- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar eşim saygılı efendi bir insandır. Sağolsun kalbimi kırmaz her şeye yardımcıdır. Küçük bir bebeğimiz var şuan 80 günlük onunla ilgilenir ben yemek yapmasam sorun etmez temizliğe sorun etmez kendi yapar güzel bir adam benim için. Ama şu iki üç gündür bir hallendi ya da her zamanki gibi ben abartıyorum. Çok yoğun bir iş hayatı var yorgun geliyor eve geçen akşam bana dedi ki duştan çıkmıştı neden bana giysi çıkarmadın dedi aha kaldım öyle ne alaka dedim sanki hep çıkarıyorum gibi belki bir iki kez bebeğimiz olmadan hazırlamışımdır hatırlamıyorum bile
hayatım ne zaman çıkardım ki şimdi çıkarım dedim çıkar ama bak yorgun argın gelmişim normalde her işi yapıyorum yorgun olduğunda önüne yemek getirip yediriyorum bile görmüyor musun yorgunum şuan dedi kaldım m öyle aaaa ne desem bilemedim o da şaşırdı benim ses etmiyor oluşuma sanırım. Neyse şimdi aradım işlerini halletmeye gitti açtı heeee aşkımmm söyle bebeğim ne oldu hayatım he yavrum heee dedi ama bunları büyük harflerle söyledi yani yüksek sesle değil ama büyük harfli konuştu. Bir şey yok dedim kapattım çok üzüldüm. Ağzına edesim geldi ama yapmadım bana belki bir garip geldi dedim ben mi abartıyorum ya bişi var mı bu olaylarda ya da ben evde çok mu hassas bir insan oldum ki.şimdi ona sor neden böyle dedin diyeler olacak o zamanda bana çok hassaslaştın ya valla bak valla bak diyor