selam kızlar siz kısacık sorum olacak
nişanlım geçen mesajlaşırken konu açıldı ve bana şuna söyledi
sen benim mutfakta aşcım
kadınım dişarıda karım yatakta o.... olacaksın dedi ben sinirlendim ve konuyu değiştirdim tartıştık sizce ben mi abarttım normal mi bu
Ha bir de evlenirken bekarete önem veren adamların karılarından yatakta süper performans beklemelerine ayar oluyorum. Bu açıdan ben olsam o lafı yedirirdim nişanlı namzetine...
Evliliğe ve size hangi gözle baktığı ilee alakası yok bu durumun arkadaşım..
Adam üzeri kapalı; ateşli ol yatakta ki, gözüm senden başka hatun görmesin diyor.
Bu halk arasında söylene gelen anonim bir cümle
Allah aşkına bunun hanzolukla ne alakası var?
Yani bu cümle konu sahibinin sevgilisine ait bir söz değil...!
Tabi canim, biraz deneyim edinip geleyim desin.
Insanın eşi/nişanlışısıyla beyefendi gibi veya hanım hanımcık konuşmasına gerek var mı?
Sınırlar biraz esnetilebilir.
Ben orda takılsam aşçı lafına takılırdım mesela, hösst hizmetçi mi alıyorsun sen derdim.
Ha bir de evlenirken bekarete önem veren adamların karılarından yatakta süper performans beklemelerine ayar oluyorum. Bu açıdan ben olsam o lafı yedirirdim nişanlı namzetine...
Esnetilmemeli
Iste o sinir daha nisanliyken esnetildi mi
bir sonraki level hakaret kufur siddet olur
Esnetilmemeli
Iste o sinir daha nisanliyken esnetildi mi
bir sonraki level hakaret kufur siddet olur
Canım Cerencimmm tecrübeleri beraber yaşarlar yani illa dışarda mı edinmiş olması lazımm..anam konu gitgide karışıyor ama benim demek istediğim kesinlikle bu değildi yüksek performans falanyani ben sadece beraber güzel bir cinsellikelri olsun istemesi normal diye düşünüyorumm iki taraf da birbirinden bunu bekler sorun yok yani, sorun olunca da haydi sen olmuyorsun deyip kaçmak yerine birbirlerini tamamlayıp güzel bir ilişki yaşarlar yanii..ilişki de ten uyumu da önemli bu da bir gerçekk
Canım Cerencimmm tecrübeleri beraber yaşarlar yani illa dışarda mı edinmiş olması lazımm..anam konu gitgide karışıyor ama benim demek istediğim kesinlikle bu değildi yüksek performans falanyani ben sadece beraber güzel bir cinsellikelri olsun istemesi normal diye düşünüyorumm iki taraf da birbirinden bunu bekler sorun yok yani, sorun olunca da haydi sen olmuyorsun deyip kaçmak yerine birbirlerini tamamlayıp güzel bir ilişki yaşarlar yanii..ilişki de ten uyumu da önemli bu da bir gerçekk
Ceren?
Ben size bir şey demedim. Karıştırdınız galiba...
sen de benim gecelerimin Rocco'su olacaksın de bari hoşuna gidecek mi acaba?
tövbe estağfurullah, günaha girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?