- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Öncelikle " artık" lafından sonrasını okumadığımı bilin .
Ne insanlar var o artık diye küçümsediğiniz nimete hasret .
Anneannenin maşallahı varmış insanları huzursuz etmek için yaratılmış sanırım
Ayıp !
Babanız ne diyor?
Anneniz ananenize çok düşkün sanırım.
Kocasıyla barıştırın evine dönsün.
O gariban adam çeksin kahrını aklıma başka çözüm gelmedi.
Deli etti beni. 1 dakika oturtmuyor kalk cay koy. Kalk su koy. Kalk sunu yap bunu getir yeter yahu
Temelli artık sizdemi kalacak ?
Anneanne, anne ve siz. 3 nesilde birbirlerinin haklarına saygısız.
Hadi o ihtiyar kadın, ama sizin cümleleriniz gerçekten çok itici.
Benim babaannem aynı mahallede benim düğününe gelmedi -babam öldü ve baba tarafından bir Allah’ın kulunun olmadı düğünde -Iticidir canim benim karsidan davulun sesi hos duyulurmus. Birisi size kalkip anca babanin kizisin iste nolacak seni sevmiyorum digee torunumu seviyorum dese siz ne derdiniz cok merak ediyorum
Valla simdi bu konuda ihtiyar dir yaslidir diye savunmaya gecek olanlar olabilir. Ama emin olun oyle ihtiyarlar tanidimki insani ipe gotururler. 4 oglunu birbirine kirsiran. Cocuklarini ayiran. Sirf aralari bozuksun diye ogluna gelinine buyu yaptiran.
Her yasli masum degil yani onu bilin lütfen.
Saygi da karsiliklidir. O size saygi duymuyor iae gideceginiz halde sizi uyandiriyor bagirip cagiriyorsa siz de ona saygi duymak zorunda degilsiniz. Birakin ne halleri varsa gorsunler. Dediklerini yapmayin muattap bile olmayin mumkunse.
Boyle bir babannem var benim. Simdi hasta gorseniz melek gibi oldu cunku cocukalrina torinalrina ihtiyaci var. Biraz iyilessin yine eski haline doner.
Benim babaannem aynı mahallede benim düğününe gelmedi -babam öldü ve baba tarafından bir Allah’ın kulunun olmadı düğünde -
Yine de yüzüne saygısızlık yapamam, sevmem ama hürmetimi gösteririm. Ne olursa olsun bizde yaşlanıcaz, ihtiyarlıcaz. Akıl gittikçe geriye gidiyor ve çocuklaşıyorlar.
Anlıcağın davul uzakta değil, herkeste bir davul var
Bu kadarına ben de dayanamzdım nası aneanne o sürekli mi kalcak sizde sakin olun tabi bu sürede siz uzaklaşın olmadı biraz
Anneanne yaşlılıktan da olsa gerek biraz ilgi istiyor sanırım,sürekli benim dediğim olsun modunda.
Annenize neden kızıyorsunuz anlamadım.Kadının annesi tabiki yemeğini yapacak,yardımcı olacak.Sokağa mı atsın ? Kalktı annesine yemek yaptı falan nedir yani.Bir yemek yapmış çok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?