Ben mi abartiyorum ya :(

Ya ben karışmazdım
Hatta memnun olurdum
Bir yıllık izni var adamın
Kalan 350 gün dipdibesiniz zaten

Siz de çıkın gezin dolaşın

Eşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
E buluştuğu arkadaşların eşi yok muymuş? Sizi de götürse tanıştırsa iki muhabbet edersiniz bir gün evde kalırsınız tamamda diğer gün sizi de götürmeli tabi arkadaşının eşi de varsa yoksa sıkılırsınız orada da.

Arkadaşlar siz madde falan mı kullanıyorsunuz ya? Ne ilginç bir ortam burası, her gün ayrı şaşırıyorum gerçekten aaa.
Eşiniz arkadaşlarıyla takılmak istiyorsa hakkıdır yani de siz de o zaman kendi ailenize gidin. Size ne eşinizin ailesinden? Hiç anlamadım ben.
Gidebilecek durumum olsa zaten giderdim , köy burası şehre giden bir tek araba var oda günde iki kez geliyor. şehre gidebilmem için eşimin akrabalarından beni bırakmasını rica edebilirim ancak oda mümkün değil ayrıca yazdıklarımı iyi okuyun arkadaşları ile görüşmesini sorun etmiyorum kaldı ki sadece ben değil ailesi annesi babası da sorun ediyor bunu burda ailesi ile bırakıp haber dahi vermeden gitmesini , kahvaltı ve akşam yemeklerinde dahi olmamasini sorun ediyoruz başka bir tarafınızdan algılayıp lütfen insanlara saçma imalarda bulunmayın

Siz de kendiniz gezin onun memleketinde evde oturmak zorunda değilsiniz ki. Çok mu küçük bir yer?
Bulunduğum yer köy ve ailem şehirde oturuyor günde 2 araba geliyor buraya oda saati zamanı belli değil denk gelirsek :(

Anladığım kadarıyla ailelerden uzak yaşıyorsunuz. Eşiniz özlemiş olabilir arkadaşlarını oralarda gezmeyi. Bence anlayışlı olun sıkın dişinizi sonuçta sadece bir hafta oda gönlünce yaşasın iznini 😕
Benim esim de istiyor arkadaşlarıyla takilmak memlekete gidince. Ama ben kabul edemiyorum ya. Kayinvalidemle muhabbetim sıfır, onunla beni yalniz birakmasini istemiyorum. Kayinvalidemler ilcede otururken cok sorun oluyordu bu aramizda, bir kere falan izin veriyordum, bi daha birakip gitme beni diyordum. Simdi buyuksehire tasindilar, beni avm ye birak ben annenle oturmam diyorum. Kendi kendime geziyorum. Arkadaslarini ozlemesini anliyorum ama kayinvalide evinde birakilmayi hak etmiyor bence hicbir kadin, cunku cok bunaltıcı

Çok şeyi. Büyük konuşmayın başınıza gelir dicektim🤣
Yoo başıma gelmedi. Evlendim boşandım uzunn yıllar evli kaldım,annesinin yanında kös kös bırakmadı,memleketini gezdirdi hiç yalnız bırakmadı.tabiki tek başına arkadaşlarıyla vakit geçirdiği de olmuştu ama tüm hafta kaynananın yanına atıp gitmedi.😀

Benim esim de istiyor arkadaşlarıyla takilmak memlekete gidince. Ama ben kabul edemiyorum ya. Kayinvalidemle muhabbetim sıfır, onunla beni yalniz birakmasini istemiyorum. Kayinvalidemler ilcede otururken cok sorun oluyordu bu aramizda, bir kere falan izin veriyordum, bi daha birakip gitme beni diyordum. Simdi buyuksehire tasindilar, beni avm ye birak ben annenle oturmam diyorum. Kendi kendime geziyorum. Arkadaslarini ozlemesini anliyorum ama kayinvalide evinde birakilmayi hak etmiyor bence hicbir kadin, cunku cok bunaltıcı
Evet haklısın aran kötüyse kayınvalidenle eziyet olabilir tek kalmak ne güzel avm de takılıyormuşsun işte onunda gönlü olur seninde

Belki maximum 3 gün bu şekilde davransa özlemiştir arkadaşlarını diye düşünebilirsiniz. Bence eşinizin davranışı abartı olmuş sizde kırmadan burda sensiz sıkıldım ailende seni özlemiş görmek istiyor diyebilirsiniz. Baktınız tersledi o zaman ben kendi ailemi görmeye gidiyorum deyip gidin. İzin zamanı neden sizin canınız sıkılsın sizde insansınız. Arkadaşları hep mi bekar ne güzel beraber gitmişsiniz en azından evli arkadaşlarıyla aynı ortama girseniz eşleriyle tanışıp muhabbet etseniz sizde mutlu olursunuz. Bazen erkekler gerçekten çok düşüncesiz oluyor.

Yoo başıma gelmedi. Evlendim boşandım uzunn yıllar evli kaldım,annesinin yanında kös kös bırakmadı,memleketini gezdirdi hiç yalnız bırakmadı.tabiki tek başına arkadaşlarıyla vakit geçirdiği de olmuştu ama tüm hafta kaynananın yanına atıp gitmedi.😀
Ne sebeple bosanmistiniz acaba sakıncası yoksa

Back
X