Ben mi abartıyorum yoksa normal mi ?

Yarın eşimle tekrar konuşacağım
Zaten herşeye karışması da başladı odanın yerini değiştirdik diye bile laf yaptı .. Bir daha aynı şey olursa taşınıp gideriz kimse tutamaz dedim eşime de bana artık cidden sinir basıyor . Evime girilmesi hoş değil ben yatak odamın kapısını açık bırakıyorum dağınık olabiliyor. Ya ne bileyim anlatamıyorum ki esime de derdimi
Ben evliyken bizim celik kapinin alt anahtarida vardi kayinvalidemlerde. Altli ustlu otururduk. Kadin biz evdeyken bile kapinin onunden gecmeye cekinirdi rahatsiz edicem diye. Ama yinede ben disari cikarken hem alti hem ustu kilitlerdim, ustun onlarda olmadigini bildigim icin :) dusun, bisi olmadigi halde olabilme ihtimaline bile sinir olarak yapardim bunu. Senin durumunda olsaymisim kafayi yermisim heralde :)))

Yarın eşimle tekrar konuşacağım
Zaten herşeye karışması da başladı odanın yerini değiştirdik diye bile laf yaptı .. Bir daha aynı şey olursa taşınıp gideriz kimse tutamaz dedim eşime de bana artık cidden sinir basıyor . Evime girilmesi hoş değil ben yatak odamın kapısını açık bırakıyorum dağınık olabiliyor. Ya ne bileyim anlatamıyorum ki esime de derdimi
Ne demek ya odanın yerini değiştim diye laf yaptı ne o öyle bu kadar yüz verme tatlılıkla cevabını ver ben öyle uygun gördüm sonuçta biz yaşıyoruz de mesela keşke arasa kızım ben geleyim müsaitsen kahve içelim çay içelim dese içse istedigi kadar otursa gitse yada bi işin varsa birlikte yapalım ben sana yardmcı olayım dese birlikte yapsanız. Böyle bi saçmalık olabilirmi. Valla en sinir bozucu şey bu kayınvalide görümce elti falan olayları insanın mutlulugunu kursagında bırakıyolar iyilik adı altında . Laf sokmalar herşeye karışmalar. Eşine sert konuşma derim ben çünkü ne dersen de annesi sonuçta napıyo sanki iyilik yapıyo deyip seni suçlayabilir aranız bozulabilir bu seferde beni savunmadı annesini savundu diye moralin bozulur. Konuşucaksan tatlılıkla konuş eşini en iyi sen tanırsın kızmayacagı bi zamanda kızmayacagı şekilde

Yalnız görümcenin de donunu yıkıyorsa ayrım yapmayayım çocuklar arasında, geliniminkini de yıkayayım diyor olabilir.
İyi niyetli ama rahatsız edici kesinlikle.

O kadar çok haklısın ki madem laftan anlamıyor eşin işteyken gelemeyecek durumdayken eşini ara kapıda kaldım eve giremiyorum çilingir çağırdım de halletmişken kilidide değiştirdim de değiş madem sana emrivaki yapılmış sende yap. Tamam ilk bakışta iyilikmiş gibi görünebilir ama sen yokken evine girilip banyondan mutfagından balkonuna kadar karışıyorsa burada bi problem var ev hali özel eşyanızı bırakırsınız ne bileyim temizlik yapamazsın çok pis olur laf yapar arkandan yemin ederim şu an ben bile sinirlendim yani allah sabır versin. Çözüm bulamadım saçmaladım sinirden empati duygum çok gelişmiş galiba ya da evde olmadıgını bildigi bir gün aslında evde ol geceliginle dur evdede kapıyı açıp girdigi zaman ay anne insan bi kapıyı çalar de korktum hırsız sandım de ben alışamadım vallaha bu duruma de. Yada anahtarı kaybet eşin işteyken eve giremiyorum diye git kaynanandan al ben sana getiririm de götürme bidahada ne o öyle canım tamam başımızın üstünde yerleri varda sende çok sabırlıymışsın eşimle tartışmayayım diye nelere göğüs geriyosun canım benim kıyamadım sana tamam kötülük yapmamış iyilik yapmışta istemem böyle iyilik valla

Maalesef kotu gelin damgası yemek istemediğimden karışmıyorum ama herkesin de bir dur noktası var . Sinirimi çıkaracak birşey de bulamıyorum . Eşime bağıra bağıra söylendim ama adam hiç alınmadı ve utanmadan gelip neye kızdın sen diyip durdu :skandal:

