- 11 Aralık 2023
- 1.107
- 3.923
- 53
Sende herkesi durumlarda engele kimse bakmıyor zan etsin ve tepkini ortaya koy sen varken yanında ne alaka saçma şeyler sinir oldum ben burdaAz önce sezen aksu son bakış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende herkesi durumlarda engele kimse bakmıyor zan etsin ve tepkini ortaya koy sen varken yanında ne alaka saçma şeyler sinir oldum ben burdaAz önce sezen aksu son bakış
Benim müdahalem ile vazgeçecekse defolsun gitsin, benim merak ettiğim ben mi abartıyorumSende herkesi durumlarda engele kimse bakmıyor zan etsin ve tepkini ortaya koy sen varken yanında ne alaka saçma şeyler sinir oldum ben burda
Asla abartmiyorsun cnmBenim müdahalem ile vazgeçecekse defolsun gitsin, benim merak ettiğim ben mi abartıyorum
Hayır abartmıyorsunuz gereksiz bi hareket, ama konuştuğu kadına dedikleri daha saçma şarkı işinden. Dediğim gibi sinsice takip edinBenim müdahalem ile vazgeçecekse defolsun gitsin, benim merak ettiğim ben mi abartıyorum
KEndisi uyudu durumdan o atmış gibj bi söz falan yani zarf atsam o bayan düşeçek mi acaba, napsam bilemedimHayır abartmıyorsunuz gereksiz bi hareket, ama konuştuğu kadına dedikleri daha saçma şarkı işinden. Dediğim gibi sinsice takip edin
Haydaaa. Cok yersiz olmus. Sarkiyi sevip dinlemek ayri sey, evliyken boyle imali bir sarki paylasmak ayri sey. Kirildiginizi belirtin benceAz önce sezen aksu son bakış
Anlar canım iş yaptığı firmalarKadının numarasını eşinizden gizlice silin bakalım fark edecek mi?
Hayy Allah canını almasın sesli güldüm yemin ederim ayyyWhatsapp'dakı insanlarda oturup kesin ne zaman paylaşsada izlesek diyodur.![]()
Ne alakaOrhan Gencebay’dan “Bir Teselli Ver”i paylaşın şimdi eşinizin durumunda. Varsa mesaj verdiği biri, düşer hemen tuzağa bence.
Ne alaka![]()
Bence yapmayın o tarz bir şeye girmeyin şu an, ama siz bilirsinizKEndisi uyudu durumdan o atmış gibj bi söz falan yani zarf atsam o bayan düşeçek mi acaba, napsam bilemedim
Yok abartmıyorsunuz,emin olmak için diğer yorumları da bekledim ama kocanız resmen aranıyor.Benim müdahalem ile vazgeçecekse defolsun gitsin, benim merak ettiğim ben mi abartıyorum
Haksızmıyım yahuHayy Allah canını almasın sesli güldüm yemin ederim ayyy![]()