selam kızlar siz kısacık sorum olacak
nişanlım geçen mesajlaşırken konu açıldı ve bana şuna söyledi
sen benim mutfakta aşcım
kadınım dişarıda karım yatakta o.... olacaksın dedi ben sinirlendim ve konuyu değiştirdim tartıştık sizce ben mi abarttım normal mi bu
Madem ki siz biliyorsunuz, aydinlatin o zaman bizleriBoylece nisanlinin bu lafi soylemekteki gercek niyeti de herkes tarafindan anlasilmis olur.
valla haklısın bende olsam onu paralamıştım hatta bırakmıştım bir kadın erkeğe eş olur sevgili olur hayat arkadaşı olur ama o... olamaz en karşı olduğum şey evlenmeden iyice düşün
Bu kavrama sicak bakan arkadaslar o..pular haricindeki kadinlarin atesli ve tatmin edici olmadigi yonunde hemfikir sanirim.
nisanlimin cevabi sen benim mutfakta harikalar yaratan hatunum her yerde namusum yatakta helalim en ozelimsin. ayip olacak ama nisanlin icin de erkek olmus adam olamamis kisiler de var malesef demek ki esinde aski sevgiyi hissetmeyip sadece o gozle bakiyo dedi. buyrun erkek bakis acisi.
selam kızlar siz kısacık sorum olacak
nişanlım geçen mesajlaşırken konu açıldı ve bana şuna söyledi
sen benim mutfakta aşcım
kadınım dişarıda karım yatakta o.... olacaksın dedi ben sinirlendim ve konuyu değiştirdim tartıştık sizce ben mi abarttım normal mi bu
walla normal dicem üstüme üstüme saldırcaklar çoğunluğa uyayım bari ; aaa ne demek o kardeşim olur mu öyle şey boşa bu adamı asılsın hatta öldürelim yaşamasın bu zihniyet :26:
Arkadaşlar yapmayın ya bu gayet normal bir söz orda kastedilen o... da para verip yattığı hatun değil .. Adam her yerde en iyisi ol demeye çalışıyor ne var bunda
mecazen dahi eşe hatta eş bile olmamış nişanlıya karşı sarfedilen kelime (sıfat)hatası :) var
yani daha da sevimlileştirelim o zaman ifadeyi o... yerine k... desin ş.... desin
onlarda sevimli olmuyo canım malesef ama tabi kişiden kişiye değişen bişey bu ben şahsım adına böyle bir lafı kabul etmem o şirin gördüklerinizide mecazen dahi kabul etmem. kabul edenede lafım yok bu arada yanlış anlamayın lütfen.
yani siz bu lafı nasıl normal bulursunuz hıııı sizigidi sizi demiyorum. ama ben eşimden duymak istemem. sıfatın hem kendisi kötü hemde burdaki lafa yüklediği anlam kötü benim için. ama yatakta bu şekilde olmak isteyen bundan hoşnut olan evli bayanlarda vardır elbet. kendi tercihleri demekten başka laf düşmez bana.
kavga anında söylenen o ... ile burdaki arasında fark var ... evet diğer türlü elbetteki aşağılayıcıdır kabul edilemez kırıcıdır ... ama burda anlatılmak istenen farklı ben böyle düşünüyorum .. evet kelime elbetteki hoş değil ama dediğim gibi söylenmek istenen farklı ... o yüzden bana çok tuhaf gelmiyor ... bu arada böyle bi ifadeyi eşimden hiç duymadım ama duysam sen ne demek istiyosun ben kötü kadın mıyım da demezdim yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?