Ben mi abartiyorum ya :(

mavilikizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
94
86
8
26
Eşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba

Eşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
Abartı değil bence izin almasa da bence mutlaka haber verilmeli, ben olsam anneme geçiyorum derdim bakalım ne yapacak

Yazdığınızdan yola çıkarak eşiniz çok bencil sizi ailesiyle eve bırakıp kendi keyfine bakıyor amaç yıllık izinse sizede vakit ayırıp gezdirmesi gerekiyor böyle yapacaksan bayramı ailemde geçireceğim diyin

Eşiniz eşini dostunu görmek istiyor olabilir. Kafa dağıtacak demek ki. Evet siz yalnızlık hissediyorsunuzdur bu sinir bozucu ama 3 gün kalmış idare edilebilir.

Böyle adamları koca diye nasıl alıyorsunuz kızlar ya:oops:

Eşiniz yıllık iznini sizin için almamış belli ki arkadaşları için almış. Hadi 1 gün gitti 2 gün gitti bir kaç saat arkadaşlarıyla takıldı ama sabahtan akşama kadar olmaz yani öyle günlerce sizi yalnız bırakıp gitmesi. Ne güzel dünya ya siz kayınailenizin evinde oturacaksınız sabahtan akşama kadar (ne alaka yani) kocanızda güzel güzel arkadaşlarıyla gezecek.

Yorum yapan arkadaşların çoğu arkadaşlarıyla gezebilir normal demiş ama burada normal olmayan tek şey adamın ne kahvaltıda ne de akşam yemeklerinde olmaması. Tabi ki arkadaşlarıyla gezebilir ama bi yemek yemeye de gitsin yani arkadaşlar sizin eşiniz 2 3 gün sizinle kahvaltı etmese akşam yemeği yemese sizinde hoşunuza gitmez bu durum...

Anladığım kadarıyla ailelerden uzak yaşıyorsunuz. Eşiniz özlemiş olabilir arkadaşlarını oralarda gezmeyi. Bence anlayışlı olun sıkın dişinizi sonuçta sadece bir hafta oda gönlünce yaşasın iznini 😕
Doğru ama yanında götürdüğü evcil hayvanı değil eşi . Haber vermesi gönlünü etmesi lazım

Bence siz abartmıyorsunuz. E eşinizin ailesi sizi değil de kendi oğullarını özlemiştir. Oğulları da evde durmuyorsa siz de kendi anne babanıza gidin bari.. hapistekiler gibi gün sayıyorsunuz anne babanıza gitmeye

Bence abartmıyosunuz. Eşiniz arkadaşlarını özlemiş olabilir. Ama gün içinde geçirmiş olduğu vakit bunun için yeterli bence. Bütün gün ve hatta geceleri dahil evde değil ama siz ailesiyle vakit geçiriyosunuz. Bu biraz bencillik bence

Arkadaşlarını çok özlemişse madem,sizi annenizin evine bıraksın kendisi de dönsün anasının yanına takılsın arkadaşlarıyla.Yaptigi bencillik.Bütüngün bir insan kaynanasıyla ne yapar evde, düşününce içim daraldı .

Bende sinir olurdum, haklısınız ve abartmıyorsunuz. Tamam arkadaşlarıyla da zaman geçirsin de 5 günün 5 günüde sizsiz dışarıdaysa ne anladınız siz o yıllık izinden? Beraber gezin tozun madem. Ben olsam evde oturmak için mi geldik der kendi ailemin evine geçerdim. O da arkadaşlarıyla yıllık iznini kullanmaya devam etsin. Ne kadar bencil eşiniz.

Bence abartmıyorsunuz. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyebilir ama haber vermemek, yemeklere dahi gelmemek hiç normal değil. Mesela 2-3 saat sizinle gezebilir akşam gidip arkadaşlarının yanında bir kaç saat takılıp geri gelebilir eve. Sabahtan akşama kadar ne yapıyor ki dışarda bana hiç normal gelmedi.

Sizi ailesinin yanına götürmeseymiş falan da yazmayacağım, çünkü bu tatili tek başına kafasına göre takılarak geçirmesi fikri de bana normal gelmez. 1-2 gün olsa olabilir ama kıskaca bir hafta. Gidip 2 gün onun ailesinde 2 gün sizin ailenizde kalsaydınız ve geri kalan günlerde birlikte tatil yapsaydınız keşke.

Bence abartmıyorsunuz. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyebilir ama haber vermemek, yemeklere dahi gelmemek hiç normal değil. Mesela 2-3 saat sizinle gezebilir akşam gidip arkadaşlarının yanında bir kaç saat takılıp geri gelebilir eve. Sabahtan akşama kadar ne yapıyor ki dışarda bana hiç normal gelmedi.

Sizi ailesinin yanına götürmeseymiş falan da yazmayacağım, çünkü bu tatili tek başına kafasına göre takılarak geçirmesi fikri de bana normal gelmez. 1-2 gün olsa olabilir ama kıskaca bir hafta. Gidip 2 gün onun ailesinde 2 gün sizin ailenizde kalsaydınız ve geri kalan günlerde birlikte tatil yapsaydınız keşke.
Malesef bunu anlamıyor tatile arkadaşları için gelmişiz gibi davranıyor

Back
X