Ben mi abartıyorum yoksa normal mi ?

Kira verecek durumun varsa çık vallahi uzaktan tut hemde kökten çözüm

Bebeğimiz olucak ben çalışmaya başlayana kadar çok zor sanırım. Ama tak ederse de çıkacağım şimdi ki gibi olmaz lüks açısından ama en azından huzurum olur buda bana yeter artar

Merhabalar,

Bayanlar çok çok sinirliyim hatta hiç olmadığım kadar sanırım her an patlayacak gibiyim aklıma geldikçe uykum kaçıyor :KK12:
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama lütfen bir akıl verin :kızgın:

Evleneli yaklaşık 1 yıl olucak kv ile altlı üstlü oturuyoruz. Evimizin anahtarları onlarda var kp de dahil buna . Ben istemedim onlarda olsun ama ev sahibiler diye onlarda varmış evlenince de vermediler bisey olurmuş biz yokken lazım olurmuş evde bisiler patlarmış vs vs :işsiz:

Biz ne zaman evden çıksak başlarda eve girildiğini anlıyordum . Hatta kv kirli sepetimi alıp yıkayıp getiriyordu bir iki ses etmedim ama daha sonra eşime söyledim özelimiz var diye eşimde konuştu daha almadı. Daha sonra da mutfagima giriliyor bisiler alınıyor ben yokken buna da ses etmedim şimdiye kadar ama içimden sınır akıyor . Bir kaç gündür annemdeydim eşim iste sabah gidiyor akşam geliyor her neyse bugün geldim Eve balkonuma baktım bu da kaçıncı oldu bilmiyorum balkonum yıkanmış . Tamam iyi etmiş ama neden ben yokken . Ben yokken evime girilmesinj istemiyorum . Eşimle de tartıştım bu konuyu ama duymamazlıktan geliyor gerçekten dellendim ne yapicam ben böyle ya :KK11::mad::mad::mad:

Çok kötü bir durum gerçekten. İnsanın özeli kalmıyor. Ben ki çat kapı gelen misafirden hoşlanmam. Ben evde yokken kayınvalidem evime girip temizlik yapması beni çileden çıkarır.:kızgın:

En iyi çözüm kilidi değiştirmek onun içinde anahtarı kilidin içinde zorlayın kırılsın çilingir çağırın. Yeni kilit ve anahtar versin.:KK14:

Çok kötü bir durum gerçekten. İnsanın özeli kalmıyor. Ben ki çat kapı gelen misafirden hoşlanmam. Ben evde yokken kayınvalidem evime girip temizlik yapması beni çileden çıkarın.

En iyi çözüm kilidi değiştirmek onun içinde anahtarı kilidin içinde zorlayın kırılsın çilingir çağırın. Yeni kilit ve anahtar versin.

Tek çözüm bu sanırım Maalesef..

Tek çözüm bu sanırım Maalesef..

En kısa zamanda halledin bu işi. Eşinize de birşey söylemeyin. Madem söylediniz önlem almadı.
En azından 2-3 gün bekleyin asla konuyu açmayın sonrada anahtarı kırdım numarası yapın.
Eşiniz bilerek yaptığınızı düşenmesin. Kv yüzünden eşinizle kötü olmayın.

Kilidi değiştirmekten çekiniyorsa. Kapıyı değiştir bence güvenli değildi daha sağlam kapı istiyorum dersin

Kapıda eski zaten ama ınanin eve tadilat bile yapmak istemiyorum.. bazı yerlerini yaptırmak istedik gelip laf etti o yüzden içimden birşey degistirmek gelmiyor. Rabbim herkese kendi evini nasip etsin

En kısa zamanda halledin bu işi. Eşinize de birşey söylemeyin. Madem söylediniz önlem almadı.
En azından 2-3 gün bekleyin asla konuyu açmayın sonrada anahtarı kırdım numarası yapın.
Eşiniz bilerek yaptığınızı düşenmesin. Kv yüzünden eşinizle kötü olmayın.

Kesinlikle haklisiniz yoksa bilerek yaptığımı anlar laf edebilir .