Ben evliyken bizim celik kapinin alt anahtarida vardi kayinvalidemlerde. Altli ustlu otururduk. Kadin biz evdeyken bile kapinin onunden gecmeye cekinirdi rahatsiz edicem diye. Ama yinede ben disari cikarken hem alti hem ustu kilitlerdim, ustun onlarda olmadigini bildigim icin :) dusun, bisi olmadigi halde olabilme ihtimaline bile sinir olarak yapardim bunu. Senin durumunda olsaymisim kafayi yermisim heralde :)))

He birde mesela çöp koyuyorum kapının önüne onu bile alıp kendi çöpüyle birleştiriyor bu bile batıyor bana belki abartıyorum ama ne attım diye bakıyor ya eminim . Geçen yağ kavanozunu attiydim bi baktım onun merdivende duruyor :kızgın:

Gelip terliklerimi ayakkabılarımı düzeltiyor ya kapının onundekileri..:sinirli:

He birde mesela çöp koyuyorum kapının önüne onu bile alıp kendi çöpüyle birleştiriyor bu bile batıyor bana belki abartıyorum ama ne attım diye bakıyor ya eminim . Geçen yağ kavanozunu attiydim bi baktım onun merdivende duruyor :kızgın:

temizlik titizlik hastalıgı falan mı var acaba bizim bi akrabada var kendi dış kapısını silince karşı komşununda dış kapısını siliyor:halay:

Ahahahaa :)) yuhhh... bence kilidi diil, komple evi degistirmek farz olmuş :)

Ne demek ya odanın yerini değiştim diye laf yaptı ne o öyle bu kadar yüz verme tatlılıkla cevabını ver ben öyle uygun gördüm sonuçta biz yaşıyoruz de mesela keşke arasa kızım ben geleyim müsaitsen kahve içelim çay içelim dese içse istedigi kadar otursa gitse yada bi işin varsa birlikte yapalım ben sana yardmcı olayım dese birlikte yapsanız. Böyle bi saçmalık olabilirmi. Valla en sinir bozucu şey bu kayınvalide görümce elti falan olayları insanın mutlulugunu kursagında bırakıyolar iyilik adı altında . Laf sokmalar herşeye karışmalar. Eşine sert konuşma derim ben çünkü ne dersen de annesi sonuçta napıyo sanki iyilik yapıyo deyip seni suçlayabilir aranız bozulabilir bu seferde beni savunmadı annesini savundu diye moralin bozulur. Konuşucaksan tatlılıkla konuş eşini en iyi sen tanırsın kızmayacagı bi zamanda kızmayacagı şekilde

Bebegimize oda aldık oturma odamızı bebem odası yaptık salonu da oturma odası tek suçumuz bu neden bu odalar değişmiş bütün komşuların çocuk odası arka odaymış bizim ki neden bu oda olmuş ben hiç ses etmedim eşim gereken cevabı verdi ama kv gittikten sonra sinirden ağlayan ben öldüm tabi

Bigun disardan geldiginizde kayinvalidenize ugrayip anahtari dusurmusum diye ondan anahtari alsaniz.

onların fark edeceği şekilde evden çıkardım 5 dk sonra çat diye eve gelip baskın yapardım.sonrada kıyameti koparırdım. bu ne ya böyle hırsız gibi evde kimse yokken geliyorsunuz diye çıngar çıkarırdım.baskın basanındır.

Bebegimize oda aldık oturma odamızı bebem odası yaptık salonu da oturma odası tek suçumuz bu neden bu odalar değişmiş bütün komşuların çocuk odası arka odaymış bizim ki neden bu oda olmuş ben hiç ses etmedim eşim gereken cevabı verdi ama kv gittikten sonra sinirden ağlayan ben öldüm tabi
Ya valla kıyamadım yıpratma kendini olan sana oluyor huyu böyle demekki kilidi değiştirirseniz de çok laf yapar ozaman bir odaya söylenen kilide neler demez korktum senide korkutmak istemem ama

onların fark edeceği şekilde evden çıkardım 5 dk sonra çat diye eve gelip baskın yapardım.sonrada kıyameti koparırdım. bu ne ya böyle hırsız gibi evde kimse yokken geliyorsunuz diye çıngar çıkarırdım.baskın basanındır.

Keşke yapabilsem öyle birşey ama imkansız gibi pek beceremem eşime güzel cemkiririm de kv deye yaşı var baya ses edemem herhalde . Ama damarıma basildimi umrumda olmaz da iste

Back
X