Gelelim mi demeden yola çıkan insanlara geri dönün diyebilseydim keşkeProgramım var kusura bakmayın desene arayıp..
bile arayıp söylemiyorlarProgramım var kusura bakmayın desene arayıp..
Eşime ben gelmeyeceğim seni aramışlar sen ağırlarsın artık dedimKapida kalmaya geliyorsunuz sanirim. Buyrun gelin diye mesaj atin. Tepkinizi gostermezseniz bu boyle devam eder.
Sen arkadaşlarınla planına aynen bak bence. Evde oğullarıyla otursunlar; senin keyfin, eğlencen bitene kadar dönme; sorana da önceden sözüm vardı dersin.Gelelim mi demeden yola çıkan insanlara geri dönün diyebilseydim keşke
Beni
bile arayıp söylemiyorlar
Geliyoruz diyene eşim gelmeyin asla demez ama beni de bir kere arayıp geliyoruz demiyorlar hep eşimi ariyorlarEsiniz niye kabul ediyor.
Onlarin dusuncesizligi olabilir ama esinizi aradiklarinda musait degiliz esimin bu aksam programi var. Baska zaman biz haber veririz demesi gerekli.
Bunu simdi yaptirirsaniz bir kac tekrardan sonra alisacaklardir. Umarim...
Aynen öyle ...Sen arkadaşlarınla planına aynen bak bence. Evde oğullarıyla otursunlar; senin keyfin, eğlencen bitene kadar dönme; sorana da önceden sözüm vardı dersin.
Böyle insanlar ancak bundan anlar. Yaşayarak öğrenecekler.
Esinizin huyunu bildikleri icindir. Ama bu konuda baskalari sizi dusunmuyor olabilir. Esinizin gorevi bu.Geliyoruz diyene eşim gelmeyin asla demez ama beni de bir kere arayıp geliyoruz demiyorlar hep eşimi ariyorlar
eş hatalı işte burada.ben işteyim siz bir de sohrabbb a sorun dese olay kalmayacak.Geliyoruz diyene eşim gelmeyin asla demez ama beni de bir kere arayıp geliyoruz demiyorlar hep eşimi ariyorlar
Geliyoruz diyene eşim gelmeyin asla demez ama beni de bir kere arayıp geliyoruz demiyorlar hep eşimi ariyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?