Ben mi abartiyorum yaaa

EDKlif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
11
7
1
31
Merhaba arkadaslar ilk defa konu açıyorum. Biraz once nisanlimla aramda birsey oldu. Ben mi abartiyorum. Bilemedim. Sizinle de paylasmak istedim.
Bizim yaklasik 1 ay sonra dugunumuz var. Ve nisanlimla farkli sehirlerdeyiz. Ve onun yasadigi sehire gelin gidicem. Bana baktigi evlerin resim ve videolarini atti ve benim beğendiğim evi tuttuk.
Biraz once kayinvalidemle konustuk. Nisanlim evin resmini atmis. Begendigini söyledi ve tebrik atti.
Daha sonra nisanlim aradi ve onunla konusurken dedim ki annene resim atmissin begendigini soyledi. Bana attigin resimleri mi attin dedim. Bana attigi resimleri sildiğini ve baska resim cekip attigini soyledi.
Ben de dedim ki bana da atsana o resimler. Ilk evim oldugu icin cok heyecanliyim. Ve baska resimlerde de gormek istedim.
O da atamam dedim. Neden diye sordugum da, esyalarini kolilerini tasidigini soyledi ve resimlerde cikti dedi.
Ben de onemli olmadigini onlara attigini soyleyince bana dedi ki,
O dedigin benim annem tabi ona aticam dedi.
Acikcasi o böyle soyleyince gercekten cok sinir oldum acikcasi abartiyor olabilirim ama elimde degil.
Simdiden herkese çok tesekkur ederim...

Aynen abartiyorsunuz..bu gibi minik sorun bile olmayacak sorunları gün gelir cok ararsiniz böyle devam ederseniz..

Ailesiyle ayni sehirde yasamicaz.
Nisanlim memur oldugu icin baska sehirde.
Ayni sehirde olsaydi zaten kabul edecegimi hic zannetmiyorum..

Ya başka ev tuttu yada resimlerde senin gormeni istemediği birileri var

Fotoğrafları annene gösterme dememişsiniz zaten. Annendir görsün görsün de benim de yaşayacağım ev bem biye göremiyorum, başka ev mi tuttu acaba aklıma gelen tek şey bu

Bence ikinizde abartmışsınız. Ev aynı ev işte. Tekrar tekrar resimlerini atmaya ne gerek var? Hadi siz istediniz nişanlınızın atmaması da çok saçma

Bence aranızda bile şeyleri problem etmenize hiç gerek yok :)

biraz abartiyorsun sanki ama dikkat et daha buyuk bir hata yapiyorsun . anneci bir es adayin var. iyi dusun derim

Yukarda bir arkadaş daha Yazmış benimde aklıma ilk o geldi baska ev tutmuş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…