Ben mi abartiyorum yaaa

Eşin sinyal vermiş sana anneci olduğunu
Bundan sonra annesi sana ima ile laf der sen eşine bunu bana neden dedi ben bunu duyacak ne yaptım eşinin cevap malesef bellidir "ne alakası var ya annem o anlamda dememiştir sen yanlış anlıyorsun için mi fesat ne " umarım yaşamazsın ama olan bu malesef
Benim eşim evlenene kadar ben anne düşkünü değilimdir imajı vermişti ama evlendikten sonra ki cümlesi
Evlendikten sonra her şey çok değişti benim için annem babam daha da önemli benim için oldu
Şimdiden bol sabırlar

bazen yorgun ya da gergin olduğunuzda saçma ve gereksiz tepkiler vermez misiniz?
adam eşya taşımış, belki başka yorucu olaylarda olmuştur, gereksiz bir tepki vermiş ancak telefon iletişimi zaten sağlıksız olur. takılmayın bunlara, ikinizin de düğün stresi var :) yüzyüzeyken ufak şeyler daha kolay çözülüyor.

E siz annene niye attın dememişsiniz, annene atma bana at dememişsiniz. Ne alaka yani diye sormadınız mı? Cumleler arasındaki neden-sonuç ilişkisini mi kuramıyor? Kayınvalideyle aranız iyiyse bile zorla bozacak haberi yok. Bence abartmıyorsunuz. İlerde de bu konuda cok sorun yasayacagınızı düşünüyorum. Umarım kayınvalideniz iyidir de bari iyice başınız ağrımaz.

Ayy şimdiden başlamış "o benim annem" mevzusu. Erkekler böyle işte evlendikten sonra daha da düşkün oluyorlar. Aman sakın anneciğine bişey söylemeyin kötülemeyin yanarsınız. Belli ki çok düşkün. Bende olsam sinir olurdum abarttığınız bişey yok. Sizin görmeniz gerekir evi. Annesine de atabilir tamam da size neden atmıyor ona takıldım acaba evi sizden habersiz mı tutmuş?

Bütün erkekler mi aynı olur ya
3 sene flört ettik ailesinin adı bile geçmiyordu hiç bir zaman
Evlendiğimiz ilk zamanlar sen beni ailemden koparmaya çalışıyorsun demişti :))
Şimdi biraz biraz dengelendi

Konu sahibi başın ağrıyacak hazır ol

Hepsi böyle işte :) benim eşim annesiyle aynı evde konuşmazdı,annesi bize geldiğinde oğlunu kötülerdi,oğlu annesini kötülerdi evlendikten sonra bir düşkün oldu sormayın.

Tamam da adam evet aynı resimleri attım da diyebilirdi yani. Nerden haberiniz olucaktı? Yaptığı şey saçma baya anlamadım ama dürüst biri.

Ya olay şu..Sana attığı fotoları daha özenle çekmiş hani evi beğen diye...Annesine attıklarını rastgele çekmiş koli falan varmış ortalarda vs..Senin annesine "o" demen tuaf olmus o da ona tepki vermiş...Ama anneci mi değil mi anlamak için bu yeterli değil...

Sonradan Bu konu hakkinda baya düşündükten sonra ben de sizin gibi düşündüm..

Sonradan Bu konu hakkinda baya düşündükten sonra ben de sizin gibi düşündüm..

O zaman tepki vermeden once iyice dusunun ki sonra adınız dırdırcıya, paranoyak a falan cıkmasın...Anneci olup olmadıgını anlamanız için size ipucu haftada kaç kez annesiyle telde konustuguna ve sizinle paylastıgı herşeyi annesi de biliyor mu buna ikisinden cok rahat anlarsınız...

Cok tesekkur ederim cevabiniz ve tavsiyeniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…