• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum?

Sende herkesi durumlarda engele kimse bakmıyor zan etsin ve tepkini ortaya koy sen varken yanında ne alaka saçma şeyler sinir oldum ben burda
Benim müdahalem ile vazgeçecekse defolsun gitsin, benim merak ettiğim ben mi abartıyorum

Benim müdahalem ile vazgeçecekse defolsun gitsin, benim merak ettiğim ben mi abartıyorum
Hayır abartmıyorsunuz gereksiz bi hareket, ama konuştuğu kadına dedikleri daha saçma şarkı işinden. Dediğim gibi sinsice takip edin

Hayır abartmıyorsunuz gereksiz bi hareket, ama konuştuğu kadına dedikleri daha saçma şarkı işinden. Dediğim gibi sinsice takip edin
KEndisi uyudu durumdan o atmış gibj bi söz falan yani zarf atsam o bayan düşeçek mi acaba, napsam bilemedim

Kadının numarasını eşinizden gizlice silin bakalım fark edecek mi?

KEndisi uyudu durumdan o atmış gibj bi söz falan yani zarf atsam o bayan düşeçek mi acaba, napsam bilemedim
Bence yapmayın o tarz bir şeye girmeyin şu an, ama siz bilirsiniz

Yok abartmıyorsunuz,emin olmak için diğer yorumları da bekledim ama kocanız resmen aranıyor.

Back
X