Ben mi abartiyorum ?

Siz kendi kendinizi eziyete sokuyorsunuz.Niye?Umursamaz elti ve sorunlu bir cocuk icin.Bahane ye ne gerek yaptiklari orta Alinirlar derseniz kabul etmeyin,birakirlarsa bi yere gidecek olun mesela,ya da misafir gelsin hasta olun.Anlamazlar ise istemiyorum deyin.Onlardan baska insan mi yok cevrenizde.

Sorunun kralını çıkarır bu aileyle uzun bir mesafe koyarım ben olsam kimsenin şımarık çocugunu çekemem 14 yaşında yatılı liseye başladım kendi çamaşırını yıkadım söküğümü diktim koltuğa pislik sürmek ne ya o nasıl bir anne

Davranışları normal değil. Şimdilik siz uyardığınızda sadece ağlıyor ama ileride kendisine zarar verip sizin yaptığınızı da sölyeyebilir bu davranışları sergileyen biri.

Vallahi kızlar dersleri felan gayet iyi başarılı bir öğrenci belki de bu yüzden sorun görülmüyor..
Bilemiyorum artık..
Ama evim uzak bir yere taşınacak bu yüzden gelmeleri artık çok zor olacak inşallah Nisan'da rahatım.

Kabul etmeyin. Pazar günleri eşinizle mutlaka ama mutlaka bir plan yapın. Dışarıda olun. Ya da dışarıda süsü verin. O yaşlarda oğlum var. Koca adam oldu. Oturup kalkmasını bilmesi lazım. Çok sinir bozucu.

Abartmıyorsunuz. Gülüp geçiyorlarsa düzelmez. Sizin yapabileceğiniz bişey yok. Her seferinde kabul etmeyin. Sizin de planlarınız olabilir, yorgun olabilirsiniz. Hamileymişsiniz. Üzmeyin kendinizi.

normal değil de. neden buna müsade ediyorsunuz ki? geldiklerinde gerekirse kapıyı açmayın. istemiyorum deyin aralıktanç dnüp gitsinler. elin bebesinin mahrem bölgesinin kokusunu çekmeye mi geldiniz bu hayata ya?

Neden sizde kalıyor? Ben olsam asla kabul etmem annesiz böyle bir çocuğu. Saat 2'ye kadar neden sizdeler mesela? Evinize gidin, çocuğunuzu da götürün deyin. Laftan anlamayanı kovmak lazım. Eviniz uzağa gidince 1 hafta bırakılar artık.

Kızlar kusura bakmayın tek tek alintilama yapamıyorum anladığım şu ki en güzeli hafta sonuna bir bahane uretmek..
En azından nisan ayına kadar rahat olurum..Sonrası ise başka bir semtte olacağım ve çocuğum nasipse dogmus olacak ve annem kardeşimle yanımda olacak isteseler de gelemezler.

Vallahi kızlar dersleri felan gayet iyi başarılı bir öğrenci belki de bu yüzden sorun görülmüyor..
Bilemiyorum artık..
Ama evim uzak bir yere taşınacak bu yüzden gelmeleri artık çok zor olacak inşallah Nisan'da rahatım.
Nisan'a kadar daha çok var, o aradaki dönemde oturmaya gelip özellikle çocuklar uyuyana kadar oturduklarında siz uyandırın çocukları hadi gidiyorsunuz diye, bebek değiller uyanıp anneleriyle gidebilirler, evet çocuk olabilir ama davranışları normal değil.

normal değil de. neden buna müsade ediyorsunuz ki? geldiklerinde gerekirse kapıyı açmayın. istemiyorum deyin aralıktanç dnüp gitsinler. elin bebesinin mahrem bölgesinin kokusunu çekmeye mi geldiniz bu hayata ya?

Lanet olsun hayır diyememek bahane uretememek gibi karı koca sorunumuz var..

Nisan'a kadar daha çok var, o aradaki dönemde oturmaya gelip özellikle çocuklar uyuyana kadar oturduklarında siz uyandırın çocukları hadi gidiyorsunuz diye, bebek değiller uyanıp anneleriyle gidebilirler, evet çocuk olabilir ama davranışları normal değil.

Aynen artık öyle yapacağım abla.Cunku benim artık gebelikten mi bilemiyorum sabır eşiğim çok düştü.Kendimi evimde diken üstünde hissediyorum.

Lanet olsun hayır diyememek bahane uretememek gibi karı koca sorunumuz var..
Direkt müsait değiliz deyin ablacım, hem kızın derslerinde başarılı olması psikolojik sorunları olmadığı anlamına gelmez, zekilik = normal bir kişilikte olacak diye bir kural yok, psikolojik problemleri olanlar zeki değil mi sorusu sorulur o zaman, aile öğretmenin yönlendirmesine bile aldırış etmeyecek kadar duyarsız demek ki.

yani ben evime alırım, bunlara katlanırım diyorsunuz. e siz katlandıktan sonra çocuğun sorunu olsun olmasın ne farkeder ki?

Elbette ki hayır bu söylediğim bundan öncesi için ki artık gördüğünüz gibi bir çözüm bir destek arıyordum ki gereken cesaret verildi sagolsunlar artık bir sınır koyacağım.

Back
X