğinle kişiliğinle bak x'in hanımı dedirtcen beni gururlandırcan
mutfakta aşcım: okadar güzel yemekler hazırlayacaksın ki, annemin yemekleri yada restontlar aklıma bile gelmeyecek( erkeğin kalbine giden yol ..)
yatakta o...: kelime olarak hoş olmasada yatağımızda birbirimizi her anlamda mutlu edicez ,ten uyumunu yakalayıp tüm fantazilerimizi beraber yapıcaz anlamına geliyor ,ben bu şekilde biliyorum hakaret olarakta görmüyorum, oda size erlik, yer gelince babalık, ve yatakta kocalık yapacak

Esnetilmemeli

Bir de Cudanam bunun adı esneklik değil ki. Adam diyor ki; evlilikte benim biçtiğim rolleri oynayacaksın. Benim memnun olmam önemli...

Bunu tamam hayatım ehi ehi diye karşılarsan, evlendiğinde yemeğin tuzunu kaçırsan, bir gece başın ağrısa al sana kavga...

Senin yapman gereken sey tepki gösterdikten sonra hemen affetmemek olacaktı, sanırım yatakta cılgın ol terimini kötü sekilde kullanmıs ne olursa olsun öyle dememeli bunun yerine baska terimler kullanabilirdi ayrıca mutfakta ascım derken de sorun gördüm hani ileride evlendikten sonra koca tipleri vardır ya hizmetcimsin benim diyen onlar gibi bir gelecek gördüm ve seni buna mecbur bırakan.. Bence bundan sonra bunlara taviz verme ve önlemini simdiden al derim ben, ne olursa olsun saygı olmadığı yerde hicbirsey olmaz!

Esnetilmemeli

Benden tecrübelisiniz, daha iyi bilirsiniz, ama ilişkiden ilişkiye ve kişilerin kaldırma durumlarına göre değişebilir bu.
Hakaret ve küfür evet kaldırılabilir şeyler değil, ama bu sözün sonunun oraya varacağını düşünmüyorum ben.

Hoşlanmayabilir konu sahibi, ama bence 'saygısızlık' içeren bir cümle değil.
Yazdığınız kadar derin düşünerek söylenmediği de aşikar.

Ceren?

Ben size bir şey demedim. Karıştırdınız galiba...

Kadinlarin bunu savunmasinda yanlis olan nedir? Evlilik oyun degil, karsilikli iki taraf da bazi sorumluluklar yuklenir evlenince.. Bunlari dert eden evlenmemeli. Tabi ki evinizin ahcisi olacaksiniz, hergun disardan yemekle evlilik mi olurmus? Kaldi ki cogu erkek iki yumurta kirmaktan aciz. Adam cinsellik istediginde asker gibi yatakodasina girip vazife gibi yatar cikarsaniz bunun adi kendini ezdirmemek mi oluyor? Bu lafta anlatilanlar hic de oyle asiri beklentiler filan degil, zaten evlilikte herkesin yaptigi olagan seyler.. Cinsellik sadece disarda tecrube ile ogrenilecek sey degildir, dokunma sanatidir, kesfetme sanatidir, duygusal birseydir, icten gelir. Sevgi varsa olur, yoksa vazife haline gelir zaten. Hele ki bir kadin icin..
Kendinize tabii ki kufur, hakaret edilmesine izin vermeyin, ancak bu ne kufur, ne hakaret.. Bu eski bir soyleyis.. Cok resmi bir evlilik istiyorsaniz o baska.. O zaman esiniz yaninizda pirtini kacirdiginda bosanirsiniz, olur biter.. Ne de olsa onu da insan samimiyeti olmadigi kisiler arasinda yapmamali, hem saygisizlik, hem ayip .
Ya ben size hic anlamiyorum, esinizden izinsiz yarim saat uzakliktaki dostunuzu gormeye gidemezsiniz, hele ki bir suru forumda gordum, birak arkadasini, annesine gidemiyor izinsiz. Daha da otesi, esinin izni yetmiyor, kayinvalideden izin aliyor. Calisip kartini da kocasinin eline veriyor, kendi parasindan harclik almak icin esinden izin istiyor. Bunlarin hepsini kendinize mustehak goruyorsunuz da "bir kadin mutfaginin ahcisi, evinin hanfendisi, yataginin "o" olmali" gibi anonim bir halk lafini saygisizlik ve hakaret, ezilme, beklentilerin yuksek olmasi olarak goruyorsunuz. Valla pes.. Ne diyeyim..

sen de benim gecelerimin Rocco'su olacaksın de bari hoşuna gidecek mi acaba?

tövbe estağfurullah, günaha girdim.

Ceren?

Ben size bir şey demedim. Karıştırdınız galiba...

depresiffpolyanna diye bir kullanıcımız var,sanırım onunla karıştırdı sizi..
Ondan Ceren demiştir..

Yani ben öyle tahmin ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…