ben mi abartıyorum normal mi

Para veya baska bi cikar karsiligi onune gelenle yatan kadin kisi olarak biliyorum ben, yanlis biliyorum herhalde.

O zaman konu sahibinin nisanlisi yatagimin "o"su olacaksin derken de "her iliskiye girdigimizde yastiginin altina para birakacagim, arada bir eve baskalarini da getirecegim, onlarla da yatacaksin, cunki sen evlenince yatakta "o" olacaksin" demek istemistir. Yani sizin bildiginiz yegane anlama gore es adayinin da dedigi bu oluyor degil mi?
Simdi neden cogu bayanin "aman hemen kac, ayril" diye veryansin ettigini daha iyi anliyorum.

abartıyorsunuz bence çünkü o....um olacaksın derken sana dışardaki kadınlar gibi görüyorum seni dememiş yani bana yatakta onlar gibi heyecan yaşatacaksın falan demek istemiş bence yani sizle herşeyi yapabileceğini onu mutlu etmenizi istemiş bilmem anlatabildim mi

iyi arkadaşım sen mutlu mesut nişanlının öyle bi sevdiği ol o zaman -mutfakta aşçısı yatakta o..pusu- yani niye konu açtın ki o zaman memnunsan bu laftan bize tabi ki bişey demek düşmez.

arabaya bindiğimde şöförüm,
alış verişe gittiğimde visa kartım,
ihtiyacım olduğunda kapıcım,
.
.
.
. diye saydırsaydın görürdüm ben o erkeği

artı olarak 'yatakta jigolom' deseydi görürdü gözünün önünde şimşekleri ama yapan erkek olunca kadınlar herşeye sevimli bi ifade bulabiliyo.

Cok abartiyosunuz herlafi boyke didikliyormusunuz acaba hayatinizda sonrada kocan neden baskasina gidiyor dersiniz adam yillardan beri soylenen birseyi dile getirmis siz tiki tiki laflar ediyorsunuz soyle boyle diyorsunuz ama erkeklerin hemen hemen hepsi bu dusuncede orda cekip en ice lafa dokunuyorsunuz olafin ozunde yerine gore hanim olmak yatar asci denmesine kizmiyorsunuz sen beni sana yemek yapayim diye koken olayim diye aliyormusun demiyorsunuz o......nun anlamina takiliyorsunuz konu sahibi arkadasim nisanlin o senin siz bir yola girmissiniz o senin esin olucak artk bazi seylerde sadece benim bildigim dogru deme ..onunda dogrulari var bulafa ayip derler aaaa derler ama sor her erkek onaylar birazda evlilik acisindan dusun oyle tospembe degil hicbisey kimse babasinin hayrina yuva kurmaz mesela ayyy cok asigim oluyorum diyip kac kisi ayriliyor kac kisi esini aldatiyor bir dusun.sen bence fazlatepki gosterme adamin tarzi fitrati bu demek seni sewmese bukonularada girmez sonucta ilerde hanimi karisi olucaksin insallah

Ben benim mi sözüm dedim söze?!
Dedim ki bu söz anonim!!!!
Anlamayanlar için bir kez daha yazdım!

Sana benim düşüncem tuhaf gelir..
Bana da senin düşüncen!

"Size de aynı cümle söylendiği ve siz normal karşılamak istediğiniz için savunuyorsanız bu cümleyi,haklısınız tabi".

Demişsin..Nereden biliyorsun? Yanımızda mıydın? Bu konudaki fikrimi söylemek benim yaptığımı veyahut bana yapıldığını mı gösterir?Bu nasıl bir zihniyet?
Senin miden neleri alır almaz o senin derdin arkadaş!
Abartmaya amma da meraklısın birşeyi?

Sana oyuncusun artistsin diyen de olmadı ama olmak istiyorsan da yol senin!

Polimik yaratmak kolay gönül kırarsın olur biter elmadilimi...
Basit bir düşünce sebebiyle gereksiz konuşmalar bunlar..
Bana göre abartı sana göre başka birşey...
Bırak böyle kalsın...

Ben de polemik yaratmamak gerektiğini düşünüyorum.
Madem herkesin düşüncesi kendine,yorumumu alıntılayıp yorum yapmasaydınız o zaman.

Herkes konu sahibinin konusuna yorum yapıp çıksa daha iyi olur bence.
Fikirlere yorum yapan sizdiniz,ben değil...

Bence abartmıssın canım cunku bu laf hep vardır hatta annelerımız bıle der bıze ...

Evlılıgı yurutmenın temel kuralları bunlar ...

Nısanlın sana apacık soylemıs o yuzden bozulmussun ...