Madem yardim etmeyi seviyor madem temizlik icin geliyo. Bence balkona bi tencere yemegi bosaltin. Evi dapdaginik bırakın yorgan salonda fln olsun. Sonra iccamasirlarinizi serin yatakodasina. Wcyi fln les gibi birakin mutfagi tencereleri pis haliyle mutfakta birakin yine annenize gidin. O halde gorunce bi dahada gelmez bence :)

Kesinlikle haklisiniz yoksa bilerek yaptığımı anlar laf edebilir .

Aynen bilerek yaptığınızı düşünür. Bir kaç gün geçsin. O esnada bu konu hiç açılmasın. Sonra bir gün markette gidiyorum işim var çıkıcam ben diyip mesaj attın. Evden çıktığınızı bilsin. 1-2 saat sonra arayın eve geldim ama kapıyı açmaya çalışırken anahtar kırıldı çilingir çağırdım diyin şu an bekliyorum çilingiri vs vs.. en azından inandırıcı olur. Çilingiri çağırıp direkt eşinizi arayın. Çilingir gelip gittikten sonra ararsanız hiç inandırıcı gelmez. Neden önce bna haber vermedin der..

Neden hayır demeyi bilmeyenlerin aman saygısızlık olmasın diye susanların başına gelirki böyle şeyler. Anlaşılan sen çok iyi bir insansın kalp kırmaktan evde huzursuzluktan korkan eşini seven tartışmak istemeyen bir insansın yoksa başka türlü herşeye karışan bir kayınvalideye bir şey dememek mümkün değil. Allah bebegini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Analı babalı büyütsün. Lütfen stres yapma bebek doğduktan sonra da eminimki bu tarz sorunlar yaşanıcaktır bebegin yıkanmasından emmesine kadar karışırsa şaşırmam sen stres yapma bebeğini düşün yeni kapı aşer dicem olmucak :)) iki seçenegin var ya eşinle düzgünce konuşup kilidi değiştirmek yada kayınvalidenle konuşmak ben temizligimi düzenimi kendim yapayım sen yorulma ben rahatsız oluyorum böyle yük oldum sana sağol buzamana kadar yaptın artık ben yapmak istiyorum de aman iki ucu ..... değnek yani kendi derdimmiş gibi sıkıntıya girdim burda

Evlenirken tahmin edemediniz mi ?
Dünyanın en iyi insanı da olsa olmaz yani.
Ha alt katta ha aynı evde ne farkederdi ki ? Bunu neden kabul ettiniz ?
Ona bu imkanı siz tanımış oldunuz.
Bana çok riskli geliyor ve aynı binada oturmak çok büyük cesaret işi gibi geliyor. Ben olsam cesaret edemezdim .
Sürekli gözetlenmek nereye gittiğimin bilinmesi, tartışmalarım ,dinlediğim şarkının dahi bilinmesi çok irite edici geliyor.

Keşke yapabilsem öyle birşey ama imkansız gibi pek beceremem eşime güzel cemkiririm de kv deye yaşı var baya ses edemem herhalde . Ama damarıma basildimi umrumda olmaz da iste
yaşı kemale ermiş bir insanın bu tür saygısızlığı yapması ayıp zaten. yahu insanın evine girip kirli çamaşır sepetini almak nedir? Bu nasıl bir densizlik, hadsizliktir?Kirli çamaşır yahu bu, kilot bu yani.Ben annemin evine gidip uzun kaldığımda çamaşırımı makinaya atıcaksam kendim atarım anneme göstermem ki annem yani öz annem.ayıptır yaa ayıptır.siz ilk tepkinizi çamaşır sepetiniz alındığında vermeliydiniz bence tabii.

5 yıl aynı bahçe içinde oturdum kv ile anahtarı almış biz evlenmeden önce.evlendik çarşıda işimiz var eşimle kapımı çektim çıktım .şeytanın işi yok ya karıştırmaya girmiş bizimki ilk o zaman gördüm zaten bu durumunu ,beş dakika geçmedi evde evrak unutmusum geri geldim, ne göreyim benim evimde mutfakta karıştırıyor ama beni görünce kıpkırmızı oldu kv kişisi ne arıyorsun diyebildim kem küm etti aldım evrakı sinirimden çıktım gittim.5 yıl çektim bunları dolapların karıştı boş yağ şişelerimi tezgahın üstüne koyardı ben göreyim diye sanki ben bilmiyorum gibi.en son 1 ay tezgah üstünde duran yenmemis çiğdemi dolaba koydum diye oğlunun malını saklayan oldum o zaman yüzüne vurdum niye dolapları karıştırıyorsun diye ben biliyorum dedim üste çıkmaya çalıştı aaaâaaa ben dolap mı karıştırıyorum diye şükür ki bu yaz çıktım kurtuldum Allah bildiği gibi yapsın onu ömrümü yedi 3 gram aklin varsa çık o evden bebegin olmadan demedi deme

