- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
Ben bozulunca atti resimleri ayni ev. Ve kendi esyalari var.. Neden boyle dedi anlamadimBence başka ev tutmuş.
Her erkek annecidir. Kimi az kimi fazla..En buyuk korkum anneci olmasi
Eşin sinyal vermiş sana anneci olduğunu
Bundan sonra annesi sana ima ile laf der sen eşine bunu bana neden dedi ben bunu duyacak ne yaptım eşinin cevap malesef bellidir "ne alakası var ya annem o anlamda dememiştir sen yanlış anlıyorsun için mi fesat ne " umarım yaşamazsın ama olan bu malesef
Benim eşim evlenene kadar ben anne düşkünü değilimdir imajı vermişti ama evlendikten sonra ki cümlesi
Evlendikten sonra her şey çok değişti benim için annem babam daha da önemli benim için oldu
Şimdiden bol sabırlar
Eşin sinyal vermiş sana anneci olduğunu
Bundan sonra annesi sana ima ile laf der sen eşine bunu bana neden dedi ben bunu duyacak ne yaptım eşinin cevap malesef bellidir "ne alakası var ya annem o anlamda dememiştir sen yanlış anlıyorsun için mi fesat ne " umarım yaşamazsın ama olan bu malesef
Benim eşim evlenene kadar ben anne düşkünü değilimdir imajı vermişti ama evlendikten sonra ki cümlesi
Evlendikten sonra her şey çok değişti benim için annem babam daha da önemli benim için oldu
Şimdiden bol sabırlar
Evet ilk defa böyle bir sey yasadik. Normalde cok kibardir. Ve beni kirmamaya çok özen gösterir.Bu ilk odunlugu muydu ?
Sonradan Bu konu hakkinda baya düşündükten sonra ben de sizin gibi düşündüm..Ya olay şu..Sana attığı fotoları daha özenle çekmiş hani evi beğen diye...Annesine attıklarını rastgele çekmiş koli falan varmış ortalarda vs..Senin annesine "o" demen tuaf olmus o da ona tepki vermiş...Ama anneci mi değil mi anlamak için bu yeterli değil...
Sonradan Bu konu hakkinda baya düşündükten sonra ben de sizin gibi düşündüm..
Cok tesekkur ederim cevabiniz ve tavsiyeniz içinO zaman tepki vermeden once iyice dusunun ki sonra adınız dırdırcıya, paranoyak a falan cıkmasın...Anneci olup olmadıgını anlamanız için size ipucu haftada kaç kez annesiyle telde konustuguna ve sizinle paylastıgı herşeyi annesi de biliyor mu buna ikisinden cok rahat anlarsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?