Insan duyunca yanlıs anlar evet haklısın ama olagan seyler bunlar ıcın rahat olsun

iyi arkadaşım sen mutlu mesut nişanlının öyle bi sevdiği ol o zaman -mutfakta aşçısı yatakta o..pusu- yani niye konu açtın ki o zaman memnunsan bu laftan bize tabi ki bişey demek düşmez.

ben memnunum demedim ki abartmışmıym büyük tepki vermekte dedim konu başlığında açıkladığım gibi abartıyor muyum

Erkeklerin fantezi dünyaları bi hayli genişmiş öyle diyorlar bu konuda art niyet taşımadığını düşünüyorum şayet seni o şekilde görseydi evlenmez ve değer vermezdi yapacağı şeyler belli olurdu yani (kullanıp atardı..) Zaten evlendiğinde yatak odanız sizin mahreminiz olacak orda ayıp günah yasak olmamalı İslamın yasakladığı şeyler hariç elbette. Eşini mutlu edebilirsen sende mutlu olursun fazla takılma derim belliki tahrik etme çabaları fiyaskoya dönüşmüş. sevgilerimlee

kusura bakmayın ama eleştri ve ahlak sınırını aşmadıkça ve saygı korunduğu sürece isteyen yorum yapabilir

sanırım benden birçoğunuz büyüksünüz ve bir konu daha çok fevri davrandığımı fark ettim bu demek değil ki o... lafını kabullandım hayır aksine nişanlımın bu lafı ne anlamda kullandığını fark ettim ben ona düşünmeden laf saydım çünki 2 günlük soğukluktan sonra bugun barışıp yemeğe gittik ve bu gün bir kez daha beni ne kadar sevdiğini kanıtladı evet abrtmışım
hepinize çok teşekkür ederim ha şunu anladım ki bu deyiş anonim bir deyiş çok teşekkür ederim

bazen yorumlar çok bel altı ve kırıcı oluyor gerçekten

çok mutlu oldum barışıp yemege gitmenize inşallah herşeyde böyle ani tepkiler vermezsiniz sormadan soruşturmadan

galiba okumanız bir problem var ve saygı sınırını aşmayın derim e tabi herkes anlamak istediği gibi anlar dedim ya başlığı bikez daha okuyun

çok mutlu oldum barışıp yemege gitmenize inşallah herşeyde böyle ani tepkiler vermezsiniz sormadan soruşturmadan

bazı arkadaşlar işi hakaret anlayışına götürseler de çoğunluğun yorumunu okuduktan sonra rahatlayıp nişanlımın yemek davetini kabul ettim oda sizin söylediklerinizi soyledi
ben eğer seni o gözle görsem elini tutup sokakta gezermiyim dedi yada evlenmek istermiyim dedi o kelimeyi ben sana her yerde tam ol her işi layıkıyla yapmanı istediğimden söyledim dedi biliyorum ki ha deyince
4 *4 lük biri olmayacaksı bende öyle olmayacağım dedi ben senden herşeyden önce sevgı saygı ve sadakat istiyorum dedi yemeği dert etme makarna da teriz dedi ev işlerine yardım ederim dedi oo...luk lafına gelince de özür dilerim biraz yanlış ifade ettim dedi bende affettim bende abarttığım için özür diledim

özeleştiri yapmak gerekirse ecet lafı çok didik didik eden biriyim ama bu huyumdan kurtulamıyorum bu arada bazı yorumlar çok bel altı oldu ve siz saygınızı koruyarak yorum yaptığınız için size teşekkür ediyorum daha doğrusu saygılı ve seviyeli bir biçimde eleştiri yaptığınız için

ben bi art niyet görmedim nişanlının mesajında yakında eşi olacaksın herşeyi seninle olacak yalan mı yani.

Canım sen bunlara bakmasana allah aşkına . Adam gelip bizim içimizde söylemedi ya , sana söylemiş romantiklik yapmak istemiş ve bence söylerken senin kırılacağın aklına bile gelmemiş , sana şirinlik yapmak istemiş . Okuyorum da , yok benim kocam demez yok benim nişanlım dese kafasını kırarım . Ne bu nazlar niyazlar adam benim kocam ya kocam yani pardon da var mı ötesi herşeyim . Bunlar kocayı sadece rahatlık , yanında osurmak zart zart , kapı açıkken sıçmak falan zannediyor ya Boşversene yok sokakta da yatakta da hanfendilermiş. İyi hanfendiliğnizi bozmayın bari aldatılırken de boşa gitmesin . Karı da , koca da birbirinden birşeyler bekler , ve bu karşılıklı olduğunca güzelleşir evliliğin tadına varılır . Gayet kalıplaşmış bir şey söyylemiş adam , sıkma sen canını

konunun tamamını okuyamadım ama yorumun çok güzel. bi de yatakta nasıl hanımefendi oluyorlarmışş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…