5 yıl aynı bahçe içinde oturdum kv ile anahtarı almış biz evlenmeden önce.evlendik çarşıda işimiz var eşimle kapımı çektim çıktım .şeytanın işi yok ya karıştırmaya girmiş bizimki ilk o zaman gördüm zaten bu durumunu ,beş dakika geçmedi evde evrak unutmusum geri geldim, ne göreyim benim evimde mutfakta karıştırıyor ama beni görünce kıpkırmızı oldu kv kişisi ne arıyorsun diyebildim kem küm etti aldım evrakı çıktım gittim.5 yıl çektim bunları dolapların karıştı boş yağ şişelerimi tezgahın üstüne koyardı ben göreyim diye sanki ben bilmiyorum gibi.en son 1 ay tezgah üstünde duran yenmemis çiğdemi dolaba koydum diye oğlunun malını saklayan oldum o zaman yüzüne vurdum niye dolapları karıştırıyorsun diye ben biliyorum dedim üste çıkmaya çalıştı aaaâaaa ben dolap mı karıştırıyorum diye şükür ki bu yaz çıktım kurtuldum Allah bildiği gibi yapsın onu ömrümü yedi 3 gram aklin varsa çık o evden bebegin olmadan demedi deme
ne saygısız,terbiyesiz,arsız,hadsiz insanlar var yaa. oğulları evlenince evlenince her türlü pisliği yapmaya kendilerine hak görüyorlar.

5 yıl aynı bahçe içinde oturdum kv ile anahtarı almış biz evlenmeden önce.evlendik çarşıda işimiz var eşimle kapımı çektim çıktım .şeytanın işi yok ya karıştırmaya girmiş bizimki ilk o zaman gördüm zaten bu durumunu ,beş dakika geçmedi evde evrak unutmusum geri geldim, ne göreyim benim evimde mutfakta karıştırıyor ama beni görünce kıpkırmızı oldu kv kişisi ne arıyorsun diyebildim kem küm etti aldım evrakı sinirimden çıktım gittim.5 yıl çektim bunları dolapların karıştı boş yağ şişelerimi tezgahın üstüne koyardı ben göreyim diye sanki ben bilmiyorum gibi.en son 1 ay tezgah üstünde duran yenmemis çiğdemi dolaba koydum diye oğlunun malını saklayan oldum o zaman yüzüne vurdum niye dolapları karıştırıyorsun diye ben biliyorum dedim üste çıkmaya çalıştı aaaâaaa ben dolap mı karıştırıyorum diye şükür ki bu yaz çıktım kurtuldum Allah bildiği gibi yapsın onu ömrümü yedi 3 gram aklin varsa çık o evden bebegin olmadan demedi deme

Saygısız ya gerçekten saygısız . İyi insanmışsınki suç üstü basmışsın gibi olmuş. Çok ayıp yahu çok ayıp bu yaptıgı bir evde karıştırılacak ne olabilirki kendisine sorsan ondan haklısı yoktur eminim birde gelinler birşey dedigi zaman oğullarına madur ayağı yapıyolarya sinir oluyorum 5 yıl nasıl katlandın sen buna ev hali diye bir şey var ya belki özel eşyaların ortalıkta

Benim düğünümede ramak kaldı nişanlım evin yedek anahtarını babasına verecegini söyledi bende tamam dedim şu an evim tadilatta ara sıra kayınvalidem gidip neler olmuş nasıl olmuş diye bakıyor aslında bunu pek dert etmedim kendime bakmasını boş ev diye sonuçta ama içimden bir ses ben balayındayken gideceğini söylüyo kendi kendime bütün odaları kilitleyip anahtarları yanıma almayı düşünüyordum girse bile arada dolanır çıkar diye ama bu sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra nişanlıma anahtarı vermemesini söylemek istedim birden ama tepkisindende çekiniyorum açıkçası

Back
X