- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Şuraya kadar bütün mesajları tek tek okudum. Kızçeler napılması gerektiğini söylemiş zaten. Ama nevrimin döndüğü mesaj bu oldu. Bu nasıl terbiyesizlik ki kendileri bakacakmış sana vermeyecekmiş sen yukarı çıkıp emzirecekmişsin! Şuan çok sinir oldum. Çocuğuna mı bakamayacakmışsın. Doğurabilen her kadın canı istesin yeter gül gibi bakar bebeğine. Kendini zorla ve doğumdan önce çık lütfen oradan. Temiz bir cinnet herşeyi bitirir:) hamilesin zaten geçir bir sinir krizi olsun bitsin.Sorma zaten o da ayrı bir dert bebek doğunca bana vermeyecekmiş ben emzirmeye yukarı çıkacakmışım .. onlar bakacakmış vallahi bütün herşey geldi aklıma sinirlerim tavan saat kaç hala uyuyamadım
Tatlı dille çözülmeyen şeyleri bir cinnet çözerMerhabalar,
Bayanlar çok çok sinirliyim hatta hiç olmadığım kadar sanırım her an patlayacak gibiyim aklıma geldikçe uykum kaçıyor
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama lütfen bir akıl verin
Evleneli yaklaşık 1 yıl olucak kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Evimizin anahtarları onlarda var kp de dahil buna . Ben istemedim onlarda olsun ama ev sahibiler diye onlarda varmış evlenince de vermediler bisey olurmuş biz yokken lazım olurmuş evde bisiler patlarmış vs vs
Biz ne zaman evden çıksak başlarda eve girildiğini anlıyordum . Hatta kv kirli sepetimi alıp yıkayıp getiriyordu bir iki ses etmedim ama daha sonra eşime söyledim özelimiz var diye eşimde konuştu daha almadı. Daha sonra da mutfagima giriliyor bisiler alınıyor ben yokken buna da ses etmedim şimdiye kadar ama içimden sınır akıyor . Bir kaç gündür annemdeydim eşim iste sabah gidiyor akşam geliyor her neyse bugün geldim Eve balkonuma baktım bu da kaçıncı oldu bilmiyorum balkonum yıkanmış . Tamam iyi etmiş ama neden ben yokken . Ben yokken evime girilmesinj istemiyorum . Eşimle de tartıştım bu konuyu ama duymamazlıktan geliyor gerçekten dellendim ne yapicam ben böyle ya
Şu lafını hic unutmuyorum ben dedim ki ben bir yere gidince niye çekmecelerim karışıyor aaaaa sen bana evimi karıştırıyorsun mu diyorsun dedi aynen tepkisi bu oldu ben biliyorum ne yapıldığını dedim Allah büyük dedim eşim de gördü gerçek yüzünü çok şükürne saygısız,terbiyesiz,arsız,hadsiz insanlar var yaa. oğulları evlenince evlenince her türlü pisliği yapmaya kendilerine hak görüyorlar.
Çok zor katlandım kendi evin olunca çıkmak aklına gelmiyor malesef ama en son bana yaptığı yenilir yutulur değildi bende yutmadım ya boşanacaktık yada çıkacaktık şuan görüşmüyor eşimde ne hikmetse o mesajı yazınca bu gece rüyama girdi nüsubet yüzüne yüzüne herşeyi söylüyordumSaygısız ya gerçekten saygısız . İyi insanmışsınki suç üstü basmışsın gibi olmuş. Çok ayıp yahu çok ayıp bu yaptıgı bir evde karıştırılacak ne olabilirki kendisine sorsan ondan haklısı yoktur eminim birde gelinler birşey dedigi zaman oğullarına madur ayağı yapıyolarya sinir oluyorum 5 yıl nasıl katlandın sen buna ev hali diye bir şey var ya belki özel eşyaların ortalıkta
Benim annem de aynısını yapardı kesin, eve bir gelirdim pırıl pırıl olmuşKirli sepeti yikayip getirmesi çok hoşuma gitti.Sırf onun için anahtarı verirdim.
ya kadın bunu söylerken cevabını veremediniz mi ben alt kata kızım 9 aylik oldu da daha yeni yeni yarim saatliğine dedesi ile oynadın diye veriyorum mümkün mü sakın öyle birşey yapmayın yoksa bebeginiz sizi değil onu annesi bilir ve sadece onun kokusunda huzur bulur valla o kadın mama bile verir sütten kesilsin diye gizliceSorma zaten o da ayrı bir dert bebek doğunca bana vermeyecekmiş ben emzirmeye yukarı çıkacakmışım .. onlar bakacakmış vallahi bütün herşey geldi aklıma sinirlerim tavan saat kaç hala uyuyamadım
Aaa bu olmadı işte sakın kokundan ayırma bebeğini.Cevaplarini da esirgeme yoksa böyle için icini yer hep.Sorma zaten o da ayrı bir dert bebek doğunca bana vermeyecekmiş ben emzirmeye yukarı çıkacakmışım .. onlar bakacakmış vallahi bütün herşey geldi aklıma sinirlerim tavan saat kaç hala uyuyamadım
Haklisin ne diyeyim .. yine de balkonlara hayır diyemezdim :))Benimkide çok büyük ben yıkıyorum ama son zamanlarda fırsat bulamadım birde çok yağmur yağınca kaldı .. gelmiş yıkamış . Istemem valla gelmesin.. Bana yardim etmek ise amacı ben evde iken gelsin etsin . Eşim lavabonun içine doldurmuş çatal.kaşık onlari toplasaymış bari daha makbule geçerdi. Tövbe allahım.
Ne güzel kaynana keşke bizimkide öyle ilgili olsa benim böyle kaynanam olsa daha ne isterim kiMerhabalar,
Bayanlar çok çok sinirliyim hatta hiç olmadığım kadar sanırım her an patlayacak gibiyim aklıma geldikçe uykum kaçıyor
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama lütfen bir akıl verin
Evleneli yaklaşık 1 yıl olucak kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Evimizin anahtarları onlarda var kp de dahil buna . Ben istemedim onlarda olsun ama ev sahibiler diye onlarda varmış evlenince de vermediler bisey olurmuş biz yokken lazım olurmuş evde bisiler patlarmış vs vs
Biz ne zaman evden çıksak başlarda eve girildiğini anlıyordum . Hatta kv kirli sepetimi alıp yıkayıp getiriyordu bir iki ses etmedim ama daha sonra eşime söyledim özelimiz var diye eşimde konuştu daha almadı. Daha sonra da mutfagima giriliyor bisiler alınıyor ben yokken buna da ses etmedim şimdiye kadar ama içimden sınır akıyor . Bir kaç gündür annemdeydim eşim iste sabah gidiyor akşam geliyor her neyse bugün geldim Eve balkonuma baktım bu da kaçıncı oldu bilmiyorum balkonum yıkanmış . Tamam iyi etmiş ama neden ben yokken . Ben yokken evime girilmesinj istemiyorum . Eşimle de tartıştım bu konuyu ama duymamazlıktan geliyor gerçekten dellendim ne yapicam ben böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?