ben mi abartıyorum normal mi

bilmiyorum ama ben duysam hoslanmazdim
insanin karisi evde mutfakta orda birda heryerde hanimi olur
sevgilisi aski herseyi olur
bu söz oldukca klise ve oldukca itici

Degil mi?
Bunun hastalığı var, yaşlılığı var, hamileliği var,
çocuk büyütmesi var, var da var yani...

Ayrıca bir de bunu hoş karşılamayanların,
yatakta asker gibi durmasıyla alaka kuramadım ben.
Böyle bir doğru orantı yok yani

Maaş kartına kadar gelmiş olay.
Maaş kartını eşine veren çalışan kadın bunu sorun etmiyor da,
çalışmayan kadınların üzerine neden vazife oluyor bu?
İlginç gerçekten. :)
Hoş bu devirde maaş kartının kimde durduğunun bile önemi yok benim için.
Her şey online zaten ...

Neyse Depresifim kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi oldu ....

Son düzenleme:

Buna belden alta vurmak deniyor. Biz neden hoş karşılamadığımızı açıkladık. Hoş karşılayanlara laf etmedik halbuki...

Normalde bunlar herkesin dilinde olan cümlelerdir kadın dediğin ......
diye gider... Sen de ona erkek dediğin ..... diye cümlelerle cevap verseydin bari..

Kendisinden beklenilenlerden korkup beklentilerini azaltırdı belki

Zaten hep isterler, beklerler. Ama sen ne istesen çok şey istiyor olursun.
Bencil şeyler..

Sonuç olarak ben de hoşlanmazdım öyle bir mesajdan..
O kadar da açık olmaya gerek yok ne kadar iyi tarafından algılamaya çalışırsan çalış
kelimenin gerçek anlamı belli nihayetinde..

of arkadaşlar ya, her konuyu bankalarda ki emekli maaş kuyrugu sohbetine çevirmeseniz olmaz ne alaka yani maaş kartı? konu, kalk gidelim diyor, içerik sus otur diyor
o lafı bırak sevgili, nişanlı gibi bir karşı cins, en yakın arkadaşım sohbet konusu olsun diye söylese bozarım.. öh o kadar da değil

1. Size kısaca geyşam olun demek istemiş. Bunu normal karşılayanlar, evet ne var evlilik karşılıklı sorumlulukları yerine getirmekle olur diyenler: Kadınlar o sorumluluklarının sınırını eşlerine çizebilir, eğer kafasını kullanırsa hiçbir erkek ona hizmetçi ya da o. denilen iğrenç kelimeyi layık görmez, ondan bunları da beklemez. Ama kafasını kullanmazsa bu lafı da işitir, her türlü hizmetçiliğini de yapar.

2. Muhtemelen bunu işitseydim, salak salak konuşma derdim ve orda da ip kopardı çirkinleşilirdi ve ilişki biterdi. Velhasıl, evet erkek arkadaşım ya da nişanlım benden dışarıda hanımefendi olmamı, cinsellikte aktif vs. olmamı, ev işleri konusunda birbirimize yardımcı olmak koşuluyla hamarat olmamı bekleyebilir. Tabii hakkıdır. Ama bu beklentilerin ifade ediliş tarzına bakın lütfen hanımlar, hanginiz yakıştırırsınız o.luğu ve hizmetçiliği kendinize (iyi niyetle söylenmiş bile olsa) de konu sahibesine abartılacak bir şey yok diyorsunuz?

3. Bana aldığın evlilik kararı da sağlıksız geldi. Amaan ne bileyim karışık falan demişsin. Evli değilim belki senden küçüğüm bile yaş olarak ama evlilik çok hayati bir konudur. Şimdi karışık işte dersin yarın başın yanar. Düğünün yaklaşmış ama oturup sakin kafayla düşün lütfen, burada hayatın söz konusu. Bırakamam unutamam diyorsan emin ol unutursun. Unutulmayan hiçbir şey yok. O nişanlına da düzgünce anlat, beklentileri masumane ve tabii beklentiler olsa bile seçtiği kelimeler çok çirkin. Adam kaç yaşına gelmiş nişanlısına seçtiği kelimelere bak. Nerde ne konuşması gerektiğini bilmeyen erkekler kadar itici bir şey yok.

Son düzenleme:
Tamam belki o kelime yanlış ama çoğu kişininde bi kelime için hemen ben olsam ayrılırım demesi çok manidar...

Bekara karı boşamak kolay derler...Usulünce uyarır rahatszlığını dile getirir hemen ayrıl ooo uzaklaş pis adam falan adamı resmen yerin dibine soktunuz ...Aldatma yok bişi yok tek bi kelime var ortada ...

Ayrılmak bu kadar kolay mı ya ?

kafamın karıiıklığı nişanlımdan değil ailesinden dolayı ve eminim ben sizden küçüğümdür benimde zoruma gitti ama tartışma çıkınca ne var bunda herkes aynısını söylüyor dedi

tartıştık zaten baya bu konu yüzünden o çok abarttığımı söyledi bu klışe bir laf fln dedi

dğün yaklaştıkça sterse giriyorum korkular çoğaldı acaba normal mi bilemiyorum

Herkes mi aynısını söylüyor :) Benim de sevgililerim oldu ama bir tanesinden işitmedim, zira o cümleyi söylemek yürek isterdi biraz :) Cıvık olmamak lazım ilişkilerde. Hep bir mesafe bırakmak lazım yani her düşündüğünü olduğu gibi söylemeyecek, ağzından laf çıkmadan iki kere düşünecek. Yoksa böyle saçmalıyor ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Söylediği zoruna gitmese anormal olurdu zaten, çünkü çok kaba ve çirkin tabirler. Sert bir dille seninle düzgün konuşmasını ister ve kızgınlığında bir süre geri adım atmazsan belki senin zoruna gittiğini, söylediklerinin o kadar da normal kelimeler olmadığını, ciddiyetini anlar.

ya biliyorum ki beni çok seviyor ve pek bi yakınlaşma olmadı sınır vardı hep ama galiba bu şekilde konuşunca o konuya gireim sandı yada ne biliyim ama şundan eminim bana olan sevgisinden eminim
valla biliyor ilk 1 sene yemek pek yapamayacağımı çünki okuyırum ben
zaten o tartışmadan sonra kullandığım yüm sevgi sözcuklerinin yerini adı aldı
sen de benim gecelerimin Rocco'su olacaksın de bari hoşuna gidecek mi acaba?

tövbe estağfurullah, günaha girdim.

dur bakıyım deniyimde beni kör bıçakla doğrasın

valla haklısın bende olsam onu paralamıştım hatta bırakmıştım bir kadın erkeğe eş olur sevgili olur hayat arkadaşı olur ama o... olamaz en karşı olduğum şey evlenmeden iyice düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…