Ben mi abartiyorum?

Ben bazı yaşlıların bunu özellikle yaptığını düşünüyorum
Yaşlandıkça gerçek karakter ortaya çıkıyor bence

Benim bildiğim yaşlı görmüş geçirmiş sabırlı hoşgörülü geniş düşünceli demektir

Tüm edepsizligi kalan son nefesinde yapıp ben yaşlıyım arkasına siginmamak gerekir

Büyükse büyüklüğünü bilsin canım ne münasebet
Elden ayaktan düşmemiş ,size muhtac değil, hastalıktan değil , tamamen simariklik. Bir ayağım çukurda deyip insanların duasını almalıyken ağzından güzel sözler cikmaliyken kendinden itiyor insanı daha çok

Ne yaşlılar var çok tonton onlar yaşlı değilmi iyi olan iyiyse huysuz olan niye huysuz herkesin sorunu var herkesin yasanmisligi var sırf benden çok yaşadı diye niye eziyetine katlanayim asil olan insan olmaktır

Sen bakma onlara, kendileri o zaman sirf yasi buyuk diye kv ye saygisizlik etmesinlerde goreyim :) o zaman acilir agizlar yumulur gozler ama :)
Ben kv ve kp rede samimiyetle diyorum yaşına hürmetle gülüyorum geçiyorum.
Ama kan bağı farklı, büyük meseleler olsa onları hoş görmeyebilirim ama anneanneye kan bağımla Biraz daha hoşgörülü olabilirim.

Ha birde birlikte hiç yaşamadığından öyle rahat konuşuyor olabilirim orası ayrı.

isine geldigi gibi davraniyorlar

Tamam ben kati olayim o zaman siz bilirsiniz

Kaprisli ve agir bir kadina bakiyor hasta kelimesi gecerli degil

cok haklisiniz hemde cook

sabah 8den aksam 6ya kadar calisacagimin tabiki hicbir önemli yok bu arada. Hemsireyim hastalarla ve yaslilarla nasil ilgilenicegimi biliyorum. Bütün günüm onlarla geciyor fakat ben torunu olarak bu kadar düsünceli olabiliyorsam onunda biraz olsun bu davranisi bekleyebilmem gerekiyor

aynen katiliyorum

zatwn diyaloglarina karismiyorum. Ama herbi konunun ucu bana dokundugu icin rahatsiz oldum

Yalnız kahveyi babandan istemiş ve ben onu kastederek yazdım .orta yaşlılar bize göre daha az seviyorlar uykuyu ..beni ilgilendirmez anneannenle diyaloğun. Biraz da ben olsam napardim kısmına deyindim ..

Tabiki anneannenden daha sakin ve anlayışlı olmasını bekleyebilirsin. Bunun için onunla konuşuyor musun ? Sorunlardan bahsediyor musun ,yoksa kaçıp odana mi gidiyorsun ?

Pardonda anlatamiyorum. Kendi evi var parasi var kocasi var. Kendi düzeni var. Eli ayagi tutuyor hasta degil. Milletin dügünlerine gitmek istiyor. Bu insanin neresi bakima muhtac

Ona her zaman herseyi söyliyen birisiyim böyle davranirsan daha iyi olur diye kalp kirmadan. Ama anlamiyor yasim kücük diye kadin benim sözlerimi ciddiye almiyor napabilirim

Ya kayinvalidesi nerede durmasi gerektigini bilmiyorsa ?
Üye burda benden bahsetmiş .tam benim mesajımın üstüne "onlar" diye etiket yapmadan ,isim zikretmeden konuşunca görmeyeceğim sandı herhalde ...

Ben de kayınvalidem nerde durması gerektiğini bilir ,dedim ..yani herkesin kayinvalidesinden bahsetmiyorum ..çoğul ifademin sebebi ,üye laf soktugunu sanmış ,lafını ona iade ettim :)

Ona her zaman herseyi söyliyen birisiyim böyle davranirsan daha iyi olur diye kalp kirmadan. Ama anlamiyor yasim kücük diye kadin benim sözlerimi ciddiye almiyor napabilirim
O zaman burda seni aşan birşeyler var ..saygını bozmadan birkaç dakika hal hatır sorup yanından ayılabilirsin ..böylece belki hatasını anlamasına yardımcı olursun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…